.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Dreamland
    аре мамка му ко всички се заяждате ве ко сме ви виновни че ви е тъпо лятото .... аре тиху ... (не заповядвам, че пак шса заядете) може ли са...
    1 шси писъ както искъм с правописни грешки то си е за мен
    2 ще фантазирам колкото си ща (въпреки че в тоя форум не съм)
    3 както искате ме наричайте боли ма фарас (една банална фрза ест) ко вие мислите за мен
    не съм тук за да се доказвам/показвам не ми е нужно низие мнение важното е че правя това което аз искам и това което ме кефи ок?
    peace ...
    ку щете и war дреме ми..
    БисквитенотоЧудовище

Офф не че искам да се меся но господин "интересен" айде хои се скрий че като гледам на хората им е СЕ ТАЯ за мнението ти
    Като не искаш да се месиш недей.
    Предполагам че мен наричаш "господин"интересен"" мислиш ли че така изглеждаш по-умна?
    Щях да се скрия ако имаше няква причина пък и къф си ти че да ми казваш кво да правя?
    Май си кривогледа.
    Не знам защо си мислиш че можеш да говориш от името на всички..
    Написала си си скайпа навсякъде за да може някой да ти пише че няма кой да ти пише а? Или просто трупаш абонати за спорта ? хммм умно !
    Пък и въобще некви малко пикли (с извинение) дето ПиШат еИ тйАкА нищичко не струват тай че..

аре мамка му ко всички се заяждате ве ко сме ви виновни че ви е тъпо лятото .... аре тиху ... (не заповядвам, че пак шса заядете) може ли са...
    3 както искате ме наричайте боли ма фарас (една банална фрза ест) ко вие мислите за мен
    не съм тук за да се доказвам/показвам не ми е нужно низие мнение важното е че правя това което аз искам и това което ме кефи ок?
    peace ...
    ку щете и war дреме ми..
    Гледам че и горе си писала.. не ми се занимава да ти отговарям после ша бълваш нови глупости така че просто няма смисал..
    Кой се заяжда? Откъде знаеш какво ни е лятото? Еми пиши грешно едва ли на някой му пука и без тва
    За миг май си призна истината ама после аре пак излъга..
    Боли ма фара каточели може да се използва само от момчета ти си помисли зашо?
    Аве ти пишеш нещо там ама май ти дреме а ?

Град
    Dreamland
    че нали казах че ще си пиша както си искам да си се използва само от момчета този израз и нали не те интересуваше кфо праийш забележки... ба ли го (и тфа сиг ще кажеш че само момчета могат да го казват) и къде съм си признала (незнам какво) и какво съм излъгала господин терапевт?
    и да не ми се занимава, губиш ми ценното време в празни приказки
    кажи ми по какъф начин съм те обидила? (освен че ти казах че си заядлив, което е истина)
    с кое по-точно те засегнах? с това че казвам истината и ти смяташ че лъжа, а може би тряа да излъжа за да ти олекне ли?
    предположих го това за лятото да ти приличам на пророк?
    не съм и роднина на Баба Ванга
    нито съм медиум....
    БисквитенотоЧудовище

Град
    Dreamland
    Предполагам че мен наричаш "господин"интересен"" мислиш ли че така изглеждаш по-умна?
    Щях да се скрия ако имаше няква причина пък и къф си ти че да ми казваш кво да правя?
    Май си кривогледа.
    Не знам защо си мислиш че можеш да говориш от името на всички..
    Написала си си скайпа навсякъде за да може някой да ти пише че няма кой да ти пише а? Или просто трупаш абонати за спорта ? хммм умно !
    Пък и въобще некви малко пикли (с извинение) дето ПиШат еИ тйАкА нищичко не струват тай че..
    а кажи ми сега това не е ли заяждане? ааа извинявай ти не си заядлив (е как да не се заяде човек със човек, който се заяжда)
    как предположи че е кривогледа? познаваш ли я? ако да, извинявай
    не можеш да кажеш кой колко е умен нито можеш да кажеш кфи способности има при положение че не го познаваш...
    БисквитенотоЧудовище

