.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Кое вреди повече- кичури или цялостно боядисване?

Ааа муцани пак да Ви питам

Кое мислите, че е по-вредно: кичурите или боята за коса?

То вярно, ще кажете, че и в двата случея вреди на косата, но пък съм чувала, а и от опит знам, че кичурите яко вредят. И с фризьорката ми спорих онзи ден, тя казва, че при кичурите се обработва определена част от косата, а не цялата както е при боята. Но пак аз си оставам на мнение, че кичурите са по-вредни от цялостното боядисване на косата.

Вие сте
    ♥ ♥ ♥

Град
    тРоЯн

Re: Кое вреди повече- кичури или цялостно боядисване?

мм.. според мен цялото боядисване на косата вреди повече по простата причина че боядисваш цялата коса не малка част както при кичурите
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Град
    Here

Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    мм.. според мен цялото боядисване на косата вреди повече по простата причина че боядисваш цялата коса не малка част както при кичурите
    Да, ama при русите кичури се използва bleach, за да се изруси, което още повече съсипва косъма.
    ♥ ♥ ♥

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ако следваш логиката ще стигнеш до отговора

Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

Не съм много по логичните задачи...
    ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Да, ama при русите кичури се използва bleach, за да се изруси, което още повече съсипва косъма.
    А какво е това bleach?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

цялостно боядисване

Град
    Here
    Сега не ми казвайте, че кичурите са по-вредни от цялостното боядисване.

P.С Bleach, демек белина, използва се при изрусяването. Незнам може на Български да си има специален термин, ама е много вредно. Специално направено да ти обезцвети косъма.
    ♥ ♥ ♥

Град
    Русе

...

Е цялата естествено ... При кичурите с каквото и да се правят, то е само на участъци от косата, а не на цялата... докъто ако я боядисаш цялата ... цялата коса е засегната

Зависи каквъв цвят ще се боядисваш, но попринцип кичурите горят много повече косата от колкото примерно една тъмна боя..
    Love Ickooo

Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Зависи каквъв цвят ще се боядисваш, но попринцип кичурите горят много повече косата от колкото примерно една тъмна боя..
    Хаха казаха ли ви го!!!!
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кичурите са по-безвредният вариант! Казва ви го човек, който е експериментирал с двете! Боядисвала съм се само веднъж, а косата ми не можа да се възстанови 2 години! Докато с кичури си карам от 6-ти клас! А откакто се използват "контрасти", вредата за косата е сведена до минимум!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ако се колебаеш дали да се боядисаш цялата руса или само кичури,кичурите са по-малко вредни,защото се обработва по-малък участък от косата.Ако става въпрос за сравнение между тъмни кичури и тъмен цвят за цялата коса,кичури по-добре.Ако става въпрос за сравнение между руси кичури и цялостно потъмняване-горе-долу едно и също.При първото се изгаря много косата,но малка част от нея.При второ се изгаря малко,но пък цялата...

наистина кичурите са по- голямото зло от една тъмна боя, но са по-добрия вариянт в сравнение с цялостното изрусяване на косата и според мен

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    Ще си псуна мазна дълга коса, ще се къдря и ще с направя руси ромски кичури

ужаС !
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

пхаха ебахти задачата човек
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

mn qsno 4e cqlostnoto boqdisvane vredi pove4e.. az imam ki4uri i kosata mi si ostana su6tata edna priqtelka si q boqdisa cqlata i zapo4na da se kusa i da pada

кичурите.. ако са руси.. те ми изтощиха повече косата, каро се има предвид, че съм си боядисвала цялата коса в черно

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Русата боя е по-вредна от кичурите.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Зависи от това какъв цвят е цялостното боядисване и кичурите. Ако кичурите са светло руси а боядисването някакъв тъмен цвят - кичурите, ако обратното- цялостното боядисване

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Зависи.
    Кичурите горят много косата,но пък могат да стоят страхотно-лично аз много харесвам много,тънки кичури един тон по-светли от основния цвят.
    За боядисването е много относително-дали си се обезцветявала(защото това е,което най-много изтощава косата),с каква боя се боядисваш,каква козметика за коса използваш...

цялото боядисване ест.

Ами аз съм на мнение, че кичурите вредят много повече, защото съм била с кичури и косата ми все едно увяхна цялата, а преди 2 месеца се боядисах и така да го кажа си възвърна живота. Не знам с каква боя ме боядисаха, то все едно си е моя си цвят, ама сега косата ми е с много повече блясък и все 1 тая боя я възтанови от гадните кичури. На мене кичурите ми бяха правени с обезцветител и първо станаха супер ама косата ми стана на нищо. Са с тая боя си е супер .

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Ами аз съм на мнение, че кичурите вредят много повече, защото съм била с кичури и косата ми все едно увяхна цялата, а преди 2 месеца се боядисах и така да го кажа си възвърна живота. Не знам с каква боя ме боядисаха, то все едно си е моя си цвят, ама сега косата ми е с много повече блясък и все 1 тая боя я възтанови от гадните кичури. На мене кичурите ми бяха правени с обезцветител и първо станаха супер ама косата ми стана на нищо. Са с тая боя си е супер .
    дам тук си права, ам представи си че ти боядисваха цялата коса с цвета на кичурите, трябва цялата да се обезцвети и боядиса, тогава мисля вредата щеше да е по-голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си