- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски срещу БАТЕ Борисов в Шапионската Лига
![]()
СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ ! 9та поредна загубаБАТЕ са умрели, лефски още по-умрели !
И пак пееха наши песни ! И колко упорито се твърди обратното !
Хайде сега жалките пъпчиви дечица да си излеят злобата.
Нали знаете, че освен клубен коефицент има и коефицент на държавата.
Да ви го обясня като за вас:
освен зелени и червени ръчички има и СМС-вот!
Grumpy old madman
Добре играха ли ?! ПО-СЛАБ ЛЕВСКИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА !!Разплаках се на стадиона от яд и мъка.. Просто нямам думи - Бате Борисов са нещастници, които първото полувреме нямаха атака в нашата врата.. Толкова са умрели милите, ама ние сме по-умрели от тях.. Направо нямам думи да опиша какво разочарование изпитах тази вечер
Цесекарите с право да ни еб*ват, заслужаваме си го.. Ако ЦСКА бяха щяха да ги смачкат тия.. Ние сме евроидиотите на футбола...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
че щяхме да ги смачкаме се съмнявам ама понеже е пената сигурно щяхме да вкараме някой гол първото полувреме и да държим 2рото ако падне 2ри гол пак добре не за тфа са виновни само триото батков,вуцов,иванов като нашите томов,гарибов,костадинов(у ажение когато беше футболист сега не е по добър от стоичков) същия дол дренки са само дърпат бг футбола назадПървоначално написано от naduta_fukli4ka
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Тодор Колев -Трактора ме гази,
Камион ме блъсна, трактора ме гази,
багер ме товари в една лека кола.
Карай, шофьоре, карай по-нагоре -
там на баира става панаира,
карай, шофьоре, карай си колата -
само гледай да си не счупиш главата.
За стари баби - гумите са слаби,
за млади другарки се вземат други мерки.
За стари баби - гумите са слаби,
за млади другарки се вземат други мерки.
там на баира става панаира,
карай, шофьоре, карай по във десно -
да не ти се види шосето тесно.
Ако пиеш бира - хич недей шофира,
Ха си пийнал вино - направо си на кино.
Долу алкохола - пийте Кока-Кола,
Швепс, боза и сода - само гола вода.
защото зад баира ще стане панаира,
карай, шофьоре, затягай си колана -
да не си счупиш главата във волана.
Няма кой да спре малките свине!!!
Да се маха, нещастник скапан..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Бааа такава игра такъв финес просто няма как да не бъдат възнаградени с бесплатен лиценз за "Б" група.Браво само Луевски говеда напрееееед!![]()
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
Искаш да коментирамПървоначално написано от naduta_fukli4ka
нямаш проблем
Смешна игра ,смешен капитан , играете срещу смешен отбор и най-накрая вие оставате НАЙ-СМЕШНИТЕ НА ТЕРЕНА И В ЕВРОПА !!!! САМО ИЗЛАГАТЕ БЪЛГАРИЯ !!! НЕ БИВА ДА ПУСКАТ ЛЕВСКИ ПОВЕЧЕ ДА ИГРАЕ В ЕВРОПА !! ЗА БОГА ТОВА ВИ Е 9 ПОРЕДНА ЗАГУБА И РЕЗУЛТАТ 1-20 О.о
щеше да е хубаво и да разбираш от футболПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
diamond, засрами се...ти си по-зле и от нея![]()
Разбирам достатъчно, за да видя как се изложиха нашите.. Толкова много положения, и дузпа, и кво ли не и всичко да изпуснат.. По-добри бяхме в играта, да, но това не променя фактите..Можехме да ги бием най-малко с 3:1.. Са единствения шанс е реванша, но ако продължават по същия начин не виждам какви възможвости за осъществяване на победа има..Първоначално написано от Psychopath*
Че сме слаби,не сме,проблемът се появява в момента,в който стигнем до вратата на противника и край!дотам.През първото полувреме владеехме повече топката,бяхме по-добрият отбор на терена,дори играхме със самочувствие,но за да победиш,трябва да вкараш гол,а ние явно това не го можем.Самият факт,че Гонзо във втори пореден мач изпуска дузпа съвсем ясно показва,че има нещо,което му пречи,знам ли,да се концентрира,а и не само на него,просто защото футболистите не бяха подредени на местата си и ми се струва,че някои от тях не се чувстваха комфортно на терена.
