- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво всъщност означава за Вас секса?
+ 1Първоначално написано от iulka
![]()
Отдаване на човека,когото обичаш - нещо много красиво и специално,ако го правиш от любов...поне за мен е точно това,или съм прекалено малка още и идиалистично настроена,или...цял живот ще го приемам само от тази гледна точка![]()
Нещо мн специално поне за мен.Не бих правила секс само за една нощ,защото все още съм на мнение,4е без любов вси4ко това и остава просто някакво кратко удоволствие ,което не може да донесе и кап4ица от това,което могат истинските 4увства,а и не бих могла да се отдам на някого,който не познавам от солидно коли4ество време![]()
Не бих спала с някой случаен щото изпитвам "сексуален глад",бих била само с човек,не просто когото харесвам,а имам доста по-сериозни чувства.секса е удоволствие,но и отговорност.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
За мене секса е просто секс. Както казаха по-горе физическа нужда. Правила съм секс и с любов и без. И честно казано лично за мен е еднакво и в двата случай.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Секса за мен е лично нещо между двама .
Сексът е физическа потребност, нужда, начин за доставяне на удоволствие. И все пак той заздравява връзката (ако се прави от хора, които имат такава ест, иначе си е чисто начесване на полови органи), прави двамата по - близки и по - отпуснати в отношенията си. Не бих правила секс с непознат или с някой, към когото нямам чувства.