.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 181
    Град
    pandemonium
    Значиии, това при всеки си е различно. Една моя приятелка я беше гнус от каквато и да е орална любов, независимо дали тя ще духа на някого или нея ще я лижат. Но срещтна подходящия човек и в момента сексуалният им живот процъфтява ;D
    Така че докато не срещнеш подходящо момиче, за което би направил всичко, ще си те е гнус ако ще и на 200 падащи звезди да си пожелаеш да не е така.

И мен ме беше гнус от мисълта за орална любов, но какво се случи - отпуснах се, хареса ми и вече нямам тоя проблем

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Re: гнус ме е да я лижа

Цитирай Първоначално написано от nomen
    честно да си призная, само при мисълта да лижа момиче отдолу, ми става супер гадно (даже и момичето да е супер чистоплътно) - никога не съм го правил просто защото си го представям като нещо много гнусно и съм убеден, че това не би ме възбудило, а по-скоро отвратило... има ли и други с моя "проблем"?
    ако си на 10 бих те разбрал ако оба4е не си ве4е е проблем =/

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Град
    Rousse
    абе недей да ги лижеш то и без тва не е толкоз неслни и приятнбо колкото свирките по добре им набутай 2-3-4 пръста хем ще им е хубаво хем няма да ти е гадно ако все пак искаш да се научиш да лижеш кат хората се иска време и да не си гнуслив но разбирасе после ще береш плодове

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това е най-хубавото нещо, което можеш да направиш на една жена. Нейната реакция също ще ти хареса.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    ми катоте е гнус не го прави и готово тя ще си намери кой да и свърши работата
    +1

Изчакай малко да пораснеш, да се влюбиш и тогава пак се изказвай!!!

Голям фен Аватара на beb4yy
    абе няма гнус когато обичаш даден човек всичко ще направиш

Град
    Улицата
    lelel nz kak moje da te e gnus kato e 4istoplatna az obojavam da lija priqtelkata mi i osobeno kato q vida kak se gar4i i pa6ka
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ako me e gnus da mu pravq svirka,6te me e gnus i da pravq sex s nego i da go celuvam.avno prosto partniorkata ti ne e to4nata,koqto bi ti pokazala,4e ot tova ne6to i ti 6te izpita6 udovolstvie

Супер фен
    Все едно някое момиче да ти каже, че я е гнус от теб. Как би се почувствал. Същата работа.

Цитирай Първоначално написано от veile
    щом те е гнус не го прави ..
    1+

На колко си години?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом те е гнус не го прави...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Дай, за да получиш.
    +7583828490433332456789
    +111111111111111111111111111111

и мен ме е гнус макар и да съм пробвал..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ne e gnysno,samo parvite nqkolko sekyndi poly4ava6 stranen vkys v ostata i posle iz4ezva.Momi4etata ni pravqt svirki ama ne se oplakvat nali,taka4e i nie trqbva da se zertvame zaradi tqx

Гнус ви е защото не обичате човека с, когото го правите - то ви се е допикало, а мислите, че ви се е ......

Супер фен
    Мирмарк, така е и според мен.... То така или иначе насила хубост не става.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^i az

Цитирай Първоначално написано от zavinagi_lubov
    Не съм чувала някое момче,с което съм разговаряла да има такъв проблем.Същност не бих го нарекла проблем,това е до вътрешно усещане и до човек.Като си мислиш,че няма да ти хареса,не го прави.Но аз съм на мнение,че това е малко "егоистично мислене",понеже съм убедена,че ти няма да имаш нищо против момичето да ти прави свирки,та веднага след кото и да те целува...
    mnogo prawilno

Лично мен не ме е гнус...дори първия път когото близах беше супер гот..когато момичетат лапат не се оплакват...така че нямаме голам избор,ама и невиждам защо и ние да не им огаждаме...яко е ПРОБВАЙ !

не е гнусно .. пък ако толкова не можеш, недей да го правиш .. какво толкова

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    обичам да ме лижат
    az puk obi4am da lija

Re: гнус ме е да я лижа

Цитирай Първоначално написано от nomen
    честно да си призная, само при мисълта да лижа момиче отдолу, ми става супер гадно (даже и момичето да е супер чистоплътно) - никога не съм го правил просто защото си го представям като нещо много гнусно и съм убеден, че това не би ме възбудило, а по-скоро отвратило... има ли и други с моя "проблем"?

Абе ти нормален ли си?Тва е най-якото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си