- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бихте ли си сложили силикон?
Vuv silikona nqma ni6to lo6o.Toi moje samo da ti pomogne da ti povdigne gardite ili da gi ogolemi,no ne slagai kolkoto na 4algajiikite 6toto e prekaleno.Puk i iz4akai da stane6 na 20-23 da razbere6 krainata mqrka na gurdite si da ne stanat kato na Preslavai trqbva da vnimava6 gajeto da ne ti spuka implanta
tova e
NO VINAGI ESTESTVENOTO E PO-DOBRO za6toto moje ne6tata da se yslojnqt i tqloto da ne prieme implanta i da se nalaga da go mahat=o6te bolka. Pomisli mn dobre predi da predprieme6 ne6to takova!
Навярно в устните.Първоначално написано от elena_k
Дано нямаш проблеми.
Ценностите и морала нямат нищо общо с комплексите.Много си ограничена да смяташ,че акъла и външния вид се уравновесяват взаимно.Никой умен човек няма да занемари външния си види да не му пука как изглежда,най-малкото защото вижда какво влияние оказва в околните,а и за собствено удовлетворение.Първоначално написано от Emo Doll
SeXyL[!]Nk@ - новата Сашка Васева!![]()
Рано ти е .. Аз бих си сложила , не виждам нищо лошо в силикона .. Все пак щом имаш някав комплекс примерно , няма лошо да го отстраниш .. Бих си направила гърдите малко по-голями ,просто не за големина , а за по хубави форми.. Макар , че няма да го направа в следващите 7-8 години , след това може би .
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не,не бих си сложила.Дори и да съм плоска като дъска.Има си подплънки и други подобни "външни" импланти,а и не смятам че да носиш 0 или А е кой знае колко болезнено.Ако имаш хубаво тяло,стегнато и тренирано,няма нужда да се комплексираш от подобни глупости.Да не говорим,че са доста рядко жените,които са съвсем плоски.Освен това могат да се случат сякакви инциденти-импланта да се спука и тогава се получава емболия![]()
Ъъъ...това е когато в кръвта се образуват въздушни балончета (в случая от течността,която е изтекла от подплънката) . А и един мъж,който е с теб заради циците не е нито свестен,нито пък те обича.
Тhe Hell is coming!
Бих си сложила, но в устните.![]()
Дано не говориш сериозно - слагането на силикон в устните отдавна е забранено в много страни, например САЩ, стотици жени са си изпатили жестоко, ако се поразровиш в нета можеш да прочетеш. Образуват се топчета, деформации и най-лошото - силикон от устните не се маха!Първоначално написано от lost_in_candyland
![]()
Не,защотоо гърдите са големи и оформени,също така имам много обемни устни,мисля,че не се налага да си слагам силикон,пък и малко ме е страх.![]()
бих си сложила ,но в устните и то малко.. в цицте никога..ти си на 16 не си се доразвила напълно,а и един ден ще раждаш ще кърмиш......
не
emi i spored men si o6te malka ....az sam na 17 i sa6ty iskam silikon no edva li 6te e skoro pone sled25
аз..силикон..НИКОГА!!аз си ги харесвам моите а и приятеля ми ги харесва
![]()
![]()
![]()
нямам никаква нужда от силикон..не са кой зане колко големи или малки..а те съветвам ако не са ти чак пък толкова малко да не си слагаш..те още ще растат
бтв да споделя..една фр доскоро нямаше никакви гърди и наскоро май и е цапочнал цикъл на нея..бреех за 2 месеца станаха по големи от мойте бее
![]()
имах съмнения да не си е сложила силикон ама тя е малка бе..няма 15
![]()
![]()
..ами незнам..рано ми е да мисля за такива корекции....но ако се налага-защо не![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами не...нямам нужда
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
според мен още си малка има време гърдите ти да пораснат. Аз лично не бих си словила силикон.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
Никога не бих си сложила силикон!Държа на естествеността,пък и който ме харесва ще ме харесва такава,каквато съм!
Just haters make me famous! εĭз
Защо не? Но това ще е може би след 20-25 години, когато вече бюстът ми няма да изглежда както сега. За една жена е важно да е красива. И ако силиконът ще й помогне да се почуства такава, нека си сложи. Тялото си е нейно, нали така? Както и да е, всичко трябва да изглежда естетично, а не бюст тип Лоло Ферари...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Това не го знаех, мерси че каза.... А за колагена, не мисля че е забранен, той се разгражда за 2 месеца.Първоначално написано от f(x)
Точно така - всички други филъри за попълване на устни, освен силикона, се разграждат след определен период от време. Затова много неинформирани жени се подлъгват - слагат си някакъв филър, харесват се, и си мислят "е, защо през 2 месеца да давам 500 евро, след като мога да ги дам веднъж". Но със силикон резултатът не е същият и скоро или веднага се появяват проблемите, а връщане назад няма.Първоначално написано от lost_in_candyland
За съжаление, в България все още има пластични хирурзи-касапи, които си позволяват да правят такива операциии и всичките са за съд. (не че няма малко жалби, подадени срещу тях, вече)
Къде еПървоначално написано от elena_k
?
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me