- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски срещу БАТЕ Борисов в Шапионската Лига
лупи ли ше им плаща на бербо и марто?
абе камата нема ли да се върне и той? да станат 26 точки?
м? а пената нема ли да влезе и той в отбора?
как те гледа малкото с двете големи влажни очи, едно спокойно.. и прижиляПървоначално написано от kristo
![]()
Първоначално написано от Psychopath*
aко трябва и без пари ше играят нали са цскари по душа достатъчно милиони направиха в премиършипа аз прогнозирам 36 точки особено ако батков още е на поста , а за лупи имам само 1 коментар ! глей с кфо некадърно ръководство и умряла селекция ви напраихме 16 представи си като дойдат кадърните кфо ше стане пък ти трепери говедо!
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
все са дошлиПървоначално написано от windstopper
![]()
Точно за тва го разрева сектор Гей преди години, щото и тогава беше чорбар по душа.Първоначално написано от windstopper
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
ъ защо да го е разревал?ти в някой измислен свят живееш дето уефски са шампиони и печелят милиони
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Ти си от най-болните прасета, спирам да ти отговарям за да не ми лепнеш нещо.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
мда верен до гроб в цска ! най много да ти лепна малко акъл че вие говедата трябваше вече да сте се научили . НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ,ТРЯБВА И АКЪЛ!![]()
![]()