.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от iulka
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    НЕ бих правила секс с някой,който не обичам.За мен той е показване на любовта.И естествено,че бих го правила с гадже.
    За мен това е много специално нещо и ако човека отсреща не го разбира,значи не е точния човек
    +1
    + 1

Отдаване на човека,когото обичаш - нещо много красиво и специално,ако го правиш от любов...поне за мен е точно това,или съм прекалено малка още и идиалистично настроена,или...цял живот ще го приемам само от тази гледна точка

Нещо мн специално поне за мен.Не бих правила секс само за една нощ,защото все още съм на мнение,4е без любов вси4ко това и остава просто някакво кратко удоволствие ,което не може да донесе и кап4ица от това,което могат истинските 4увства,а и не бих могла да се отдам на някого,който не познавам от солидно коли4ество време

Не бих спала с някой случаен щото изпитвам "сексуален глад",бих била само с човек,не просто когото харесвам,а имам доста по-сериозни чувства.секса е удоволствие,но и отговорност.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Секса за мен е "СЕКС"!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    in youR dReams (mm)
    За мене секса е просто секс. Както казаха по-горе физическа нужда. Правила съм секс и с любов и без. И честно казано лично за мен е еднакво и в двата случай.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Голям фен
    Секса за мен е лично нещо между двама .

Град
    The Land Of The Doomed
    Сексът е физическа потребност, нужда, начин за доставяне на удоволствие. И все пак той заздравява връзката (ако се прави от хора, които имат такава ест, иначе си е чисто начесване на полови органи), прави двамата по - близки и по - отпуснати в отношенията си. Не бих правила секс с непознат или с някой, към когото нямам чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си