- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета...(за момчета)
стана ми много интересно...та какви дупета
харесвате момчета и защо![]()
---------------------------------------------------
Стегнати оформени.. изпъкнали обезкосмени също е важно :P Под дупето на момичето.. едни хубави дълги мургави гладки крака :P
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
Em ei sq pitah moq maj, kazva: Stegnati i da ne sa prekaleno big... Tva e. :P
А пък моето коте харесва стегнати и не много голями,като моето![]()
stegnati i gladki i oformeni![]()
Баси тъпия въпросзамисли се, колко от хората ще напишат нещо различно от "не big" "стегнат" "оформен" "готин" и т.н. .... Успехчета
![]()
Не определям жените по дупетата им. Може да ми хареса и по голямо дупе, може да ми хареса и много малко дупе. Относително е.
Хубави - средно големи, стегнати с онази секси форма, която просто те побърква ...
Eating isn't cheating - Arnold
Stegnati, obrasnati
Дебели и мръсни. Незнам фетиш ми еПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Стегнати и добре оформени. Не се кефя като видя някое момиче което отзад все едно с ъглошлайф заравнена.. Или пък като че ли и там има силиконнормално стегнато дупер
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
я слагаи снимка да видиме какво е твоитоПървоначално написано от rozova_lady
![]()
![]()
![]()
Стегнати оформени.. изпъкнали обезкосмени също е важно Razz Под дупето на момичето.. едни хубави дълги мургави гладки крака Razz ... сас тебе сам брат
![]()
женски![]()
Съгласен съм с почти всички мнения,само бих добавил,че зависи много и от настроението ми...незнам как става...![]()
ми не много големи но не и много малки-нормални...а и да нямат косми по тях тва е много важно и ако е мургаво още по-добре![]()
Малки, добре оформени и стегнати. Общо взето като на приятелката ми тя има точно мой тип дупе![]()
taq ima bahti qkoto dupe!!!!mn q haresvam!vsa6tnost samo dupeto 6tot samo to se vijda na snimkiteПървоначално написано от Anarchya
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
С малко дупе стегнато не като желе да са тресе.Абе аз си знам ма и аз са размечтах тука за една![]()
tesni stroini ubai dupetaa![]()