- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А какво мислите за това...
ако си на 15 .. връзката ви е повече от 3 месеца .. и момчето ти е доказало че те обича .. направи го .. a пак ако може и до 16 да изчакаш най-добре .. зависи от самите вас и отношенията ви ..Това за бабите е вярно на по 15 16 и вече коремче ..![]()
Аз бях в такова положение и въпреки това реших, че цифрата на годините ми е още малка, затова поизчаках. Той пък каза, че също ще ме чака, докато се реша...... и още ме чака.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хахаха колко си забавен сички ти се смеят пич супер смешно беше гледай следващия пат да е още по интересно.Първоначално написано от plmn``
![]()
темата е безмислена защото ако искаш да го правиш говори с него ако и двамата стигнете до заключение че сте готови слагата кап*та и давай жега хехехе .... ако път обаче стигнете до извода че не ще да можете да го направите заеби тая работа и си правете френска любов....а по-въпроса кога е правила баба ми ? ми баба ми е още девственица хехех
Не целта е цел, а пътят
1. точно тези, които са си решили да го направят на 14, след седмица-месец пускат тема "бременна ли съм", "закъснява ми", "как да направя аборт без да казвам на мама". по-добре да се чувства кофти и да се притеснява сега, стига да не се притеснява повече, когато вече е станало!Първоначално написано от xXx_xXx
2. можем да кажем "не си готов/а" - ако си, няма да имаш нужда от такива проучвания и съвети и то от форумите. който се чувства готов взима решението сам и го прави - наличието на тея теми говори, че изобщо не е готов/а и го знае, но мисли, че "трябва" и търси някой да го потвърди.
3. как бихме постъпили - половината си седят девствени и чакат да станат НАИСТИНА готови, другата половина вече обменят опит и съветват недораслите "курва-wannabe"
други въпроси?
... so much to live for, so much to die for ...
Аре вари се еби там с приятеля ти и стия на занимава тука ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Не възнамерявам да си напрягам мозъка,да отговарям на въпросът ти.![]()
Дебилно...Първоначално написано от xXx_xXx
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
+1Първоначално написано от eveto_xx
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
хммм едва ли бих го направила
едва ли е подходящата възраст, макар, че човек трябва да го направи, когато сметне, че е готов за това нали?, но на 15 не мисля, че ще ви е комфортно, пък и после какви притеснения ще има
и да едва ли, ако искам да го направя ще пусна тема-това е автоматично "няма" за мен![]()
Хакуна Матата!!! =]
Еми на мен първият ми път беше на 14 и беше с НАЙ-ПРАВИЛНИЯ човек и съм много щастливаТака ,че . . . давай . . . ама не ако сте от месец заедно
![]()