.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Разлика между вагинален и клиторен оргазъм

Kakva e razlikata mejdu vaginalen orgazym i klitoren orgazym? Ne sam naqsno s neshtata i molq vi da mi obesnite.Ako ima takava tema se izvinqvam moje prosto da mi dadete link i temata da bade zaklu4ena.Blagodarq

т.7
    krem4et0
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Цитирай Първоначално написано от palavakuklichka13_Patki_s
    при 1 ния ти тече мазга от носа а при другия от ушите се в гъз пак ще бъзкаш на болен скункс с разтройство
    Molq za vnimanie! DA TI EBA MAIKATA _|_ Blagodarq
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Град
    GUADALAJARA
    milo momi4ence jenite dostigat do klitoren orgazam mn po lesno otkolkoto do vaginalen , "vinata" za tova e na penisa na maja mn maje se zablujdavat 4e razmera e vajen a vsashnost e vajna DEBELINATA i e mn rqdko sreshtano jena da stigne do orgazam bez oralen sex .... taka 4e hahaha ne o4akvai lesno da stignesh do vaginalen orgazam
    vseki koito ne e probval ot vsi4ki vkusove na sladoleda si nqma predstava kakvo propuska

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Klitoren orgazym mojesh da izpitash pri stimulacia na klitora, a vaginalen pri stimulacia na G-tochkata, koqto se namira vyv vaginata.

Бе според мен няма разлика в оргазмите,има разлика във времето за което могат да бъдат достигнати...
    I will love you forever!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Вагинален оргазъм

Той бива изпитван от повечето жени при вагинален секс. Не изисква допълнително влагане на ласкова сила в момента на половото сношение. Това всъщност е оргазмът, който мъжете знаят, че съществува в една жена и смятат. Силата и продължителността на даденото удоволствие зависи от начина по който се влага пениса, или вибратора /фалоимитатора/ във влагалището на жената, неговият размер, дебелина, начин на движение. Дори при неголям по размери пенис, ако фрикциите са достатъчно чести, и целият пенис е въведен във влагалището, то оргазмът е много по-мощен, отколкото при по-големият член, който стърчи частично отвън. В случая значение има и факта, че част от мъжкото тяло при по-малкия член е допряно плътно до жената, което допълнително стимулира кръвообращението и реакцията на нервните клетки в гениталната област. Не на последно място, по-малкият пенис има способност да се допира до различни части от влагалището, докато при по-големият, обикновено той е насочен напред и трудно настрани.

Клиторен оргазъм

Този оргазъм настъпва при топлинно и механично въздействие върху клитора. Клиторът може да бъде стимулиран както отвън, така и вътрешно, в самото начало от горната част на влагалището и неговото предверие. Клиторът има възможност да изпада в ерекция и да увеличава размерите си до няколко пъти.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

мМм дааа

Град
    с0фия
    клиторния е по-силен и и удоволствието е направо върховно

багиналния е мн хубав и трае сравнително по дълго от клиторния но е мъничко по слаб
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си