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от Martin40
    Офф не че искам да се меся но господин "интересен" айде хои се скрий че като гледам на хората им е СЕ ТАЯ за мнението ти
    Предполагам че мен наричаш "господин"интересен"" мислиш ли че така изглеждаш по-умна? -- > що да не се меся?ами не аз сам си говоря.. ест че на теб ти викам така.направо изглеждам по умНА..
    Щях да се скрия ако имаше няква причина пък и къф си ти че да ми казваш кво да правя? --> еми давам си мнението за теб.. нещо проблем?
    Май си кривогледа. --> да кривогледА съм..
    Не знам защо си мислиш че можеш да говориш от името на всички.. --> ами говоря от името на всички защото просто виждам че е така.. или греша?
    Написала си си скайпа навсякъде за да може някой да ти пише че няма кой да ти пише а? Или просто трупаш абонати за спорта ? хммм умно ! --> проблем ли имаш че съм си написал скайп? кат нз що е така ай тиху.. ммдам такъв "спорт" е трупането на абунати.. кво развиваш с него че не съм наясно?
    Пък и въобще некви малко пикли (с извинение) дето ПиШат еИ тйАкА нищичко не струват тай че.. --> еми ше си пишът как си искат бе.. тех пък ги кефи както и мене проблем?

peace ...
    ку щете и war дреме ми..
    Гледам че и горе си писала.. не ми се занимава да ти отговарям после ша бълваш нови глупости така че просто няма смисал..
    Кой се заяжда? Откъде знаеш какво ни е лятото? Еми пиши грешно едва ли на някой му пука и без тва --> мен ми пука! кефи ме така.
    За миг май си призна истината ама после аре пак излъга..
    Боли ма фара каточели може да се използва само от момчета ти си помисли зашо? -->еми тя пък може да си има фар в тях ти от къде знаеш?

айде аз спирам с коментарите че с по тъпи не разговарям
    Аве ти пишеш нещо там ама май ти дреме а ?
    [/i]
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Още нямам такива!
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Супер фен
    Град
    България
    БисквитенотоЧудовище и Martin40 престанете да се дразните ,като куче и котка!Това е детско и глупаво и от двете страни!
    Martin40 на мен БисквитенотоЧудовище ми оправи настроението с тези думички:

Цитирай Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
    Държахме се за ръце и си викахме ''Няма да те оставя''. Повръщахме си заедно.
    Много ме зарадваха за което й благодаря ,защото настроението ми беше прецакано преди тези реплики.Сега съм малко по-добре.

Martin40 и моля те не говори от името на всички!
    БисквитенотоЧудовище ,а ти не обръщай внимание на заядливите човечета.Някоя не му пуснала и решил да си го изкара на целия свят! Тъпо ,смахнато и шибанярско!

П.П. Без лоши чуства! Не се дразнете и ,ако ще го правите моля на ЛС!
    Успех и на двамата!

По темата: На 30 юни се напих здраво.В дискотеката паднах на дансинга в опита си да танцувам!После се опитах да целуна една моя съученичка и тя ме събори и аз пак паднах.После реших да оставя чашата на бара и не видях стълбите и паднах.Пребих се много лошо ,но чашата беше здрава ,а сервитьорката ,тя ли?Много се смея.Изтупах се ,дадох чашата усмихнах се загадъчно и се отправих към изхода на дискотеката!''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

бях с фр на море и една вечер решихме да си правим лафа на терасата в една от стаите и така аз бая прекалих с водката и започнах да се свалям на всички и да повтарям колко ги обичам после ме занесоха да легна на едно легло и имах усещането ,че целия свят се вътри.единственото ми желание тогава беше на уживея и си обещах да не пия дори бира поне месец.инт беше,че почти всичко си спомнях е имах и някой бели петна.разказаха ми какви глупости съм приказвала само обещанието си не спазих-о6те на следващата вечер бях в заведение и пиех текила ,ама не се напих,де

Супер фен
    Град
    Варна
    Не съм се напивала, ставало ми е весело, но чак да правя някви глупости и т.н. не, имам много лоши спомени с това, че без малко на един лагер един приятел щеше да умре и оттогава ми е като обеца на ухото и много внимавам.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на lenito_sf

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си