.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Дали ви помага да се възбудите повече...?

Имам въпрос към всички, но главно към момчетата? Всички ли по време на секс мълчите без дори "гъг" да се чуе, независимо колко ви е готино(дори когато свършите) ? Само приятелките ви ли стенат или и вие не си мълчите много много ? Въпроса е личен, но все пак...
    ПП. Как според вас ще е най-уместно да подхвърлите на партньора си,че примерно от зачестеното свободно дишане, тихите трепети, леките 'ммм'-кания на ушенце с дрезгав глас и още видове нежни стенания, се възбуждате повече от обикновено?Не искам никой да обидя с темата, просто търся съвет как бихте намекнали, че всичко това ви е наистина приятно...
    Не ми се смейкайте много
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Re: Дали ви помага да се възбудите повече...?

Цитирай Първоначално написано от Junona
    Имам въпрос към всички, но главно към момчетата? Всички ли по време на секс мълчите без дори "гъг" да се чуе, независимо колко ви е готино(дори когато свършите) ? Само приятелките ви ли стенат или и вие не си мълчите много много ? Въпроса е личен, но все пак...
    ПП. Как според вас ще е най-уместно да подхвърлите на партньора си,че примерно от зачестеното свободно дишане, тихите трепети, леките 'ммм'-кания на ушенце с дрезгав глас и още видове нежни стенания, се възбуждате повече от обикновено?Не искам никой да обидя с темата, просто търся съвет как бихте намекнали, че всичко това ви е наистина приятно...
    Не ми се смейкайте много
    С приятеля ми какво ли не си говорим по време на секс-родители, приятели,глупости...и това не пречи на нито един от двама ни.Иначе тези работи ,които си описал горе, да , въбуждат ме мен лично...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Моя приятел не мълчи..

Аз лично не съм много шумен. Само, когато е необходимо и то дискретно и да ми идва от вътре, не мога да се преправям. За разлика от нея.. като сме в нас постоянно се притеснявам да не я чуят съседите.
    Ама си е индивидуално..
    "леките 'ммм'-кания на ушенце" звучи добре.. и достатачно.
    Защо се интересуваш?
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Град
    с0фия
    ами моя рядко стене и т.н. по време на акта инече като свърши винаги пъшка
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен
    Град
    SF
    Аз оби4ам да ми говори.

Робинята на Quench

Град
    Paradise
    Moq si pa6ka i to dosta. Lele obojavam go tva, kato zapo4na na nego da mu pravq ne6to i az se vazbujdam samo ot stonovete mu...

Е да де, това е супер, и точно понеже и аС съм като част от вас ми е интересно как бихте накарали приятелите си да ви доставят това удоволствие,освен чрез директен разговор..
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Индивидуално е. Аз лично полудявам като чуя мъжки стон
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Стенанията,ммм-кането,тежкото дишане....Подлудява ме като го прави докато се старая да го възбудя/което не е особено трудно/,иначе като свършва направо ми се моли,ако му забавя оргазма,стене,но не вика. Докато аз например не мога да пъшкам,ммм-кам докато трае самия акт,понякога се случва само ако той е особено развихрен,иначе по пвреме на оргазъм така викам,че аз се притеснявам да не са ме чули съседите.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    "градът на мечтите"
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Моя приятел не мълчи..
    И моя също
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Ами по време на секс с приятеля ми няма тишина хич. Наричаме се с нарицателни имена, пъшкаме си, стенеме ама и двамата. Хаха Тва допринася за хубавото изкарване определено. Ам според мене тишината означава липса на удоволствие, може и да не съм права де. УСПЕХ !!! А как да му кажеж ами мисля, че директен разговор е най - доброто решение.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Мега фен
    Говори ми говори ми, никак даже не ми пречиш..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    о и на мен това ми харесва. . . но всъщност авторката попита как да му намекне ,че трябва да е шумен. . .
    Еми мила кажи му примерно - покажи ми колко ти харесва ,чрез звуци и тн и. . . . : )
    Успех!

Ми не се сещам друго освен ти да му кажеш.Пък и какво срамно има
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен

Re: Дали ви помага да се възбудите повече...?

Цитирай Първоначално написано от Junona
    Не ми се смейкайте много
    ами няма как да не се смея

Град
    Zorg
    мда съгласна съм, нали се мъчите да си доставите удоволствие... кажи му, че ще ти е по-приятно (без да му го кажеш директно не става) успех!
    Хакуна Матата!!! =]

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми аз не мълча

Az li4no pove4e se vazbujdam kogato slu6am gadjeto mi nad men kak prahti..mmm...dosta sexy e!!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ем аз не съм от най-щумните ма не съм и от най-малчаливите

Моя винаги ми шепне нещо.. мм много е възбуждащо

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    priqtelkata mi bukvalno me kara da pu6kam kato za posledno.stra6no mnogo mi haresva i na men i na neq.zvucite koito izdavame po vreme na sex sa adski vuzbujda6ti i po tozi na4in akta stava po eroti4en.samoto di6ane,tihite stenaniq koito postepenno stavat po silni i po silni....mmm krasota

абе дами кой му скасват шутката от секс:
    на вас или на момчето ви?

залепватве си устите с тиксо и мучите ммммммм мъъъъъ мууууу ... е тва е

О да ...да седи и да клати само и да малчи... трябва да е бахти тъпака.. говорим си понякога... понякога ми мърка.. или просто прави страшни физиономи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си