- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гнус ме е да я лижа
Първоначално написано от girl_in_black
+1323
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Da ti kaja li kak se re6ava tozi problem ?
Maje6 sramnite i ustni s limon i sol, tochno taka !
Lije6 i pie6 tekila, sled 3tata 4a6a nqma da ti puka![]()
хах братле ако ти кажа кви по тежки лайна има да лижеш в бъдеще с удоволствие ще близваш от п*чурата .......
Не целта е цел, а пътят
^ Е така направи! Чувала съм,че действа...Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
Аааа на мен много ми харесва:P :P :P :P
Опитай и ще разбереш дали е гнусно.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
![]()
ти на колко си![]()
ами ако ти е толкова глусно не го прави за сега а ако след време още те е гнус иди да се прегледаш
I can't stop myself from loving you <3
А ти сигурен ли си,че не си Гей?
Rest In Peace....We Will Never Forget You
za mene su6to e mnogo gnusno da lapam..daje ne si go predstavqm..i ne iskam!nikoi ne moje da me nakaraa
![]()
![]()
ako ne iska6 nikoi ne moje da te zadalji
da ne ti puka
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Не си на повече от 13, нали?Първоначално написано от mini_brutal_barbie
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Що бе пич забавно е ; )
..this world is watching me..
еми да ти е гадно
секса не е за гнусливи
аре у лево!
Imashe predi vreme edin nenormalen individ, na koito mu nabivaha v glavata negovite priateli, che e mnogo qko da lijesh momiche, napravo super i t.n. I napylno iskreno mu go kazvaha. I toi vednaj beshe reshil da probva. I sled tova beshe izrysil "Az ne znaeh, che p*utkata mirishela". Oooooo napravo ujas, taq sigyrno ne se e bila mila i nashia q e lizal, napravo kato se setq i mi stava tolkova smeshno i v sashtoto vreme jal za gorkoto momche.
щом няма да я лижеш тя няма да ти прави свирки.![]()
![]()
хах това е като най-сладкото удоволствие което Господ ти дава да докоснеш.... това е удоволствието да се докоснеш до самота душа на тази жена и да и покажеш как наистина искаш да се слееш в едно с нея и да я накараш да се чувства както никога преди![]()
Не целта е цел, а пътят
Като не ти се лиже, не лижи. Гледай да успееш да я накараш тя да ти духа, ако не... сори, без орална във вашата връзка![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Всеки има право на собствен избор,но както ти казваш и момичето по тая логика може да го е гнус. Като не ти харесва не го прави. Преди аз мислех че нещо гнусно, но като видях какво удоволствие може да донесе на приятеля ми промених мнението си.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
мначи прайш така. зимаш ено найлонче и си обвързваш езика с него и готово. а па ако онаа забележи ще каеш че тва е ноа мода, ма тя нема да са усети. гаранция ти даам
По-гнусно е да сложиш на езика си презерватива ...... Не го прави , щом не ти е приятно... Щом срешнеш точното момиче и олучиш точния момент , сам ще го поискаш......
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
I AZ SI MISLEH 4E 6E ME E GNUS,NO NE ME BE6E,NE E TOLKOVA GADNO KOLKOTO SI MISLI6 :P
na 15 sum za6to??Първоначално написано от girl_in_black
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..