.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 184
    Не.. Толкова си малка не знам просто вашите как са ти разрешили.... а пък и ще съжаляваш някой ден.. имаш още доста да се развиваш поне изчакай.. на каква искаш да се правиш с тоя силикон...?
    Love Ickooo

Супер фен
    Град
    Варна
    Сега не бих си сложила, защото съм малка, а и гърдите ми също не са от най-малките... Но след като живот и здраве след време родя, бих си ги повдигнала.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

az bih ...ama ne nekvi topki kato na chalgatropkite gadno e

Изчакай още!Ако си момиче,което бързо си променя желанията ще съжаляваш.Гърдите не са всичко (знам го от личен опит )
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Re: Бихте ли си сложили силикон?

Цитирай Първоначално написано от JasIto
    Az sam momi4e na 16 godini.Iskam da si sloja silikon v gardite.Poneje sam nepalnoletna tova moje da stane edinstveno 4rez saglieto na roditelite mi.Makar i trudno uspqh da gi obedq.Iskam da vi popitam kakvo vi e mnenieto za silikona i bihte li si slojili ako vi se otdade vazmojnost?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    На 16 години още се развива тялото ти и гърдите ти ще растат още.Аз съм против всичко изкуствено.От изкуственото държание на хората до изкуствените храни и прочие ,което значи ,че никога не бих си сложила тая простотия където и да е.Това си е моето тяло и трябва да го третирам с уважение,защото имам само едно .Ваще естествено са прави.Това е поредната прищявка на един тийнейджър,който не знае какво иска.След някой ден ще си на съвсем друго мнение.На единия ден искаш татус на другия пиърсинг на третия искаш силикон и на четвъртия осъзнаваш ,че просто нито едното нито другото си струва.По-добре се откажи няма да си единствената без цици.Трябва да се харесваш такава каквато си ,защото си уникална по този начин!

Голям фен Аватара на o0ps
    Ще ставаш фолк певицаааааааааааа
    Така, дано да е поредната е*авка
    Аз не бих сложила, нищо че имам нужда...
    И аз се чудя какви ли са тези родители, които ще позволят на 16 годишната си дъщеря да си слага силикон, та затова и ми прилича на е*авка...

Не бих... Поне на този етап не си го и помислям.

Az specialno ne bih si slojila!Sled vreme garditeti 6te stanat na ni6to!

Майка ми си сложи и изглежда невероятно, а и тя самата изглежда доволна. Аз съм ЗА силикона и имам желание да си сложа, но едва ли ще имам твоя късмет родителите ми да се съгласят, така че, само чакам да навърша 18. Поздравявам те. Като мине операцията пиши да кажеш подробности.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Бих си сложила естествено,идното лято 2009 ще си слагам.И то има 2 варианта,единият е да седи все едно са ти естествени,другият и да седят като 'топки',a по - скоро като на Гергана и Мария отварячката.Аз ще искам като на Гергана да ми ги направят.Ти кога мислиш да си слагаш?Пък и сега не е толкова опасно да се слага силикон,защото се слага по- много осъвременен начин + това този силикон,който е сега не е опасен.
    Maria nqma silikon, kato neinite edva li nqkoi bi mogyl da ti napravi.

Мария има силикон 100%.Не си ли и виждала циците по-първите клипове,после ги сравни с тези от новите и клиповe.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Да се надяваме, че темата е ебавка, в противен случай си за съжаляване, както и родителите ти!
    А бе въобще как може да пишете: Искам гърди като на Гергана, Мария и не знам коя си?! Това ли са ви "образците" в живота?! Собствено мнение и стил нямате ли, та трябва да подражавате някому, особено пък на фол-певица! 16- или 19-годишно момиче да си сложи силикон - верно сте за съжаляване!

Не се ебавам аз,cъвсем сериозно говоря.Искам да си сложа силикон и ще го направя.

ти не беше ли мацката със 130см гръдна ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    ти не беше ли мацката със 130см гръдна ...
    Тя ще си слага силикон в мозъка

130см ама още искам.И за твое сведение ^Santra^ или там кв'ато ще да си...и в устните ще си слагам.

Мега фен
    Град
    София
    Nk@]130см ама още искам.И за твое сведение ^Santra^ или там кв'ато ще да си...и в устните ще си слагам.
    Аз ти казах - и в мозъка си сложи! там е още по МудЕрНУууууУУ

Мега фен
    Град
    Nk@]Мария има силикон 100%.Не си ли и виждала циците по-първите клипове,после ги сравни с тези от новите и клиповe.
    Q mi pokaji snimki, che ne moga da otkria neini snimki ot samoto nachalo. Pochti sym ubedena, che tq nqma silikon.

да, но не на този етап...може би след като родя, или нз точно, но ако имам възможности ще си сложа!
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Nk@]130см ама още искам.И за твое сведение ^Santra^ или там кв'ато ще да си...и в устните ще си слагам.
    ти не си в ред.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Мега фен Аватара на SunSmile
    След раждане или нещо такова, ако не се 4увствам добре в кожата си бил. Но на тоя етап не! И без тва ме питат да нямам силикон в устните
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

http://www.vbox7.com/play:13ef7699 ей тука няма нищо.
    Както и Емилия на този клип няма нищо така и Мария.
    http://www.vbox7.com/play:f768fca4 ей тук вече е пълна със силикон.

Повече от фен
    dAAa biH..moje i imam malka nujda
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен
    Град
    Nk@]http://www.vbox7.com/play:13ef7699 ей тука няма нищо.
    Както и Емилия на този клип няма нищо така и Мария.
    http://www.vbox7.com/play:f768fca4 ей тук вече е пълна със силикон.
    Da be. V pyrvia klip biustieto i pokriva gyrdite, a sutiena vyv vtoria gi e pritisnal povechko i e po-izrqzan. Inache sa si bash ednakvi. Q vij toa klip, na nqkoi mesta izglejdat golemi cicite i, ama s toq zlatnia sutien vyv vanata izglejda ploska. http://www.vbox7.com/play:f1a76b45
    Pyk i tq ako si slojeshe silikon, pone shteshe da sloji poveche, ne edva zabelejimo.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami az bih si slojila,no ne za ednata guzariq,a prosto za6toto imam nujda.vinagi sum imala gurdi i nikoga ne sum se kompleksireala ot tova,sled kato rodih bqh blagoslovena d ane uvisnat i t.n. a sa si super-stegnati i na mqsto,no ako si sloja silikon to bi bilo moje bi sled godini za da se 4uvstvam po-jenstvena.Silikona v ustnite e nqkakuv ujas,osobeno na6umqlata moda da se slaga samo v gornata ustna
    P.S.-az opredeleno nqmam nujda ot silikon v ustnite,za6toto adski 4esto me pitat tova moite estestveni li sa ili sum si slagala,no nqkoi ot vas imat nujda ot implantanti v mozuka.Osobeno roditelite na avtorkata!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си