.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 184 от общо 184
    sorry ama ti ne si ne6to v red!basi tapoto maina kak na 16 we!ina4e az bih si slojila ama kat stana na 20 nqkade AKO iMA nUJDA.no sas sig nqma da ima za6toto sq sam na 13 i bih kazala 4e imam NE malki gardi!!!

Идеята е супер,нямам нищо против силикона..какво като нямаш гърди ети дошло е времето в което ще имаш и аз бих си сложила силикон,който да ми стои естествено,проските момичета адски е грозно няма какво да пипнеш,слагай силикон и да не се притесняваш<ще станеш супер яка

Не на 12 съм.1-во има още да растат и 2-ро доволна съм от размера.
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от лилии
    Идеята е супер,нямам нищо против силикона..какво като нямаш гърди ети дошло е времето в което ще имаш и аз бих си сложила силикон,който да ми стои естествено,проските момичета адски е грозно няма какво да пипнеш,слагай силикон и да не се притесняваш<ще станеш супер яка
    Съжалявам, че ти го казвам, но... ти не си добре както и авторката на темата и родителите и Адски грозно било, нямало кво да пипнеш, а сигурно е мн приятно да пипнеш няква изкуствена цица и да те е страх да не вземе да се размести нанякъде Твърдо против силикона съм и не бих си сложила дори безплатно.....

аз нямам нужда но дори да имах не бих си сложила..все пак решението си е твое

Не!Имам си хубав бюст

Град
    Някъде там...
    Не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си