- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От анален секс може ли да се хванат гъбички
temata e qsna
да разбира се че може ......... ако няма добра лична хигиена партньора ти е напълно ясно че ще хванеш.
Да, анален секс се прави САМО с презерватив.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от girl_in_black
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
est 4e moje
ем съгласна съм с по горните мнения![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Гъбичките не винаги възникват от липса на хигиена, имай го предвидПървоначално написано от Maskata
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
мхм така е не само от хигиената, ами и преден партньор, абе народа си го каза ДА
Хакуна Матата!!! =]
Da
A nqkoi moje li da mi kaje kakvo tochno predstavlqvat gabichkite ?
Разбира се. Дори и да е добра хигиената на момичето пак е възможно. Най-добре е аналният секс да се прави с презерватив, заради множеството микроби точно в тази област ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако след аналния секс ти го вкара във вагината е 100 % сигурно,че ще хваниш гъбички
хаха .. мили тийнейджъри, от анален секс може да хванеш всякакви гъби, лишеи, мъхове, водорасли и каквито още форми на живот си измислишвъпроса е че тези неща се хващат от болен партньор. ако го правиш обаче с постоянен партиор няма проблеми. аз съм плющал толко години без презерватив в задника и никога не съм имал проблеми. просто в началото на връзката ви се изследвайте и двамата и ако си имате доверие няма да има никав проблем. иначе ако ще да не се е мила девойката само дето ще се поомажете, нищо фатално нема да се случи. освен ако не е яла синьо сирене с много гъби в него
![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!