.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    ако си на 15 .. връзката ви е повече от 3 месеца .. и момчето ти е доказало че те обича .. направи го .. a пак ако може и до 16 да изчакаш най-добре .. зависи от самите вас и отношенията ви ..Това за бабите е вярно на по 15 16 и вече коремче ..

Аз бях в такова положение и въпреки това реших, че цифрата на годините ми е още малка, затова поизчаках. Той пък каза, че също ще ме чака, докато се реша...... и още ме чака.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: А какво мислите за това...

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от xXx_xXx
    Zna4i predstavete si,4e ste na 14-15,imate si priqtel,obi4ate go i toi vi obi4a.Iskate da go napravite,4yvstvate se gotova.E kakvo 6te napravite?
    Имаш приятел, обичате се, на 15 си, чувстваш се готова - не го прави.
    хахаха колко си забавен сички ти се смеят пич супер смешно беше гледай следващия пат да е още по интересно.

темата е безмислена защото ако искаш да го правиш говори с него ако и двамата стигнете до заключение че сте готови слагата кап*та и давай жега хехехе .... ако път обаче стигнете до извода че не ще да можете да го направите заеби тая работа и си правете френска любов....а по-въпроса кога е правила баба ми ? ми баба ми е още девственица хехех
    Не целта е цел, а пътят

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ще го направя.

...prosto 6toto primerno nqkoi na 14 re6il da go napravi okay ne mogaa da razbera za6to 6te go oprekvate,toi ako si e re6il 6te go napravi,kva vi e celta da se 4yvstva kofti i da se pritesnqva li kakvo?!nz prosto ne mojete da vlezete v na nqkoi glavata i da kajete ne si gotov,ne znaete kak se 4yvstva i do kolko e razvit i do kolko ne,tva e vupros na li4na precenka.az prosto vi davam tozi primer ,za da razbera kak bihte postupili!
    1. точно тези, които са си решили да го направят на 14, след седмица-месец пускат тема "бременна ли съм", "закъснява ми", "как да направя аборт без да казвам на мама". по-добре да се чувства кофти и да се притеснява сега, стига да не се притеснява повече, когато вече е станало!
    2. можем да кажем "не си готов/а" - ако си, няма да имаш нужда от такива проучвания и съвети и то от форумите. който се чувства готов взима решението сам и го прави - наличието на тея теми говори, че изобщо не е готов/а и го знае, но мисли, че "трябва" и търси някой да го потвърди.
    3. как бихме постъпили - половината си седят девствени и чакат да станат НАИСТИНА готови, другата половина вече обменят опит и съветват недораслите "курва-wannabe"

други въпроси?
    ... so much to live for, so much to die for ...

Аре вари се еби там с приятеля ти и стия на занимава тука ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Не възнамерявам да си напрягам мозъка,да отговарям на въпросът ти.

Zna4i predstavete si,4e ste na 14-15,imate si priqtel,obi4ate go i toi vi obi4a.Iskate da go napravite,4yvstvate se gotova.E kakvo 6te napravite?
    Дебилно...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Дебилно...
    +1
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Аре вари се еби там с приятеля ти и стия на занимава тука ...
    +1111

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Град
    Zorg
    хммм едва ли бих го направила
    едва ли е подходящата възраст, макар, че човек трябва да го направи, когато сметне, че е готов за това нали?, но на 15 не мисля, че ще ви е комфортно, пък и после какви притеснения ще има
    и да едва ли, ако искам да го направя ще пусна тема-това е автоматично "няма" за мен
    Хакуна Матата!!! =]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми на мен първият ми път беше на 14 и беше с НАЙ-ПРАВИЛНИЯ човек и съм много щастлива Така ,че . . . давай . . . ама не ако сте от месец заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си