- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое вреди повече- кичури или цялостно боядисване?
Абе, кичурите, които вие си правите, до корените ли стигат? о.О Щото аз съм правила доста пъти, ама ми нахлупваха една шапка и така боята не стигаше до корена => по-малко вредно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Миля,че цялостно боядисване.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Дам така вече не си представям на какво ще заприлича косатаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
кичурите изтощават повече но по малка част от косата
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Много грешите!
Кичурите изтощават косата много повече.
Едно цялостно боядисване, ако е направено с качествени бои може дори да подхрани и придаде блясък на косата.
Защо кичурите изтощават повече? Например - ако си с нормална коса, косите, направени на кичури ще станат по-сухи. За да е здрава косата, ще трябва да използваш различни продукти за 2та типа коса, които вече имаш (нормална и суха), но естествено това е невъзможно. Ето защо косата започва да се изтощава постепенно. Няма шампоани, маски, спрейове за "коси на кичури". Докато за изтощени изрусени коси - има, и то много добри!
Разбира се голямо значение има поддръжката - една коса може да изглежда жива и красива с кичури в началото, но след години третиране, пораженията ще са много по-големи, от на една боядисвана коса.
Определено кичурите.Била съм на кичури, а пък сега се боядисвам.При кичурите косата ми беше наистина много изтощена и как да го кажа фърчаща.
Everything happens for a reason..
А аз ще си правя слънчеви кичури, само че ще са цветни ... ще навредят ли ?![]()
Кичурите според мен са по-изтощаващи, въпреки че третираш само части от косата си
Естествено, че цялостното боядисване. Дори и кичурите да са руси, а цялата коса в кестеняво, не в русо, пак цялостното вреди повече, защото е на по-голям участък и какъвто и цвят боя да е пак съдържа амоняк и други вещества, които вредят на косата. Нямаше смисъл да го пиша, понеже темата е стара, но нищо.![]()
Мм.. аз мисля,че цялото боядисване на косата вреди повече, защото боядисваш по-голяма част от косата, ама не знам, питай някой ;d !