- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бихте ли си сложили силикон?
m0ojebi bih si slojila, n0o purw0o predpochitam da widq kakwi shte stanat d0kato porasna i to0gawa ako imam nujda bih si slojila n0o nqmam nishty protiw silikona![]()
![]()
Абе какво не е в ред, ти не и ли видя снимките? Тя си е цял слон, нищо че има 130 см гръдна тя няма цици, пък и за тялото и са малки. Ама има НАИСТИНА нужда от силикон в мозъка, че много е ощетена и оттам.Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
По темата: Не бих си сложила, особено на 16
Ти си хипер-мега-тъпото путле! Как ще си слагаш силикон на 16 години бе, реотан, нали като си сложиш и в процес на развитие на гърдите ти, понеже си още малка, ще получиш здравословни проблеми!!!!Първоначално написано от JasIto
Ти си тъпа, тъпа, тъпа, ама на умиране тъпа п*тка, без извинение.
По темата:не, не бих.
къде са тез снимки е мамка му, така и не я видях...Първоначално написано от letssingit
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
+ 10000000000000000000000000000Първоначално написано от black_wish
Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
В темата дебеланки сладуранки или нещо от сорта...
![]()
хаха мерсиии![]()
Не .. харесвам си природните дадености...![]()
А на теб какво ти пришрака да си сложиш силикон на 16. Не искам да знам какво ще стане след 5 години някаде..![]()
![]()
ami az bih sled godini,no ne silikon ami i nz kak se kazva to4no-tova,kadeto vzimat ot mazninite po tqloto ti i gi slagat na garditesetihte li se?
![]()
![]()
въх..останах без думи кат видях снимките.
Сега вече не ми благодариш, нали?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Щях да лудна от страх преди тонзилектомията, която беше крайно наложителна, така че не ми се вярва да легна под ножа заради подобна прищявка!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
сЛоН Е МаЙкА ти.Първоначално написано от letssingit
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Не исках да се намесвам, ама ти си го просиш - ти си слон, при това грозен. Не обичам да обиждам хората, ама твоите "мнения" ме разбиха - вместо да се погледнеш се правиш на интересна и обиждаш наляво надясно. Така само се излагаш.Първоначално написано от SeXyL[!
Ами,не бих имала против,но например след като родя...Помисли си хубаво дали не ти е малко рано,така де по-добре да почакаш...
Тц, не позна, майка ми си е доста слабичка. Хич не ми и пука да ти кажа че си 100 кила, ама ти като си проста като гъба само такова отношение ще получиш. Ето казаха ти го и други хора.Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
Е, на 16 си, аз съм чувала, че има момичета, на които им растат, като станат на 16 - 17. Може и при теб да е така, но ти сама си решаваш.
Аз не бих си посегнала на циците. Смисъл... не бих се изгаврила така с тялото си. Харесвам се такава, каквато съм. Не съм против пластичната хирургия. Всеки има право на избор.![]()
Ми аз на 16 носех С а сега съм на 19 и нося Д или ДД като се има предвид че не съм напълнявала драстично или нещо такова. И аз мисля че е по-добре да изчака поне още някоя годинка.Първоначално написано от Pedigree
![]()
По-скоро като си ударят някъде главата да не им хлътне.Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Такаааа,
1-во ще помоля всички каки с хубави цици да не обиждат момичето, щото нямате никаква представа малките цици какви комплекси могат да създадат...
2-ро Информирайте се малко преди да пишете, че неможе да кърми детето си със силикон...![]()
3-то SeXyL[!]Nk@ извинявай много, но факта, че искаш да приличаш на фолк певица, дори само в едно отношение говори, че си зле![]()
Да бих си сложила силикон, не сега, а по-късно, когато се уверя, че съм спряла да се развивам в тази област![]()
Моят съвет е да почакаш поне до 19, защото сега ти е раничко като че ли![]()
bih si slojila silikon no vse oshte sum na 18 moje bi kato stana na 30 togava edva li shte izglejdat dobre kato sega ...![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз ли не знам какво е да си плосък като дъска? Съжалявам, че ще го кажа, но знам, и то много добре.Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
Друг въпрос е дали имаш ценности и морал, и въобще акъл, за да избиваш комплекси от такова нещо.
Но разчитам на много други неща, и то не само пряко свързани с външния вид, за да компенсират един вид липсата на цици.
Дори така не може да се нарече, защото ми е през кура малки ли са ми циците или големи.
Имам акъл, за разлика от някои други хора тук.