.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от Pep1no
    намажи я с лютеница и я лижи
    аа недейте така,че вече има един пострадал от тази "любовна игра"

...hate my nickname

еми целувай я по врата бавно и мн нежно,обхвани и тялото с ръце и я опипвай -по краката,корема,дупето,цици е...
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Sofia
    Напрежение над 100 V и направо ще бъде превъзбудена!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ракзажи и как си се изсрал с подробности,а ако и покажеш снимка на произведението ти ще изпадне в екстаз и ще почне да се гърчи.
    Мда.. Най-добрия и бърз начин да възбудиш едно девойче
    Sasho1988

Варна..

Град
    Хасково
    Ами както казаха- пробвай с нежни докосвания, дишай й леко и едва усетимо до врата.. абе ти как може да питаш такива въпроси.. то това си ти идва от самосебе си....

Град
    Бургас
    също така я целуваи и зад ушето А всички иначе казват нежно ама обичат да им мачкат грубо циците !!!

Гали я по врата и я целувай страстно по врата.На мен примерно ми е супер приятно,когато ме галят по кръста
    Come back and set me free... : )

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    целуваш мн по устата и врата,обарваш я по косата,циците,задника,брък аш под блузката...но вси4ко трябва да го правиш мн бавно и нежно
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Повече от фен
    Целувай я по вратлето,шепни й нежни и приятни думи и я докосвай внимателно-гали я. Мен лично,когато някое момче ме захапе за мекото на ушето полудявам на секундата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Brakni i v pukata
    И ето това, дами и господа, е истината

треа повече любовна игра :P :P и сичко става

Цитирай Първоначално написано от Bubuu
    Хващай,лижим,сучи,върти,дър пай,докосвай,хапи,целувай... всичко
    :P
    Just SmiLe

едно момиче би трябвало да бъде възбудено по всевъзможно най-нежния начин..Всичко е до умения с езиче и пръстчетата на ръчичките отделно с леки докосвания,целувки по врата,шепнене(което предполагам,може да я възбуди поне още малко),включително обарването по интимни части и по цялото тяло,но пак толкова внимателно и възбуждащо и накратко:"Хващай,лижи,сучи, ърти,докосвай,хапи,целувай ,обарвай и се кефи на момента "
    Последно редактирано от WiickchY : 04-13-2012 на 22:10 Причина: исках да е на БГ,а не на ЕN

Съгласна съм с всички! Дай първо малко целувки, а-у.. некаа усетии колко я желаеш .. Мен ми действа, а когато усетя к**а му през панталона да докосва ципа на дънките ми.. пфф.. направоо полудявамм и спира да ми пукаа за целувки и за всичко!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от devine' Виж мнението
    Абе ние сме жени бе - ако си нежен и внимателен, където и да ни пипнеш ще ни е хубаво.
    Е т'ва е! Ако сте заедно, обича те, има чувства въобще, само като те види ще е готова. Например като си плъзнеш ръката по кръка и, бедрото, дупето, знам ли.. Ако си нежен където и да я пипнеш, все ще има положителен резултат! Прегърни я, притисни я към себе си, ще полудее, поне аз де

Цитирай Първоначално написано от WiickchY Виж мнението
    едно момиче би трябвало да бъде възбудено по всевъзможно най-нежния начин..Всичко е до умения с езиче и пръстчетата на ръчичките отделно с леки докосвания,целувки по врата,шепнене(което предполагам,може да я възбуди поне още малко),включително обарването по интимни части и по цялото тяло,но пак толкова внимателно и възбуждащо и накратко:"Хващай,лижи,сучи, ърти,докосвай,хапи,целувай ,обарвай и се кефи на момента "
    И с това съм съгласна!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако не са притсняваш да я пипнеш, може и да стане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    с много нежност и мерак

Мега фен Аватара на Chacho
    Половината, дето ти приказват за нежност тука, искат да ги нашляпаш по задника. Аре моля ви се. Нежност, баце, ама с мярка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    old topic.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си