.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 184

Град
    Русе
    аз бих,но да изглежда естествено

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не съм против,аз лично харесвам бюста си,но на този етап не
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз имам достатъчно големи гърди и на този етап не бих им правила никакви корекции. След едно евентуално раждане, обаче, бих помислила за хирургическа намеса, но главно за стягане на бюста.

Като цяло съм против, особено ако не е нужно. Това са болки, мъка, шевове, упойки...и най-вече след това е много трудно да се улови евентуален рак на гърдата. А за такава ранна възраст като твоята би трябвало да е просто незаконно!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    На 16 и на мен ми се вижда прекалено рано, макар че според моят пластичен хирург (друго си правих при него, не гърди) до към 16 години ако не са ти пораснали гърдите, едва ли ще пораснат повече.
    Силикон бих си сложила може би след като родя, тогава ще се нуждая и от повдигане.
    С това не съм съгласна. Майка ми до 17 годишна сутиен само на картинка е виждала, а сега е с чашка Д...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Barbie
    Бременността и раждането имат огромно влияние върху гърдите. Както и накои хормонални промени. Моят бюст доста бързо наедря, когато бях на около 15-16.

Но горе-долу след тази възраст единствено бременност или по-сериозни хормонални промени могат да променят големината на бюста.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    v sudebna zala moje da vlizat deca nad 10god koeto im dava pravo po zakon da si izkajat glasno mnenieto tui kato se vodqt 4e mogat da razsujdavat ve4e.tui 4e ne se y4ydvam 4e tvoite roditeli sa se suglasili da ti pozvolqt.to i za tattoo po princip taka se vodi 4e trqbva ili da si pulnoleten ili sus suglasie na roditel ama pak ne se spazva i za silikon znam 4e nee taka dori za kozmeti4ni operacii nos i podobni moje i bez ako popadne6 na dolnoproben hiryrg.ama kakto i da e otklonih se ot temata.
    nqmam nujda ot silikon no ako imah kompleks ot tova sigyrno bih si slojila.no mislq 4e kato rodq moje da si naprava kozmeti4na operaciq za izrqzvane na izli6noto ot gurdi ,korem tam kvoto imam kato nedostatuk v koja.
    promenqneto na tqloto e izcqlo tvoe re6enie taka 4e yspeh

след няколко години деца на 13 ще по4нат да си слагат силикон омг !!!!

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    аз не бих...
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

as katu stana na 18 sha si sloja shtoto gajito mi mn obicha da mi machka cicite a kato sa golemi naprao she se poburka :P
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Бременността и раждането имат огромно влияние върху гърдите. Както и накои хормонални промени. Моят бюст доста бързо наедря, когато бях на около 15-16.

Но горе-долу след тази възраст единствено бременност или по-сериозни хормонални промени могат да променят големината на бюста.
    само моя ли си стои..на всички други наедряват абе ако не ми пораснат повече гърдите може след като навърша 18-20 да си направя но..кой знай до тогава още колко пъти ще си променя мнението

Cruel Intentions

mne az ne bih imam si v izli6yk pyk i da nqmah pak nqma6e da si sloja mn grozno stoi i vednaga se razbira a i si o6te malka de

Повече от фен
    Много ясно......ако реша че ми трябва.....why not?

Град
    На слънцето :>
    мм бих си сложила , но не мисля , че имам нужда харесвам гърдите си а и съм на 14 и имам още да раста в тази област а и наистина не мисля , че е добре да си слагаш силикон на 16 най-добре след като родиш някой ден (де не помислиш , че пък те насърчаваме сега да раждаш ) може би ще имаш нужда сега най-малкото което е ще е глупаво

+това 100% гаранция ти давам , че ще ти лепнат прякор от сорта на "курвата" ..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
    as katu stana na 18 sha si sloja shtoto gajito mi mn obicha da mi machka cicite a kato sa golemi naprao she se poburka :P
    Бахти тъпото парче

ПТ: Не... Не ми е голям бюстът, ама си ми харесва

Нямам нищо против силикона, но никога не бих си сложила силикон в гърдите (или където и да е другаде по тялото).

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Имам малки гърди и напоследък се замислям, че след около 10 години примерно мога да им направя повдигане плюс силикон. Но не прекалено като на фолк гърлите.

Примерно бюстът ми да стане за чашка C.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    в мазето ;dd
    мисля че НЕ ноо кой знае може да си променя решението има много време иначе нямам нищо против силикона само да не ти виснат до колената

е два ли .. абе нее
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Никога, дори и да имам възможност безплатно да го направя. По-добре плоска и естествена, отколкото силиконова и изкуствена. Тоя силикон трябва да се сменя на няколко години, защото ако започне да гние разяжда, много е болезнено, докато се възстановиш, подуваш се и може и да се изгърбиш от тежестта... Прекалено много жертви за красотата са!

Мне,не бих.Предпочитам естественото,пък и аз моите си ги харесвам,нищо че не са особено големи
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Мега фен
    може би да, но след дооста време, все пак съм на 15
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

moje bi
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

мм

недей по добре
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Още съм само на 13 и не съм се развила, но дори ако като порасна, нямам голям бюст, не бих си сложила силикон!
    Fen4e na MetallicA do grob! \m/

[I'm inside, open your eyes...]

© th3_unforgiv3n 2008-2888. All rights reserved

I'm tired of trying, sick of crying... Yeah, I'm smiling, but inside I'm dying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си