.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Цитирай Първоначално написано от Kozmen
    Цитирай Първоначално написано от besten
    Имам едно дърво у нас, дето растат пари на него... Условието е обаче да го галиш по един продълговат корен всеки ден точно в 5:03...
    а кви пилци гнездят по тва дърво?
    Чушкен... Доматен... Краставуцен... Зелевуцен.... Репуцен.... Бананен... Квото искаш

Град
    София
    Като има риба - кълве, като няма - не.

С баща ми си намираме за по час-два работа тук-таме и взимаме по "малко" пари. Било то само за консултация или за нещо по-напреднало. Става на въпрос за малко време и "малко" пари. Като привършим си ги делим и готово.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Дам, пестене му е майката
    +1

emi iskai da ti go podarqt sega kato koleden podaruk a na koleda Nqma da iskash

Не ям в у-ще и си ги събирам

От маминия портфейл

Град
    София
    Хм.. Опитай се да си събереш. Така май е най-лесно...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    как да не можеш да си намериш работа бе стига луди работи.. не си търсил просто или не ти се работи. Работа колкото си искаш, само да имаш желание. друг начин освен да се хванеш да бачкаш аз не виждам.. Това със спестяването е доста трудничко особено ако ти се живее
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не ми се е налагало да спестява пари.
    Ако не мога да имам нещо се примирявам с факта и си харча както обикновенно.Не съм човек, който спестява или поне до този момент не съм попадала в житейска ситуация, изискваща спестяване.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Видин
    За мизерните 200 кинта да работя като сервитьор и да се скъсвам гъза от работа нема да стане!! И ми се прецакват всички планове за деня!Иначе от баби и деди от тук оттам и намирам
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

ot na tatko portveila malko ti4kam pri ednata dvoika baba-dqdo sled tva pri drygata i et ti gi kat go naprai6 tva po nqkolko pati sedmi4no+djobni i kato izlizash kat ti davat ei ti go tatusat

Град
    BurgasS
    Ми аз по принцип гледам да измъкна някой лев от кесийките на мама и тати Всичко пръскам и най-накрая оставам без пари... често ходя при бабката когато яко съм загазила ама и тя почна да не ми дава щото съм ходела само за пари...миналва година работех на едно кафенце и тва лято не съм пробвала.. за другата година имам намерение да почвам пак работа...иначе зависи за какво ми трябват тея пари.. ако е примерно за кафе... няма лошо и да ме черпят

Ми на тия години освен от закуски или някакви по "трайни"спестявания примерно от рд и тн нз от къде можеш да ги "изкопаеш" като ти затрябват извенъж.
    Хубаво е да си имаш пари за "черни дни",аз от много години се опитвам да го направя ,но уви все ги харча било то за някоя дрешка или нещо друго ...
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Az imam edin trik ako ne iskam da hodq na rabota(murzel sum si )-kogato izlizam s priqteli maika mi vinagi mi dava pari.Vuzpolzvam se ot tova i i kazvam,4e dulja pari ili 4e nqkoi ima rojden den.Estestveno ako vseki den i iska6 taka tq 6 se useti,zatova gledai da e pone prez den
    Isn't life great?

namira6 kabel4eta gotri6 gi i gi prodava6 6-7 4e dori i 8-9 lv e kiloto na medta

az minavam ve4er kogata si4ki sa zaspali i vzimam ot tyk ot tam v pove4eto sly4ei ne razzbirat ama ako me pitat dali sum zimala nesto ot tqh ... [ ni 4yla ni vidqla ] i taka
    * ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *

Град
    лИулИн rLz !! :D
    На мене ми е лесно ... баби,дядовци,чичовци,подма ване... и ето ти и татус и пиърс и сичко
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

zima6 edna kitara otia6 na centyra i sviri6 a horata pyskat pari

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Джобни не получаваш ли? Или като излизаш не ти ли дават пари?
    От тях си спестявай. Аз така правя
    аз не получавам джобни....и като излизам не мидават пари ..само ако излизам с приятелки вечер искам пари ...и те казват нямам/не че нямат но.../и аз трябва да харча тези йоито имам от баба

Наминаваш при поднини и ето ти 100лв. Аз по празници събирам много пари Спестявай си парите ,пък и на работа можеш да тръгнеш

Еми първо че може да изчакаш малко, защото си много малка .. Тялото ти още не е толкова развито,а ти си си направила вече първа татуировка .. Толкова да изчакаш още няколко години може да изчакаш .. Ааааа после ще съжаляваш

Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    Наминаваш при поднини и ето ти 100лв. Аз по празници събирам много пари Спестявай си парите ,пък и на работа можеш да тръгнеш
    100 лева друг път.. или освен да молиш и да просиш пфхаха

Като тръгнеш на даскало,почни упорито да спестяваш пари. Аз мисля така да направя за моите планове .. :]

Най-стария тарикатски номер е:
    Ти:-Мамо,трябват ми пари за учебници и тетрадки.
    Мама:-Колко?
    Ти:-*(сега най-важното:предвиди колко ще струват и на другия ден я помоли за това,и й пойскай с няколко лева повече отгоре...после ще й ги върнеш.......,ако искаш .) 5,.........лв.

ВАРИАНТ №2 Работа или пестене.Ти решаваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си