.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 184
    Vuv silikona nqma ni6to lo6o.Toi moje samo da ti pomogne da ti povdigne gardite ili da gi ogolemi,no ne slagai kolkoto na 4algajiikite 6toto e prekaleno.Puk i iz4akai da stane6 na 20-23 da razbere6 krainata mqrka na gurdite si da ne stanat kato na Preslava i trqbva da vnimava6 gajeto da ne ti spuka implanta tova e

NO VINAGI ESTESTVENOTO E PO-DOBRO za6toto moje ne6tata da se yslojnqt i tqloto da ne prieme implanta i da se nalaga da go mahat=o6te bolka. Pomisli mn dobre predi da predprieme6 ne6to takova!

Цитирай Първоначално написано от elena_k
    Az imam... ama nqma da vi kaja kude
    Навярно в устните.
    Дано нямаш проблеми.

Мисля че няма

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]Такаааа,
    1-во ще помоля всички каки с хубави цици да не обиждат момичето, щото нямате никаква представа малките цици какви комплекси могат да създадат...
    2-ро Информирайте се малко преди да пишете, че неможе да кърми детето си със силикон...
    3-то SeXyL[!]Nk@ извинявай много, но факта, че искаш да приличаш на фолк певица, дори само в едно отношение говори, че си зле
    Да бих си сложила силикон, не сега, а по-късно, когато се уверя, че съм спряла да се развивам в тази област
    Моят съвет е да почакаш поне до 19, защото сега ти е раничко като че ли
    Аз ли не знам какво е да си плосък като дъска? Съжалявам, че ще го кажа, но знам, и то много добре.
    Друг въпрос е дали имаш ценности и морал, и въобще акъл, за да избиваш комплекси от такова нещо.
    Но разчитам на много други неща, и то не само пряко свързани с външния вид, за да компенсират един вид липсата на цици.
    Дори така не може да се нарече, защото ми е през кура малки ли са ми циците или големи.
    Имам акъл, за разлика от някои други хора тук.
    Ценностите и морала нямат нищо общо с комплексите.Много си ограничена да смяташ,че акъла и външния вид се уравновесяват взаимно.Никой умен човек няма да занемари външния си види да не му пука как изглежда,най-малкото защото вижда какво влияние оказва в околните,а и за собствено удовлетворение.

Мега фен
    Град
    София
    SeXyL[!]Nk@ - новата Сашка Васева!

Рано ти е .. Аз бих си сложила , не виждам нищо лошо в силикона .. Все пак щом имаш някав комплекс примерно , няма лошо да го отстраниш .. Бих си направила гърдите малко по-голями ,просто не за големина , а за по хубави форми .. Макар , че няма да го направа в следващите 7-8 години , след това може би .

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Не,не бих си сложила.Дори и да съм плоска като дъска.Има си подплънки и други подобни "външни" импланти,а и не смятам че да носиш 0 или А е кой знае колко болезнено.Ако имаш хубаво тяло,стегнато и тренирано,няма нужда да се комплексираш от подобни глупости.Да не говорим,че са доста рядко жените,които са съвсем плоски.Освен това могат да се случат сякакви инциденти-импланта да се спука и тогава се получава емболия Ъъъ...това е когато в кръвта се образуват въздушни балончета (в случая от течността,която е изтекла от подплънката) . А и един мъж,който е с теб заради циците не е нито свестен,нито пък те обича.
    Тhe Hell is coming!

Бих си сложила, но в устните.

Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    Дано не говориш сериозно - слагането на силикон в устните отдавна е забранено в много страни, например САЩ, стотици жени са си изпатили жестоко, ако се поразровиш в нета можеш да прочетеш. Образуват се топчета, деформации и най-лошото - силикон от устните не се маха!

ami 4estno kazano ne bix otkazala... ...ama po skoro predpo4itam da sum si s estestvenata golemina na gurdite...
    ЗаЩо Да Ти ПуКа За НяКоЙ сЛеД кАтО нА нЕгО нЕ мУ пУкА зА тЕб =]

koity iska...add me na skype... mishka_94 =]

Не,защотоо гърдите са големи и оформени,също така имам много обемни устни,мисля,че не се налага да си слагам силикон,пък и малко ме е страх.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    бих си сложила ,но в устните и то малко.. в цицте никога..ти си на 16 не си се доразвила напълно,а и един ден ще раждаш ще кърмиш......

Голям фен
    emi i spored men si o6te malka ....az sam na 17 i sa6ty iskam silikon no edva li 6te e skoro pone sled25

аз..силикон..НИКОГА!! аз си ги харесвам моите а и приятеля ми ги харесва нямам никаква нужда от силикон..не са кой зане колко големи или малки..а те съветвам ако не са ти чак пък толкова малко да не си слагаш..те още ще растат бтв да споделя..една фр доскоро нямаше никакви гърди и наскоро май и е цапочнал цикъл на нея..бреех за 2 месеца станаха по големи от мойте бее имах съмнения да не си е сложила силикон ама тя е малка бе..няма 15

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..ами незнам..рано ми е да мисля за такива корекции....но ако се налага-защо не
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ами не...нямам нужда

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    nqkude tam
    според мен още си малка има време гърдите ти да пораснат. Аз лично не бих си словила силикон.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Навярно в устните.
    Дано нямаш проблеми.
    Ne e tam

Никога не бих си сложила силикон!Държа на естествеността,пък и който ме харесва ще ме харесва такава,каквато съм!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Варна
    Не

Град
    паралелно
    Защо не? Но това ще е може би след 20-25 години, когато вече бюстът ми няма да изглежда както сега. За една жена е важно да е красива. И ако силиконът ще й помогне да се почуства такава, нека си сложи. Тялото си е нейно, нали така? Както и да е, всичко трябва да изглежда естетично, а не бюст тип Лоло Ферари...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Дано не говориш сериозно - слагането на силикон в устните отдавна е забранено в много страни, например САЩ, стотици жени са си изпатили жестоко, ако се поразровиш в нета можеш да прочетеш. Образуват се топчета, деформации и най-лошото - силикон от устните не се маха!

Това не го знаех, мерси че каза.... А за колагена, не мисля че е забранен, той се разгражда за 2 месеца.

Това не го знаех, мерси че каза.... А за колагена, не мисля че е забранен, той се разгражда за 2 месеца.
    Точно така - всички други филъри за попълване на устни, освен силикона, се разграждат след определен период от време. Затова много неинформирани жени се подлъгват - слагат си някакъв филър, харесват се, и си мислят "е, защо през 2 месеца да давам 500 евро, след като мога да ги дам веднъж". Но със силикон резултатът не е същият и скоро или веднага се появяват проблемите, а връщане назад няма.
    За съжаление, в България все още има пластични хирурзи-касапи, които си позволяват да правят такива операциии и всичките са за съд. (не че няма малко жалби, подадени срещу тях, вече)

Навярно в устните.
    Дано нямаш проблеми.
    Ne e tam
    Къде е ?
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me