- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изложих се с гаджето ми с първия "НИ" път
Такам първия път беше провал и за тва съм виновен аз !Първо бяхме на море с една група,исках да го направим там за да е още по запомнящи се за нея и то бтв тоя ден ми беше и рожденден и сичко перф.Но изобщо не трябваше да почваме ,защото беше късно вечерта и в съседната стая имаше човек който отговаря за нас тъй кат не бяхме точно сами.Трябваше и да сме малко по бързи защоти нейните ФР трябваше да се приберат по някое време и така при всички тия условия аз не се спрях а трябваше.Нямах време за предварителната игра буквално нищо напрао опитах- тя така настоя.И естестжено не стана и после опитахме с пръс -заболя я малко после пръстчето си влизаше нормално.И така сега ще опитаме пак вече у нас и ще отделя поне 40-50 минути преди същинската част и също така искам и нещо обезболяващо за нея и искам да ми препоръчате нещо, защото не искам пак да правя подобен фал.А и не мога да понасям да я боли...![]()
ПС:плс пишете само свестни работи които ще ми помогнат плс...
Не ти трябва обезболяващо,ако я възбудиш достатъчно,ще се отпусне![]()
Обезболяващо мисля че няма а може да вземеш лубрикант по-лесно да влиза и мисля че по-малко ще я боли![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
значи знам че трябва да я възбъдя но искам и да знам че ще боли нищожно малко а и отделно знам че тряя да съм уверен а не само да я гледам мило и при първата болка да спра щото... засеа ми препоръчаха "5%-ен лидокаинов мехлем.По съвместителство и за смазка. Като се намажеш отвътре, ще започне да ти щипе за 20-30 секунди. После намазаното място ще се анестезира поне за половин час и няма да усетиш почти никаква болка при дефлорирането."
Ех...много мило и загрижено се държиш към приятелката си. Поздравления.
Може да пие Аулин, мисля че няма да усети болка.
Толкова ли не търпи на болка приятелката ти,или ти като усетиш,че я боли спираш?
Като я възбудиш достатъчно няма да я боли кой знае колко...съвсем без болка незнам как може да мине освен ако не пие обезболяващо ама не препоръчвам![]()
ами предвид условията на първия ни опит мисля че е съвсем нормално да я боли толкова.АКо я боли след като съм направил всичко както трябва изобщо няма да я мъча майната му на секса - мн треперя за нея щот мн си я обичам и сме заедно то цяла вечност и тва няма да се промени с или без секс.Разбира се не искам както и тя да се лишаваме от тва но ако се наложи ще го направим.Та най вече някой ако е използвал някакво обезболяващо или горе посочения мехлем ще съм радостен да изкаже някакво мнение .![]()
Както казаха другите.. предразположи я добре накарай я да се отпусне бъди много внимателен и предпазлив не бързай.. нека отнеме толкова време, колкото и е необходимо. Е стига да нямаш някви пръсти като кебапчета :P И да лубрикант ще помогне донякъде. Но ако я предразположиш достатачно добре.. така да се каже може и да не е нужен. УСПЕХ!
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
И да я заболи няма да умре, спокойно. Почти всички сме минали през това. Някои късметлийки се е разминало.Първоначално написано от twink
Мен лично много ме боля и много кръв имаше, но съм жива.![]()
Трогателно.Но "5%-ен лидокаинов мехлем" не е нещо кой знае какво и не зная до колко ще намали болката.Просто веднъж изтърпи ли,няма да има проблеми после.А в краен случай,може и да не е готова и да не го иска особено много и затова да не се предразполага добре..Първоначално написано от twink
Ама с това обезболяващо ме убихте...Ами като толкова иска секс, да си понася болката...Не е нито първата , нито последната с такива болки![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от Daft
![]()
Докато отделяш нужното време..и докато си 'играйкате' я погали нежничко после много много много вниматено и бавничко си сложи едното пръстче.. ако усетиш че не я боли толкова лекичко го раздвижи ако я заболи по-добре недей да продължаваш защото това ще е болка от 1 пръстче.. да не говорим какво ще изпита когато се опиташ да й го.. Ако си внимателен и не я заболи толкова се опитай да вкараш още 1 пръстче.. трябва да е наистина възбудена преди това за да не я заболи много.. след това примерно (ако няма кръв) може да я цункаш както ти си знаеш но така че да й стане наистина приятно и да забрави за болката която е изпитала преди минутка.. след това прецени дали наистина е време да опитате или е нужно да си поиграйкато още няколко дни докато наистина не я предразположиш и не е напълно сигурна че го иска независимо колко ще я заболи ( а повярвай ми ако си наистина внимателен - няма да я боли ама грам, да не говорим,че изобщо няма да се нуждае от някакви видове глупави болкоуспокоителни)..Всичко е в твоите ръце като гледам..Отдай й се и я обгърни с нежност любов и всеотдайностУспех от мен и дано се получат нещата...Пиши на ЛС да разкажеш как е минало..дано съм ти помогнала
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Първоначално написано от Daft
=D> +1
Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
аз доколкото схващам момчето се притеснява за болката на приятелката си, а не тя. жените сме издръжливи на болка така че не я мисли толкова ! по-добре ти пийни едно за кураж и действай смело- щом за един секс искаш обезболяващи, представи си живи здрави като тръгне да ражда някога девойката какво ще е .![]()
не мисля че каквито и да било медикаменти са необходими. просто я отпусни и възбуди много и готово. успех !![]()
takiva mom4eta rqdko se sre6tat....vuzhi6tavam ti se naistina...bez bolka nqma kak da mine...prosto budi nejen...trqbva da e vuzbudena i ... vsi4ko 6te e ok!![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Не се срещат рядко, просто рядко някое момиче може да им влезе така под кожата.Направи ли го, всеки един мъж може да и лази в краката...Първоначално написано от purple__love
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
hey благодаря на всички за отговорите ще пиша какво е станало после![]()
Случва се такова нещо.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
taka si eПървоначално написано от Maskata
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Точно такаПървоначално написано от Daft
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
"Junona" много мило си описала всичко![]()
а за автора...много рядко се срещат такива момчета...евалата за тва дето правиш за нея...дано има повече момчета като теб![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3