- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Баяне или леене на куршум
Здравейте , искам да ви попитам на някой ляли ли са му куршум или нещо подобно ако искате споделете и заради какво ! На мен 2 пъти .. 1-ния път бях видял като по малак един убит човек увит в найлон и имаше много кръв и това го сънувах много време и накрая ме заведоха наще да ми леят куршум и помогна наистина ! А 2-рия път беше от стрес и пак ми помогна ! Но ви съветвам да не ходите при някви от града дето се представят за такива... Аз ходих в Катуница при една много добра и имаше доста опашка пред къщата и ..Та ако някой незнае това представлява избавяне от страх или от стрес с нещо като магия ..
WTF ?!
Ами на мен са ми леели 1 път това беше като бях малък там 6-7 годишен защото бях паднал от една пързалка отгоре а не от надолнището върху цимента иииии много болешеобаче след като ми го ля куршума придоби форма на пързалката... нз как стана
![]()
![]()
![]()
ако не се лъжа,восъка от който леят коршума придобива формата на предмета който те е уплшил.на мене 1 път са ми ляли коршум (по добре да не пояснявам по каква причина) и наистина странно как восъка придоби форамата на предмета от който се бях уплашила (:
да ами моят куршум първия път предоби форма на човек и тя каза някой те е стреснал ? А после преди да и отговоря се вгледа в коршума и каза " Ооо видял си .. " и аз останах много учуден и после ми показа фигурката и каза , че това е човек , който е починал и ми показа по какво се познава![]()
WTF ?!
Не е восък а ОЛОВО , а може и да има и някой които леят с восъкПървоначално написано от haterkata
WTF ?!
хмм няма да споря за восъка или оловото,но на мен да ми го правили с восъкПървоначално написано от ReZoN
![]()
на мен са ми лели снаряд !... :P
и санувах по ено време странни неща...ама са оправих без чужда намеса...
сунувах как цъкам футбол ... топката отива нанякаде, аз отивам да я гона и некви хора ма отвличат и ма мучат там ..накрая ма убиват![]()
... и така 10 -15 пъти се ено и също и квото и да права не моя да им избягам...
ена нощ пак го сънувах...обаче тоя пат аз ги избих и от тогава не сам го санувал тфа повече:P
и на мен 1 път защото като бях на 4-5год всяка нощ се събуждах ама не от кошмари нз просто се събуждах и ходех при наще щото ме беше страх и като ми ляха коршум ми казаха че просто ме било страх от тъмното и формата му бешеабе то беше едно петно нямаше точна форма -абе като тъмно
е мина ми де
Нищо не са ми 'ляли',няма и да ми 'леят'![]()
![]()
![]()
![]()
5-6 пъти са ми ляли....ко да направя като бях мн ненормален като малък,не че сега не си падам по всичко дето лети,скача или се движи със голяма скорост![]()
Веднъж ,ме беше блъснала кола(от където е и единственното мозъчно сътресение),докато карах колело,веднъж бях запалил тивито,щото бях голям маниак на детско като малък и още три четири като още по малък,при които са ми лели куршум,които немога да си ги помня,но много точно си спомням че са ми ляли 5-6 пъти общо,преди около година един баварец се надъни в нашата кола,изодзадзе на едно кръстовище и за малко да ми прецака врата,едно падане от череша,на един път съм щял да се удавя като малък в морето и то е било първия път когато съм привикнал със морето(разказвали са ми го,бил съм на 2-3 годинки),веднъж преди 3-4 години в един басеин едвам се спасих,добре че се хванах за банския на едно момиче,е после й се извиних де хахах,от колело имам МНОГО белези,три шева от едно пребиване в един фургон,много комбалки на тиквата,веднъж си бях извадил едни костички на десния глезен,защото съм спал на криво и не се уросявал крака,неможех да го движа изобщо и със всичкия си акъл ставам да вървя,преди месец бяха на косъм да си скъсам бицепса от пренатоварване и още много но в момента немога да се сетя за всичките![]()
ne budi siguren .. samo predizvikvash sudbataПървоначално написано от nailana
WTF ?!
Съдба... окей.Първоначално написано от ReZoN
Kak moje da predizwikash sydbata?
За каква съдба става дума тук?Казвам,че никога не са ми баяли или ляли,и че няма и да го позволя.Първоначално написано от ReZoN
Съдбата може да ми...Първоначално написано от valkanovb
да..
Съдба няма.
Няма нищо предначертано,човек сам си кове съдбата...
Един атеист ми излезна с добър аргумент, че свободна воля няма.Първоначално написано от k`man
Имаш А Б Ц Д да напарвиш в една ситуация. Ти избираш Б.
Ако абсолютно същата ситуация се повтори, ти пак ще избереш Б.
Ами не просто го казвам образно ..Преди казвах , че не съм си чупил нещо още и няма и да си чупа и си чупих ръката .. казвах , че няма да ми леят куршум никога , защото е глупост за мен ама ми ляха ... този израз също се казва и така " Не дърпай дявола за опашката " или пък
" Не дърпай бика за рогата " !!!! Не го приемайте всичко буквално ..![]()
![]()
![]()
WTF ?!