- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бихте ли си сложили силикон?
Ти какво искаш? Да получиш гръбначно изкривяване ли? Нали точно заради това Преслава си намали гръдната обиколка. Това нещо тежи и заради една глупава прищявка може да си съсипеш здравето, а то е най-важно! Относно устните: да не искаш устата ти да стане като на Мария? Имам чувството, че тя едвам говори вече.Първоначално написано от SeXyL[!
Аз никога не бих си сложила силикон. Нямам нужда от такива процедури.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
+1 Единствената професия изискваща голям бюст е стриптийзьорка! Всеизвестно е, че мъжете харесват както голям, така и малък бюст! Освен това операцията също крие рискове! Големият бюст е нездравословен и седи неестествено, а и след няколко години увисва!Първоначално написано от TheLittleAngel`
![]()
Момиче съм.
Според мен трябва да изчакаш поне да станеш на 18, защото на 16 ще си на 1 акъл, а на 18 с друг и можеш да съжаляваш, а и както вече казаха организма още не е узрял достатъчно. Иначе нямам нищо против този вид промени по тялото, след като ще се харесваш повече след това. Единственото което бих направила с циците си ще е да го стегна след време, защото сега са големи, представям си като родя. А много ме учудиха мнения от рода "ще си съсипеш репутацията". Това също е вид комплексарщина. Така че изчакай още няколко години и ако продължаваш да искаш си направи уголемяване![]()
До 22 годишна възраст се развиват мъжете. До 16-17 години бюста и се е развил почти напълно.След като е решила а и техните са и дали съгласие предполагам,че има защо.Но наистина най-добре е да се сложи под мускулно.Ако имах много малки гърди а и родителите ми имаха възможност да ми платят операцията,мисля че бих го направила.Стига да не са огромни и да стоят естествено ;]
Хмм къде му е смисълът на това да си слагаш силикон на 16 ?![]()
А да, колко съм тъпа- трябва да сме еднакви копия на Андреа, Преслава, Пенка, Старирадка и какви бяха там още.Не бих си сложила по милион и една причини.
Първо- защото нямам пари,
Второ- защото нямам никаква нужда,
Трето и най-важно- нямам същите идеали като теб и бих си прахосала парите по много по-полезни и приятни начини...
Don't worry, be happy!
Аз се чудя как да си намаля бюста, ти ме питаш дали бих си сложила силиконСпоред мен не си слагай, освен ако нямаш желание като говориш с някой вместо в очите да те гледа в циците.Не е никак приятно, повярвай
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
SeXyL[!]Nk@, ако говориш сериозно, не мислиш ли, че първо трябва да се погрижиш за тялото си, преди подобни интервенции?
Нямам предвид, че трябва да отслабнеш, а че трябва да постигнеш тегло, което те удовлетворява, чрез режим, а не гладуване, да започнеш да го поддържаш и чак след няколко месеца изобщо да мислиш за подобно нещо. Слагането на силикон не е шега работа и тази процедура, както и диетите са своеобразно мъчение за организма. Не можеш да се подлагаш и на двете.
Самото ти отношение е ужасно несериозно "силиконът не е толкова вреден", "като на не знам си кой циците искам"...самият начин, по който се изразяваш показва, че изобщо не си наясно. Жени, които обмислят такава операция, правят проучвания с години, четат мнения в интернет, ходят на консултации с минимум 3-4 специалиста и т.н.
Колкото до 16-годишната - историята е измислена, според мен.
Ако ли не - можем ли да я виним и упрекваме, при положение, че родителите й са се съгласили? За какво възпитание говорим изобщо, момичето не е виновно.
Необразован човек с пари е много страшно нещо.
^аз пък си мисля, че не е измислена
наскоро един приятел разправя за няква девойка: родителите И обещали, че ако влезе в някой ВУЗ, не помня кой - май НБУ - ще И купят каквото поиска...веднага щом приключила с изпита тя звъннала на техните и заявила "чакам си силикона на масата"
та хора има всякакви... (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да,бих,ама нямам нужда...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от t!nchety
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
[quote="JasIto"]Az sam momi4e na 16 godini.Iskam da si sloja silikon v gardite.Poneje sam nepalnoletna tova moje da stane edinstveno 4rez saglieto na roditelite mi.Makar i trudno uspqh da gi obedq.Iskam da vi popitam kakvo vi e mnenieto za silikona i bihte li si slojili ako vi se otdade vazmojnost?
..чесно да ти кажа това е адски тупо..и незнам как родителите ти са разрешили.. според мен всичко трябва да е естествено [естествената красота е най-хубава] .. пук и ти си само на 16 години, колко има да ти растат още гърдите.. НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА ДА СИ СЛАГАШ СИЛИКОН!
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
не и нз може ако ми скимне![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Надали някой добър лекар ще се съгласи да ти сложи,дори и със съгласие на родител.Другото,което е,че вече почти никой не слага силикон,а физиологична течност.Аз за себе си със сигурност бип избрала второто,защото няма нужда да се подновява и не е толкова опасно.
извинявай, ама родителите ти са много прости. не е нормално да мислиш за силикон на 16, а още по-ненормално е родителите ти да ти разрешат да си сложиш..
ама те са за бой, а не ти! бахти това младото поколение вече не знам в какво се превръща..![]()
![]()
![]()
NE!
Не, не бих си сложила. Въпреки че изобщо не са ми големи, даже напротив... абе нормални са, общо взето. Но някакси, по-красиво според мен, е да си.. фина, а не като плондер в горната част на тялото, щото силиконът по мои наблюдения създава точно такава представа.
Грозно е.
Нямам нужда,но бих си сложила като направя 36 след 3 раждания, да ,но сега си на 16 и е абсурдно.........
Да, бих си сложила..но на по-късен етап.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
След като си родя децата , тогава бих си имплантирала силикон..+ това даже не съм сигурна дали ще имам нужда.Но знай,че може да има неприятни последствия![]()