Склонна съм да кажа,че и Вили не е най-виновен за случилото се.Дори да е най-голямата откачалка,дори да се вживя много още преди да е показал нещо,Батков си носи главната вина.Този човек изобщо не мисли за отбора,а за собствените си интереси и неведнъж го е доказвал.Докато го има Батков в Левски и докато си върши задкулисните игри,проблемите ни няма да свършат.
замълчи моля теПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
права е бе !
Много ми е интересно с кое по-точно не си съгласен ? Че ни биха на късмет? Че играехме по-добре от тях, а се оставихме да ни направят за резил ? Или може би си съгласен, че Гонзо си беше на точното място като халф, вместо да е нападател ?Първоначално написано от Psychopath*
Нищо чудно да си и против уволнението на Вуцан - та той беше просто "прекрасен" треньор.. и понеже много си "разбира" от работата та паднахме от Вихрен, сега и от тия смешници дето са дошли с надеждата да не загубят сигурно, пък взеха та ни вкараха и гол..
Ае като си толкова компетентен изкажи твоето мнение за мача![]()
с разликата, че тия смешници ще игарят в групите, а лефскарите ще изядат тревата на стадиона, както се изрази гусин СавовНаистина доста свеж лаф вкара
![]()
Не е ясно кой ще играе в групите, все пак предстои реванш.. С нов треньор нищо не се знае..
да кокала![]()
сега нема да го има татко вуцов ... нема помощи за лефски ... остава само перуката, който им играе по свирката. Но и ако той спре, нема да ги има съдииските протекции за лефски и първата петорка ще е постижение![]()
psyhopata pylen bot si ... kvo ne razbiram ot futbol ... to golemi razbira4i se navydiha navsqkyde i zatova sme na tova deredje ... az nikoga ne sym otri4al kogato otborat mi igrae slabo ... ili teb oshte te dyrji "sinqta prikazka" ?? Kakto go kazaha fenovete na liteks - prikazkata svyrshi ,ostavate si myrshi !! Ne moje otbor koito pada ot vihren i ot bate borisov da ima pretencii za shampionska liga ... az ne razbiram ot futbol taka li ? No razbiram ot cifri 0-1 *2 tampere 0-1 Vihren , 0-1 Bate borisov , 0-5 Barsa , 0-3 Verder , 0-2 Verder , 1-3 4elsi ... i to tova vi e posledniq gol v evropeiski turnir be ... kak ne vi e sram se 4udq ... sme6kovci !
отбор с 16 точки пасив, по служебен начин, играещ в ШЛ... некак си е смешно да тръгвате и да се пените.
Предлагам всеки като пише коментар да се обръща първо с "БАТЕ"![]()
Овчата глава завинаги един от "НАС"!!!
Гонзоглу форевър ин ауър хъртс![]()
Няма кой да спре малките свине!!!
виуи е увоунен.![]()
То резултатите не са важни... Според логиката на леускарчетата, те дори когато падат, пак побеждават, понежи винаги са морални победители и шампиониПървоначално написано от Diam0nD
.
А относно Психопата, ами психопат бате, какво се чудиш.
Оххх, леле... Те пред собствена публика и на собствен терен не можаха да ги бият, а като гости си мечтаят да ги биятПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
.
Нямате потенциала да ги биете най-малкото. С този състав сте за никъде, погледни реално на нещата. Октопода на Патков-евреина не може вечно да ви помага колкото и да ти се ще. Достатъчно е, че по изкуствен път ви класира да играете квалификации за ШЛ, за където се вижда, че тая година ама грам не ставате...
Гонзоглу нема ли и той да хваща за някой елитен еврейки отбор вече.. баси мамата толкова да не го искат никъде, че да дойде в Лефски
Още никой не е казал, че сме повече анти -уефски от колото про ЦСКА.. нема заспя спокойно майна
Уволнението на Овчата глава ни лишава от доста интересни моменти, свързани с отборо на малцинствата![]()
от както стана гол-майстор на френското първенство с рен никой не го иска.![]()
![]()