.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    И аз съм тясна,особено в началото на акта...,нищо че са ме минали доста момчета.Това не трябва да те притеснява...
    Russian Aerospace Agency

Re: Тясно влагалище

Цитирай Първоначално написано от Michelle
    Здравейте.Моля за нормални отговори,а не глупави подигравки.На 17 съм,още съм девствена,но мастурбирам понякога.Днес натиснах по-силно девствената си ципа и усещам,че влагалището ми е твърде тясно-тоест усещам костите там и имам чувството,че ще е много трудно проникването и ще имам проблеми за понататъчния си сексуален живот.Някой има ли подобни проблеми и ох..нз,това ме тревожи

т.7
    krem4et0
    И аз чувствах нещо такова но когато го направих за първи път всичко беше нормално
    Хора тва дето тя го описва е много трудно да се обясни,и аз си мислех да пусна такава тема :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Есенен_Ден
    Постепенно с воденето на полов живот ще се разшириш.Спокойно.
    Това не е така. Многото партньори, а не многото актове разширяват влагалището. При много партньори то се опитва да се нагоди към пениса на всеки мъж и в крайна сметка губи форма. За 2 години и половина влагалищет ми изобщо не се разширило, но спя само с един!

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    И аз съм тясна,особено в началото на акта...,нищо че са ме минали доста момчета.Това не трябва да те притеснява...
    Колко момчета са те минали? Аз имам ли шанс?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Есенен_Ден
    Постепенно с воденето на полов живот ще се разшириш.Спокойно.
    Това не е така. Многото партньори, а не многото актове разширяват влагалището. При много партньори то се опитва да се нагоди към пениса на всеки мъж и в крайна сметка губи форма. За 2 години и половина влагалищет ми изобщо не се разширило, но спя само с един!
    Добре де...аз като съм с била с повече....що не съм ,широка.?
    Russian Aerospace Agency

Град
    Свищов
    С колко 15 за 1 месец ли? Ако си бил с много но за дълъг период, не е така, но ако си била с много зо малко време, нещата са очевидни. А и ти си малка още.....тепрва ще увисваш, тепърва ще раждаш....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    krem4et0, в началото ездачката ми беше голям проблем- разпъване и чудо! Постепенно се отпуснах и проникванията не са така болезнени, а аз също спя само с един.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Свищов
    Всичко се свежд до честотата на акта в крайна сметка. Ако правя секс през ден не съм тясна. Ако обаче не съм правила 10 дни, все едно съм девица........Така бях чела за партньорите. Преди имах доста проблеми, но напоследък сексът е в мнотго големи количества и не се оплаквам. И пак в началото на акта едва влиза и то само в мисионерската. От друга поза просто не можем да почнем. Много е тясно.......
    И все пак не си като кофа, нали?

Според мен всичко е много относително...
    Russian Aerospace Agency

Оффффффф

Всички са така. Не си прототип.

Всичко ще стане, спокоооооййноооооо
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Имаш много хубави крака

ee spokoino de vse o6te si devstvena posle vsi4ko 6te si doide na mqsto normalno e da e tqsno sega..az sum go pravila ve4e ob6to 9 puti ot skoro go pravq ii o6te malko si me boli ama spokoino vsi4ko 6te si e na red
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

aa i btw dneska dokato go pravihme s gadjeto mi toi izkre6tq "TQSNOOOOOOOOOOOOOOOOO" Moje i da ne trqbva6e da mi e sme6no ama mi e sme6no i to mn! sp0koino,vsqka e taka ot na4alo
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Имаш много хубави крака
    мерси...
    Russian Aerospace Agency

Аз съм винаги тясна в начлото колкото и д асъм предразположена и влажна,пак трудничко ми влиза.Тъй че,мисля че е нормално.

Споко като почнеш да правиш секс ще се оправят нещата и ще се разшириш :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си