- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тясно влагалище
И аз съм тясна,особено в началото на акта...,нищо че са ме минали доста момчета.Това не трябва да те притеснява...
Russian Aerospace Agency
Това не е така. Многото партньори, а не многото актове разширяват влагалището. При много партньори то се опитва да се нагоди към пениса на всеки мъж и в крайна сметка губи форма. За 2 години и половина влагалищет ми изобщо не се разширило, но спя само с един!Първоначално написано от Есенен_Ден
Колко момчета са те минали? Аз имам ли шанс?Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
Добре де...аз като съм с била с повече....що не съм ,широка.?Първоначално написано от krem4et0
Russian Aerospace Agency
С колко 15 за 1 месец ли? Ако си бил с много но за дълъг период, не е така, но ако си била с много зо малко време, нещата са очевидни. А и ти си малка още.....тепрва ще увисваш, тепърва ще раждаш....
krem4et0, в началото ездачката ми беше голям проблем- разпъване и чудо! Постепенно се отпуснах и проникванията не са така болезнени, а аз също спя само с един.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всичко се свежд до честотата на акта в крайна сметка. Ако правя секс през ден не съм тясна. Ако обаче не съм правила 10 дни, все едно съм девица........Така бях чела за партньорите. Преди имах доста проблеми, но напоследък сексът е в мнотго големи количества и не се оплаквам. И пак в началото на акта едва влиза и то само в мисионерската. От друга поза просто не можем да почнем. Много е тясно.......
И все пак не си като кофа, нали?
Според мен всичко е много относително...
Russian Aerospace Agency
Оффффффф
Всички са така. Не си прототип.
Всичко ще стане, спокоооооййноооооо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ee spokoino de vse o6te si devstvena posle vsi4ko 6te si doide na mqsto normalno e da e tqsno sega..az sum go pravila ve4e ob6to 9 puti ot skoro go pravqii o6te malko si me boli ama spokoino vsi4ko 6te si e na red
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
aa i btw dneska dokato go pravihme s gadjeto mi toi izkre6tq "TQSNOOOOOOOOOOOOOOOOO"![]()
![]()
![]()
Moje i da ne trqbva6e da mi e sme6no ama mi e sme6no i to mn!
![]()
![]()
![]()
sp0koino,vsqka e taka ot na4alo
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
мерси...Първоначално написано от terminatorа
Russian Aerospace Agency
Аз съм винаги тясна в начлото колкото и д асъм предразположена и влажна,пак трудничко ми влиза.Тъй че,мисля че е нормално.
Споко като почнеш да правиш секс ще се оправят нещата и ще се разшириш :