- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Няколко продукти за растеж на косата...
На косата е заложено всеки месец да расте с 1, 1 сантиметър и половина... но, ако полагаш необходимите грижи за нея и не оставиш да призвола на съдбата, ако я подхранваш и не я гориш всеки ден с преси и маши, ще ускориш нейният разстеж... ако нямаше файда от всички тези маски и лекарства никой нямаше да ги купува и нямаше да има подобни рецепти... растежът може да се стимулира... както антибиотиците влияят на обмятана на вещаствата и лекуват, както хормоналните хапчета помагат, така и от ампулите от вида на Тривитаминол има ефект... разстежът на косата е най-силен през топлите дни, през пролетта и лятото... поддържай косата си редовно, пробвай с някой от тези продукти и се убеди самаПървоначално написано от InnchetO`bE
успех
![]()
емм мерсиПървоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
![]()
Амм...Искам да попитам от серията на Gliss дава ли ефект фърху растежа на косата![]()
![]()
И също така се чудех на каква цена са горе-долу
![]()
![]()
С хининова вода опита една моя приятелка и беше доста доволна.. но на нея и трябваше само заради бретона ,иначе и действаше .
By myself but not alone ...
Препоръчвам хининова вода.Аз съм много доволна от нея.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Едно време и аз използвах хининова вода, но вече не.Реших, че няма кой знае какъв ефект.За сметка на това забелязах, че доста добре се отразява на ноктите ми и са забележително по-здрави и сега я използвам за тях.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Първоначално написано от indecent
Ми общо взето.Когато я използвах за косата,пръсках и втривах в корените и ноктите ми се заздравяваха.И сега пръскам само в/y ноктите и мисля, че има ефект.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
А бе може ли да ми кажете по подробно за хининовата вода?Ще ми помогне ли срещу двойните краища и изсушаването с пресата?![]()
![]()
За това, че ставала мазна са пълни глупости. Всичко зависи как ще я измиеш. Ако плеснеш 2 капки шампоан, ами мазна ще е. Аз като ползвам стимулант за коса и бадемово масло (редувам ги, и 2те са на Икаров) и хининова вода всеки ден и я мия добре защо не ми е мазна? И защо фризьорката ми от 2 години ме хвали каква хубава и подхранена коса имам?
Иначе и на мен много ми растат ноктите от хининовата вода.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз иам сериозен проблем с косата.Миналата година плесках по 2 шепи гел ся квича че ми е опадала отгоре полвината.Дали някакви маски и ампули ще ми помогнат?
И аз съм много доволна от Тривитаминола,в началото го правех с няколко продукта,но от извесно време само с него се мажа,една приятелка се маже само с него и определено има голям ефект,но за всичко се иска търпение и постоянство,за да имаш това което искаш.Иначе ползвам кристали-български на марката MAGY и съм доволнадаже скоро ще ми свършват и мисля да си взема на Gliss
![]()
![]()
аз съм доволна от бадемовото масло![]()
правя си 1 път в седмицата маска .. (не всеки път слагам от него)
трябва да я подхранваш за да расте ..... прави си маски с зехтин,яйце ии така ,, ще намериш много в гугъла
ако искаш да ти кажа коя маска си правя аз![]()
![]()
Л-цистеин /аминокиселина/ за красива и еластична коса, гладка и здрава кожа и нокти.
Л-цистеин е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожата. П одпомага за формирането на колаген, който е ключов за здравето и еластичността на кожата, косата и ноктите. Л-Цистеин е необходим за формирането на аминокиселината Таурин и е важен компонент за формирането на мощния антиоксидант Глутатион . Л-Цистеин подпомага детоксификацията на тялото от вредни токсини и защитава мозъка и черния дроб от разрушителното действие на алкохол, цигари и др.
Изгражда и заздравява структурата на кожата, косата и ноктите;
• Подпомага производството на колаген;
• Подобрява еластичността на косата и кожата;
Л-Цистеин подобрява структурата на лигавицата на стомаха и тънките черва, което подкрепя храносмилателната система срещу вредните въздействия от приема на различни лекарства (аспирин и др.). Особено важен е за метаболизма на различни биохимични съединения като Коензим-А, Биотин, Липоева киселина и Глутатион.
Л-Цистеин е добре да се комбинира със Селен (Selenium), витамин B-6 и витамин Е за максимална ефективност.
Препоръчителен прием 1-2 гр. на ден с обилно вода.
Продуктът не е лекарствено средство.
L-cysteine hcl monohydrate 99 %, usp. bp.
Цена: 500 гр. - 40 лв. и куриерски.
За контакт 0876265091.