- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволяване преди секс...
Здравейте.С приятелката ми се очертава до няколко дни да правим секс.Аз не съм се самозадоволявал от 4-5 дена, та въпроса ми е: Какво мислите за това?В смисъл сега като не съм, дали ще свърша по-бързо?И така ли да оставя нещата или да си ударя една "злобарка" същия ден или един ден преди това?![]()
![]()
![]()
Изумявате ме вече!![]()
Един ден преди акта си блъсна една , да не свършеш чак толкова бързо!
Ако си девствен и не си се самозодоволявал 4-5 дена,ще свършиш още преди да сте започнали,така че се назобай преди акта,та да може да издържиш поне 10-15 минути да се кефи мацката малко![]()
Първоначално написано от aciko
+1![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Нова мода излезе....да знаете , колкото по-малко "удряш ръчни" толкова по-бавно свършваш при акт!
обратното бе! Колкото повече удряш-толкова повече държиш!Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Не съм много сигурен!Първоначално написано от aniezina
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Както беше казал 1 пич в друг форум:
"Да си удариш злобарка преди секс, е като да се наядеш с кремвирши, преди вечеря с пържоли."
ЯКОПървоначално написано от qwertz
![]()
По темата удари пък ако свършиш по бързо карай, за др път да знаеш![]()
Не. Дали си свършвал скоро преди акта не е определящо. Аз никога не си хабя с чекии енергията, преди секс.
Eating isn't cheating - Arnold
недей...това е голяма простотия...
ако трябва ще го направите няколко пъти![]()
Те повярвай ми по една или друга причина ще го направят няколко пътиПървоначално написано от Psychopath*
!!!
А чисто физически да няма да е зле да послушаш 2рия пост!!!Все пак,ако вкараш малко мисъл сам ще се сетиш.... естествено може и да не ти се налага...зависи от организма...![]()
Вече му се вика манатарка^^Първоначално написано от azbqhtuk
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
доста вероятноПървоначално написано от Maskata
![]()
Нищо не се знае дали ще свършиш по-бързо или по-бавно
това зависи и от дваматане е като да си лъснеш една,в секса очастват двама и не знаеш как ще се представи другия.
Блъскай там да има![]()
Добре де ако му е за първи път няма ли да е добре да се "подсигури" поне малко.![]()
С какво мислиш че ще помогне? Така или иначе пак ще свърши бързо освен ако не вземе онези лайняни сиви дурекс... ама ще си повтори и всичко ще е наред...ако обаче толкова се притеснява нека си лъсне една, не пречеПървоначално написано от plmn``
![]()
няма да е същата наслада от първия път![]()