.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 184
    m0ojebi bih si slojila, n0o purw0o predpochitam da widq kakwi shte stanat d0kato porasna i to0gawa ako imam nujda bih si slojila n0o nqmam nishty protiw silikona

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]130см ама още искам.И за твое сведение ^Santra^ или там кв'ато ще да си...и в устните ще си слагам.
    ти не си в ред.
    Абе какво не е в ред, ти не и ли видя снимките? Тя си е цял слон, нищо че има 130 см гръдна тя няма цици, пък и за тялото и са малки. Ама има НАИСТИНА нужда от силикон в мозъка, че много е ощетена и оттам.
    По темата: Не бих си сложила, особено на 16

Мега фен

Re: Бихте ли си сложили силикон?

Цитирай Първоначално написано от JasIto
    Az sam momi4e na 16 godini.Iskam da si sloja silikon v gardite.Poneje sam nepalnoletna tova moje da stane edinstveno 4rez saglieto na roditelite mi.Makar i trudno uspqh da gi obedq.Iskam da vi popitam kakvo vi e mnenieto za silikona i bihte li si slojili ako vi se otdade vazmojnost?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Ти си хипер-мега-тъпото путле! Как ще си слагаш силикон на 16 години бе, реотан, нали като си сложиш и в процес на развитие на гърдите ти, понеже си още малка, ще получиш здравословни проблеми!!!!
    Ти си тъпа, тъпа, тъпа, ама на умиране тъпа п*тка, без извинение.
    По темата:не, не бих.

Цитирай Първоначално написано от letssingit
    Nk@]130см ама още искам.И за твое сведение ^Santra^ или там кв'ато ще да си...и в устните ще си слагам.
    ти не си в ред.
    Абе какво не е в ред, ти не и ли видя снимките? Тя си е цял слон, нищо че има 130 см гръдна тя няма цици, пък и за тялото и са малки. Ама има НАИСТИНА нужда от силикон в мозъка, че много е ощетена и оттам.
    къде са тез снимки е мамка му, така и не я видях...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Абсутд ... 1во, на 16 си, гърдите ти още не са пораснали изцяло, за къде бързаш, после ,... с кой ум родителите ти са се навили .. 3то 16 години .. 1 сложиш ли го, трябва да го поддържаш,сменяш и тн ... абе ... ако е заради това, момчетата да те заглеждат - не си струва, ако е защото си с малки цици, пак не си струва, вчера гледам някво момиче - супер сладка, обаче буквално плоска ... и какво от това... не само циците са важни ... а и има сутиени с подплънки
    + 10000000000000000000000000000

ти не си в ред.
    къде са тез снимки е мамка му, така и не я видях...
    В темата дебеланки сладуранки или нещо от сорта...

хаха мерсиии

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Не .. харесвам си природните дадености...
    А на теб какво ти пришрака да си сложиш силикон на 16. Не искам да знам какво ще стане след 5 години някаде..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

ami az bih sled godini,no ne silikon ami i nz kak se kazva to4no-tova,kadeto vzimat ot mazninite po tqloto ti i gi slagat na gardite setihte li se?

въх..останах без думи кат видях снимките.

въх..останах без думи кат видях снимките.
    Сега вече не ми благодариш, нали?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Щях да лудна от страх преди тонзилектомията, която беше крайно наложителна, така че не ми се вярва да легна под ножа заради подобна прищявка!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ти не си в ред.
    сЛоН Е МаЙкА ти.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Nk@]
    ти не си в ред.
    сЛоН Е МаЙкА ти.
    Не исках да се намесвам, ама ти си го просиш - ти си слон, при това грозен. Не обичам да обиждам хората, ама твоите "мнения" ме разбиха - вместо да се погледнеш се правиш на интересна и обиждаш наляво надясно. Така само се излагаш.

Ами,не бих имала против,но например след като родя...Помисли си хубаво дали не ти е малко рано,така де по-добре да почакаш...

Nk@]
    ти не си в ред.
    сЛоН Е МаЙкА ти.
    Тц, не позна, майка ми си е доста слабичка. Хич не ми и пука да ти кажа че си 100 кила, ама ти като си проста като гъба само такова отношение ще получиш. Ето казаха ти го и други хора.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Е, на 16 си, аз съм чувала, че има момичета, на които им растат, като станат на 16 - 17. Може и при теб да е така, но ти сама си решаваш.

Аз не бих си посегнала на циците. Смисъл... не бих се изгаврила така с тялото си. Харесвам се такава, каквато съм. Не съм против пластичната хирургия. Всеки има право на избор.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Е, на 16 си, аз съм чувала, че има момичета, на които им растат, като станат на 16 - 17. Може и при теб да е така, но ти сама си решаваш.
    Ми аз на 16 носех С а сега съм на 19 и нося Д или ДД като се има предвид че не съм напълнявала драстично или нещо такова. И аз мисля че е по-добре да изчака поне още някоя годинка.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз ти казах - и в мозъка си сложи! там е още по МудЕрНУууууУУ
    По-скоро като си ударят някъде главата да не им хлътне.

Такаааа,
    1-во ще помоля всички каки с хубави цици да не обиждат момичето, щото нямате никаква представа малките цици какви комплекси могат да създадат...
    2-ро Информирайте се малко преди да пишете, че неможе да кърми детето си със силикон...
    3-то SeXyL[!]Nk@ извинявай много, но факта, че искаш да приличаш на фолк певица, дори само в едно отношение говори, че си зле
    Да бих си сложила силикон, не сега, а по-късно, когато се уверя, че съм спряла да се развивам в тази област
    Моят съвет е да почакаш поне до 19, защото сега ти е раничко като че ли

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    bih si slojila silikon no vse oshte sum na 18 moje bi kato stana na 30 togava edva li shte izglejdat dobre kato sega ...
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]Такаааа,
    1-во ще помоля всички каки с хубави цици да не обиждат момичето, щото нямате никаква представа малките цици какви комплекси могат да създадат...
    2-ро Информирайте се малко преди да пишете, че неможе да кърми детето си със силикон...
    3-то SeXyL[!]Nk@ извинявай много, но факта, че искаш да приличаш на фолк певица, дори само в едно отношение говори, че си зле
    Да бих си сложила силикон, не сега, а по-късно, когато се уверя, че съм спряла да се развивам в тази област
    Моят съвет е да почакаш поне до 19, защото сега ти е раничко като че ли
    Аз ли не знам какво е да си плосък като дъска? Съжалявам, че ще го кажа, но знам, и то много добре.
    Друг въпрос е дали имаш ценности и морал, и въобще акъл, за да избиваш комплекси от такова нещо.
    Но разчитам на много други неща, и то не само пряко свързани с външния вид, за да компенсират един вид липсата на цици.
    Дори така не може да се нарече, защото ми е през кура малки ли са ми циците или големи.
    Имам акъл, за разлика от някои други хора тук.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Никога не бих си сложила , най-малкото защото нямам нужда !
    + 1

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да.

не

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си