- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Май започва да ме хваща шубе...
И аз бях така лятото преди 8-ми клас.В началото е странно...докато се адаптираш.За мое щастие попаднах в страашно як клас,не бих го заменила за друг.Въпрос на късмет може би...Но да не ти пука,има още време до училището.![]()
Ами аз също преди 2 години след 7-ми клас ме приеха в друго даскало..не съм се замислял какви хора ще срещна и дали ще са пичове(в мойто сме само момчета с изключение на 5,6 момичета в цялото даскало).1-вия ден ми беше някакси странно.Не говорех с никой..дори не се запознах с никой.Само гледах сеира им да видя що за хора са като се запознават със всички,само слушах чужди разговори.2-рия ден се запознах със сички,бях се отчаял че няма никой свестен тип,все още е така.ВСИЧКИ са някакви лигльовци като 10 годишни са(без да се обиждат съфоромците ест) за 16 годишни да се държат като 10 годишни тва е ужас.Сестрата на гаджето ми се дърши много по сериозно а е на 11.Но никога не съм се притеснявал че ще отида в ново уч и не съм се замислял дали ще ми е приятно или не,сега виждам че не ми е... но няма значение,дано пораснат и престанат да се лигавят и да водят разговор на ужасно тъпи теми.А вие щом сте момичета още по малко трябва да се притесняваш.
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
аз ще бъда в 18то,но за съжаление ще сме в различни паралелки,аз съм с френски и испански!
иначе,само мога да ти кажа, да не се притесняваш толкова,аз нещо от самото начало не го исках 18то,т.е откакто влязох там,но нямях други желания освен 9ФЕГ и испанската преди него и нямяше какво да се прави..и аз малко се притеснявам как е в това училище,ама..айде,сега остава да се надяваме да попаднем в як клас!спокс,всичко трябва да е ок!
![]()
![]()
Да не ти дреме бе!Бъдси себе си и това е няма какво да се притесняваш!
Minalata godina se premestih v drugo daskalo.I az mislih ,kato tebI naistina imashe gadni momiceta ,no imashe i svestni hora
tam si namerIh edna priqtelka,koqto v momentami e mn mn dobra fr.Tazi godina pak sym v novo u-shte ,zashtoto me prieha i sega mi e po-spokoino vse pak veche minah prez tova!Moq syvet e da ne se pritesnqvash(bas hvashtam che pak ste te e shube,no..)Prosto SPOX vsichki se pritesnqvame za 15 sept.i sreshtata s novite syuchenitsi.Vse pak nikoi s nikoi nqma da se poznava
(e pochti)
Sega prosto se naslyjdavai na lqtoto i se radvai che nqmame da UCHIMa posle shte se smeesh na tseliq si strah
![]()
HAIDE USPOKOI TOPKATA I USPEH!![]()
Хаха аз съм в 18. Спокойно има и свестни хора там ;pp
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."