.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Абе, кичурите, които вие си правите, до корените ли стигат? о.О Щото аз съм правила доста пъти, ама ми нахлупваха една шапка и така боята не стигаше до корена => по-малко вредно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Миля,че цялостно боядисване.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Ами аз съм на мнение, че кичурите вредят много повече, защото съм била с кичури и косата ми все едно увяхна цялата, а преди 2 месеца се боядисах и така да го кажа си възвърна живота. Не знам с каква боя ме боядисаха, то все едно си е моя си цвят, ама сега косата ми е с много повече блясък и все 1 тая боя я възтанови от гадните кичури. На мене кичурите ми бяха правени с обезцветител и първо станаха супер ама косата ми стана на нищо. Са с тая боя си е супер .
    дам тук си права, ам представи си че ти боядисваха цялата коса с цвета на кичурите, трябва цялата да се обезцвети и боядиса, тогава мисля вредата щеше да е по-голяма
    Дам така вече не си представям на какво ще заприлича косата

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    кичурите изтощават повече но по малка част от косата
    I Love
    Vania
    Kabakova

Много грешите!
    Кичурите изтощават косата много повече.
    Едно цялостно боядисване, ако е направено с качествени бои може дори да подхрани и придаде блясък на косата.

Защо кичурите изтощават повече? Например - ако си с нормална коса, косите, направени на кичури ще станат по-сухи. За да е здрава косата, ще трябва да използваш различни продукти за 2та типа коса, които вече имаш (нормална и суха), но естествено това е невъзможно. Ето защо косата започва да се изтощава постепенно. Няма шампоани, маски, спрейове за "коси на кичури". Докато за изтощени изрусени коси - има, и то много добри!

Разбира се голямо значение има поддръжката - една коса може да изглежда жива и красива с кичури в началото, но след години третиране, пораженията ще са много по-големи, от на една боядисвана коса.

Голям фен Аватара на Ice
    Определено кичурите.Била съм на кичури, а пък сега се боядисвам.При кичурите косата ми беше наистина много изтощена и как да го кажа фърчаща.
    Everything happens for a reason..

А аз ще си правя слънчеви кичури, само че ще са цветни ... ще навредят ли ?

Кичурите според мен са по-изтощаващи, въпреки че третираш само части от косата си

Естествено, че цялостното боядисване. Дори и кичурите да са руси, а цялата коса в кестеняво, не в русо, пак цялостното вреди повече, защото е на по-голям участък и какъвто и цвят боя да е пак съдържа амоняк и други вещества, които вредят на косата. Нямаше смисъл да го пиша, понеже темата е стара, но нищо.

Мм.. аз мисля,че цялото боядисване на косата вреди повече, защото боядисваш по-голяма част от косата, ама не знам, питай някой ;d !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    кичурите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си