- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гнус ме е да я лижа
nomen след толкова писане още ли те е гнус?
На тва "дай за да получиш" на глас се смях![]()
![]()
но така е
и щом като за момента те е гнус не го прави ... след време ще си промениш мнението
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
По-хубаво нещо от това няма.
Какво не бих дал, за да я олижа... Знам че само първият път не е много препоръчително, ако е още девствена, защото нали и тече кръв. Иначе е перфектно, просто опитай веднъж и ще разбереш колко е възбуждащо!!!
ako iska6 i na teb da ti praqt i ti 6te pravi6.No vse pak ne e nap1lno zad1ljitelno![]()
Според мен е по-добре на не се насилваш, като не искаш няма смисъл да го правиш!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Окей теб те е гнус...до човека си е, но се замисли ако твоята приятелка я е гнус,а на теб мн ти се иска да ти прави всиркакакто вече беше казано на няколко места дай за да получиш , но не постъпвай като егоист по-добре поговори открито е нея
![]()
\Първоначално написано от plmn
/ напълно съм съгласна
![]()
Don't worry , be happy!
dai q nasam togava
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
ako re6a takova lizane moga da i napraq 4e 6e me tursi posle vseki den za po edna blizalka![]()
Бобии не ме караи да се замечтавам плс!Първоначално написано от x3eme
![]()
nqkoi den moje bi 6te ti pokajaПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Ся пък няма да спа по цяла нощ с нетарпение кога ще еПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Няма нищо гнусно, всъщност е супер готино.Първоначално написано от nomen
Да гледаш как се гърчи от кеф и те скубе от полуда.... велико!
Чак настръхвам като се сетя.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Оффф тъпа работа. Кат те е гнус ние с ко да ти помогнемНе я лижи и точка, големо чудо! Ама аз ако съм кат нея нема да лижеш ама за свирка може да си мечтаеш!
![]()
bravo samo taka i mene me kefi qko mnogo.. super eПървоначално написано от Amateur
obi4am da lija![]()
Секи с предпочитанията си,кво толко...
...dam taka si eПървоначално написано от plmn
![]()
Абе според мен ще си смени мнението![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ти си първия човек който чувам (или по - скоро прочитам) да го казва .Първоначално написано от nomen
Аз лично не смятам така , напротив аз мисля че ще ми хареса.
ем .. в тва да лижеш няма нищо гнусно ..напротив даже мене лично ми харесва да правя гортино на момичето. незнам пич ти си решаваш едвали някоия ше ти завре главата долу да я лижеш ти си решаваш ...
кви са тиа глупости бевопчте не е гадно да лижеш
поне аэ нямам проблем с тва
![]()
![]()
сигурен съм че нея я е гнус да я лижеш
Кфо да ти кажем бре човек като те е гнус не го прави никой не те кара на сила да го правиш ...чисто и просто и казваш че не искаш и толкова ,обаче също така и недей да очакваш големи неща от нея.Просто е така както ти се държиш към нея така и тя ще се държи към теб.Първоначално написано от nomen
Верно гнус едно друго но живота е само един и предполагам повечето от Вас също смятат че в тоя живот трябва да се опита сичко което можеш нали зн от опит глава не боли...![]()