- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли си ученическа рок банда?
Ako ste ot Varna pishete ,pyk i da ne ste pak pishete v tazi tema.![]()
еехххх това ми напомня за времето когато бях вокалистка на нашата група в даскало... :P![]()
![]()
ейй мн хубава тема по мое мнение
аз не съмн от Варна а от София и уча в немската. да имаме си банда ама може би по скоро метъл бандамн са яки , големи пичове а и правят хубава музичка . името им обаче най ми харесва
'търнокоп'
![]()
MN MS che ste pisali v temata men mn me vylnuvat grupite![]()
A shto se otnasq do ,,Tyrnokop''az sym gi chuvala te ne uchastvaha li v
konkursa na D2
Не съм от Варна,но ще пиша... Имам един познат дето си има група... " Gunpowder" се казва...Много са яки...Аз много ги харесвам...![]()
Ами мисля,че в новото ми даскало няма такива неща...![]()
Дано при нас да има. Идейно и забавно е. ;D
What you give is what you get!
Spored men ne moje da ima gimnaziq bez grupa.to na pravo se gubi smisyla na
ММмМ с едни приятели мислихме да правим група ,но се изпокарахме.Иначе аз свиря на китараходя на уроци някаде 4 месеца вече
Може би след година когато съм добра ще си намеря хора и ще си направим група.Ама ми трябва свястно народище
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
Ami az sviria na kitara veche 7 godini.
I si tarsia hora ot moeto daskalo (ezikova gimnazia, grad Pleven) da napravim grupa
EI,fencheto na lusi,ot koe daskalo si?
Ama inache da vi kaja napravih taq tema zashtoto i az iskam da si napravq banda i da popadna na svesni horaama sega shte vidim kvo shte stane v gimnaziqta I mn ms che pishete za temata.hubavo e che vsichki imame nqkakvi tseli
![]()
до колкото разбрах ти ще учиш в 5та в варна и ние си имаме групаПървоначално написано от DJEB
мн пекани хора
![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
nqame,ama i ne sum ot Varna
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
до колкото разбрах ти ще учиш в 5та в варна и ние си имаме група мн пекани хора
mhm v 5 sym ,a ti otkyde si![]()
Не съм от Варна,но и ние си имаме в гимназията.Доста са добри.
и аз от там ама ще съм не 8 а 9 класПървоначално написано от DJEB
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
За жалост "не",но 2 момчета от даскало свирят в такава "любителска" банда,не училищтна
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ех ние си имаме .... Soul Stage![]()
![]()
Гордеем се с тях
![]()
:P
Не страдам от психично разстройство-наслаждавам му се !
Bloodstain on a blue vein
Take it with no shame
Love tracks on a loose train
Bloodstain
в мойта гимназия преди няколко години имаше една групичка, много дейна - Агресия се казваше....имаше си авторски песни с авторска музика...![]()