.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Вижте какво, косъмът си расте с по сантиметър всеки месец- това НЯМА как да го промените, но с подхранване и елиминиране на двойни връхчета избягвате постригването! А като не я скъсявате с фанатична прецизност всеки месец, дължината й се увеличава!
    е то по тая логикаа .. цялата тая работа е безсмислена .. примерно аз дори сега си се подстригвам на около 3 месеца .. тцтц тъкмо ми вкарахте малко надежда и ..
    На косата е заложено всеки месец да расте с 1, 1 сантиметър и половина... но, ако полагаш необходимите грижи за нея и не оставиш да призвола на съдбата, ако я подхранваш и не я гориш всеки ден с преси и маши, ще ускориш нейният разстеж... ако нямаше файда от всички тези маски и лекарства никой нямаше да ги купува и нямаше да има подобни рецепти... растежът може да се стимулира... както антибиотиците влияят на обмятана на вещаствата и лекуват, както хормоналните хапчета помагат, така и от ампулите от вида на Тривитаминол има ефект... разстежът на косата е най-силен през топлите дни, през пролетта и лятото... поддържай косата си редовно, пробвай с някой от тези продукти и се убеди сама успех

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Вижте какво, косъмът си расте с по сантиметър всеки месец- това НЯМА как да го промените, но с подхранване и елиминиране на двойни връхчета избягвате постригването! А като не я скъсявате с фанатична прецизност всеки месец, дължината й се увеличава!
    е то по тая логикаа .. цялата тая работа е безсмислена .. примерно аз дори сега си се подстригвам на около 3 месеца .. тцтц тъкмо ми вкарахте малко надежда и ..
    На косата е заложено всеки месец да расте с 1, 1 сантиметър и половина... но, ако полагаш необходимите грижи за нея и не оставиш да призвола на съдбата, ако я подхранваш и не я гориш всеки ден с преси и маши, ще ускориш нейният разстеж... ако нямаше файда от всички тези маски и лекарства никой нямаше да ги купува и нямаше да има подобни рецепти... растежът може да се стимулира... както антибиотиците влияят на обмятана на вещаствата и лекуват, както хормоналните хапчета помагат, така и от ампулите от вида на Тривитаминол има ефект... разстежът на косата е най-силен през топлите дни, през пролетта и лятото... поддържай косата си редовно, пробвай с някой от тези продукти и се убеди сама успех
    емм мерси

Амм...Искам да попитам от серията на Gliss дава ли ефект фърху растежа на косата И също така се чудех на каква цена са горе-долу

С хининова вода опита една моя приятелка и беше доста доволна .. но на нея и трябваше само заради бретона ,иначе и действаше .
    By myself but not alone ...

Препоръчвам хининова вода.Аз съм много доволна от нея.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Цитирай Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
    kalpazanka, правописна грешка, както казах мн добре знам какво е хининова вода, купих си от аптеката за 90 ст., доволна съм. Интересувам се главно от ампулите Тривитаминол, знам, че се използват върху животни, но на една приятелка баща й е ветиринарен лекар, тя ми ги препоръча и каза, че са напълно безвредни. Косата става по-лъскава,и дори по-гъста. Съдържали страшно количествно витамини... но забравих да я питам каква е цената. Някой ако знае плс да се каже. На Глис имам един розовичък спрей, разклаща се, смесват се течностите вътре и пръскам... ами хубав е, по-здрава и по-блестяща ми е косата, но не помага за растежа... щом бадемовото масло е толкова евтино ще си взема, миси мн за информацията и на двете... а искам да попитам какво представляват тези кристали за коса

Едно време и аз използвах хининова вода, но вече не.Реших, че няма кой знае какъв ефект.За сметка на това забелязах, че доста добре се отразява на ноктите ми и са забележително по-здрави и сега я използвам за тях.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Едно време и аз използвах хининова вода, но вече не.Реших, че няма кой знае какъв ефект.За сметка на това забелязах, че доста добре се отразява на ноктите ми и са забележително по-здрави и сега я използвам за тях.
    слагаш си хининова вода на ноктите ли ?

Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    слагаш си хининова вода на ноктите ли ?

Ми общо взето.Когато я използвах за косата,пръсках и втривах в корените и ноктите ми се заздравяваха.И сега пръскам само в/y ноктите и мисля, че има ефект.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

А бе може ли да ми кажете по подробно за хининовата вода?Ще ми помогне ли срещу двойните краища и изсушаването с пресата?

За това, че ставала мазна са пълни глупости. Всичко зависи как ще я измиеш. Ако плеснеш 2 капки шампоан, ами мазна ще е. Аз като ползвам стимулант за коса и бадемово масло (редувам ги, и 2те са на Икаров) и хининова вода всеки ден и я мия добре защо не ми е мазна? И защо фризьорката ми от 2 години ме хвали каква хубава и подхранена коса имам?
    Иначе и на мен много ми растат ноктите от хининовата вода.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз иам сериозен проблем с косата.Миналата година плесках по 2 шепи гел ся квича че ми е опадала отгоре полвината.Дали някакви маски и ампули ще ми помогнат?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз съм много доволна от Тривитаминола,в началото го правех с няколко продукта,но от извесно време само с него се мажа,една приятелка се маже само с него и определено има голям ефект,но за всичко се иска търпение и постоянство,за да имаш това което искаш.Иначе ползвам кристали-български на марката MAGY и съм доволна даже скоро ще ми свършват и мисля да си взема на Gliss

Супер фен Аватара на sunshine955
    аз съм доволна от бадемовото масло
    правя си 1 път в седмицата маска .. (не всеки път слагам от него)
    трябва да я подхранваш за да расте ..... прави си маски с зехтин,яйце ии така ,, ще намериш много в гугъла
    ако искаш да ти кажа коя маска си правя аз

Супер фен Аватара на sunshine955
    правила ли си и някакви маски ?
    третираш ли я ?

Л-цистеин /аминокиселина/ за красива и еластична коса, гладка и здрава кожа и нокти.

Л-цистеин е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожата. П одпомага за формирането на колаген, който е ключов за здравето и еластичността на кожата, косата и ноктите. Л-Цистеин е необходим за формирането на аминокиселината Таурин и е важен компонент за формирането на мощния антиоксидант Глутатион . Л-Цистеин подпомага детоксификацията на тялото от вредни токсини и защитава мозъка и черния дроб от разрушителното действие на алкохол, цигари и др.
    Изгражда и заздравява структурата на кожата, косата и ноктите;
    • Подпомага производството на колаген;
    • Подобрява еластичността на косата и кожата;
    Л-Цистеин подобрява структурата на лигавицата на стомаха и тънките черва, което подкрепя храносмилателната система срещу вредните въздействия от приема на различни лекарства (аспирин и др.). Особено важен е за метаболизма на различни биохимични съединения като Коензим-А, Биотин, Липоева киселина и Глутатион.
    Л-Цистеин е добре да се комбинира със Селен (Selenium), витамин B-6 и витамин Е за максимална ефективност.
    Препоръчителен прием 1-2 гр. на ден с обилно вода.
    Продуктът не е лекарствено средство.
    L-cysteine hcl monohydrate 99 %, usp. bp.
    Цена: 500 гр. - 40 лв. и куриерски.
    За контакт 0876265091.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си