- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ви помага да се възбудите повече...?
Имам въпрос към всички, но главно към момчетата? Всички ли по време на секс мълчите без дори "гъг" да се чуе, независимо колко ви е готино(дори когато свършите) ? Само приятелките ви ли стенат или и вие не си мълчите много много ? Въпроса е личен, но все пак...
ПП. Как според вас ще е най-уместно да подхвърлите на партньора си,че примерно от зачестеното свободно дишане, тихите трепети, леките 'ммм'-кания на ушенце с дрезгав глас и още видове нежни стенания, се възбуждате повече от обикновено?Не искам никой да обидя с темата, просто търся съвет как бихте намекнали, че всичко това ви е наистина приятно...
Не ми се смейкайте много
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
С приятеля ми какво ли не си говорим по време на секс-родители, приятели,глупости...и това не пречи на нито един от двама ни.Иначе тези работи ,които си описал горе, да , въбуждат ме мен лично...Първоначално написано от Junona
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз лично не съм много шумен. Само, когато е необходимо и то дискретно и да ми идва от вътре, не мога да се преправям. За разлика от нея.. като сме в нас постоянно се притеснявам да не я чуят съседите.
Ама си е индивидуално..
"леките 'ммм'-кания на ушенце" звучи добре.. и достатачно.
Защо се интересуваш?
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
ами моя рядко стене и т.н. по време на актаинече като свърши винаги пъшка
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз оби4ам да ми говори.
![]()
Робинята на Quench
Moq si pa6ka i to dosta. Lele obojavam go tva, kato zapo4na na nego da mu pravq ne6to i az se vazbujdam samo ot stonovete mu...![]()
![]()
![]()
Е да де, това е супер, и точно понеже и аС съм като част от вас ми е интересно как бихте накарали приятелите си да ви доставят това удоволствие,освен чрез директен разговор..![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Индивидуално е. Аз лично полудявам като чуя мъжки стон![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Стенанията,ммм-кането,тежкото дишане....Подлудява ме като го прави докато се старая да го възбудя/което не е особено трудно/,иначе като свършва направо ми се моли,ако му забавя оргазма,стене,но не вика. Докато аз например не мога да пъшкам,ммм-кам докато трае самия акт,понякога се случва само ако той е особено развихрен,иначе по пвреме на оргазъм така викам,че аз се притеснявам да не са ме чули съседите.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
И моя същоПървоначално написано от IcE`GirL
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ами по време на секс с приятеля ми няма тишина хич. Наричаме се с нарицателни имена, пъшкаме си, стенеме ама и двамата. Хаха Тва допринася за хубавото изкарване определено. Ам според мене тишината означава липса на удоволствие, може и да не съм права де. УСПЕХ !!! А как да му кажеж ами мисля, че директен разговор е най - доброто решение.![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Говори ми говори ми, никак даже не ми пречиш..![]()
о и на мен това ми харесва. . . но всъщност авторката попита как да му намекне ,че трябва да е шумен. . .
Еми мила кажи му примерно - покажи ми колко ти харесва ,чрез звуци и тн и. . . . : )
Успех!
Ми не се сещам друго освен ти да му кажеш.Пък и какво срамно има![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
ами няма как да не се смеяПървоначално написано от Junona
![]()
мда съгласна съм, нали се мъчите да си доставите удоволствие... кажи му, че ще ти е по-приятно (без да му го кажеш директно не става)успех!
Хакуна Матата!!! =]
Ем аз не съм от най-щумните ма не съм и от най-малчаливите
priqtelkata mi bukvalno me kara da pu6kam kato za posledno.stra6no mnogo mi haresva i na men i na neq.zvucite koito izdavame po vreme na sex sa adski vuzbujda6ti i po tozi na4in akta stava po eroti4en.samoto di6ane,tihite stenaniq koito postepenno stavat po silni i po silni....mmm krasota
абе дами кой му скасват шутката от секс:
на вас или на момчето ви?![]()
залепватве си устите с тиксо и мучите ммммммм мъъъъъ мууууу ... е тва е![]()
![]()
![]()
![]()
О да ...да седи и да клати само и да малчи... трябва да е бахти тъпака.. говорим си понякога... понякога ми мърка.. или просто прави страшни физиономи![]()
![]()