- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои стил музика най-много ви харесва
И именно за това се ходи в квалитетни барове дето фейс контрола е по строг за да се избегнат случките от тип дабъл вижън на детскаПървоначално написано от ScionOfStorm
А по темата малко ме разочарова че няма нито един чалгар.........и аз съм чалгарка и съм отгледана със сръбско и не може да отречете че ни е в културата.Отделен въпрос е че днешните певачки са курви и обратно но особено старата сръбска музика е много стойностна.И да допълня че слушам всичко което ми хареса,колкото и несъвместимо да ви звучат рнб поп рок хип-хоп дори метъл
Просто съм си широко скроена![]()
Аз слушам предимно поп - фолк.Смятам,че всяка музика си има както качествените изпълнители,стойностните песни,така и фенската маса.![]()
Първоначално написано от Rock & Roll King
Точно така
Освен рок, слушам и някои метъл изпълнители. Рядкост, но понякога слушам пънк (хорър пънк най-вече)
"I prefer songs over genres"![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Най-много ми допада стила на LINKIN PARK. Музиката им варира през много определения - ню метъл,алтернативен рок,рок,алтернативен метъл,рап,рапкор ... и т.н. Те са силнохибридна група,но начина,по който съчетават различното звучене,ужасно много ми харесва. Резултатът от това експериментиране е страхотен. Подбират всеки тон,пишат текстовете си в трудните си моменти,а когато са заедно се забавляват истински.Първоначално написано от kkrissityy
В песните им намирам своето скрито аз. Слушайки музиката им изпитвам блаженство и понякога болка,заради нещата описани в нея,съвпадащи с моите преживявания. Няма ден,в който да не си пусна поне 5 техни песни. Няма смисъл да живея,ако знам,че никога няма да ги видя наживо,за да им се порадвам - моята голяма мечта. Тези момчета просто ми топлят сърцето от щастие ... и в същия момент го разбиват от тъга.
Пристрастена съм към тази група и ако ако някой ден реша,че са ми "омръзнали" ... то няма да съм същия човек,защото те са част от мен.
Никога преди не съм чувствала музиката по същия начин. Харесвала съм определени песни,но не са ме карали да се замисля над начина ми на живот и това,което ми се случва. Сега е така. Тази група,тези 6 момчета ме промениха неимоверно много и ме накараха да погледна по-отблизо реалността.
Не се интересувам от мнението на "ценителите на качествената музика",което е негативно относно LP. Никога не бих се наказала да спра да харесвам песните им,за да се преструвам на по-висша като слушам ъндърграунд групи,за които никой не е чувал.
Не изпитвам нуждата да се обличам с тениски на LINKIN PARK,да нося ланчета със знака им и т.н. Та нали аз си знам,че те са номер 1 (за мен, разбира се). Не се срамувам да го кажа,но не и да го демонстрирам по този начин,защото е позьорско и просто няма смисъл.
Имам още какво да кажа за тях и защо точно тяхната музика е любимия ми стил,но понякога не може да се опише само с думи,както в случая. От една страна се радвам,че са известни,защото ги открих лесно,но от друга - не,защото ги отричат като комерсиални,каквито за мен те не са,или поне до една голяма известна степем. Хммм ... няма значение. Нямам намерения да се отказвам от тях.![]()
Тааа .... това е в общи линии.
Освен това в зависимост от настроението ми мога да си пусна и пънк-рок,класически рок,хеви метъл,ню метъл,транскор,метълкор, дори и емокор,както и симфоничен дет,наскоро слушах и блек (бях ядосана) ...
П.П. Отдавна изпитвах нуждата да споделя обичта си към любимата ми група. Мерси за темата.![]()
само че в обратен ред но както по горе казаха рока има толкова поджанрове че...Метъл,Пънк & Рок
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Рок. С тази музика съм отгледана и с нея ще си отидаИначе някои песни от детството ми радват, по-скоро заради спомените които носят, но все пак и тях слушам
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Чалга, хаус, транс, ретро, рок и 1-2 разновидности на метъла. Не съм фен на нито един от тях, просто ги слушам.
РОК и малко метъл![]()
![]()
![]()
Метъл,рок защото е най-свястната музика....
Целия шибан стил е едно копие !!!
Първоначално написано от gabiloveth
Първото име на групата tokio hotel e било DEVILISH и са били punk rock .Сега TOKIO HOTEL се водят за поп рок ...
Целия шибан стил е едно копие !!!
Аз слушам рок, транс, техно и...чалга![]()
слушам почти всичко хип хоп, рок, метъл, всяква електронна но моята музика е ... jazz :P