- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да възбудим момиче...
еми целувай я по врата бавно и мн нежно,обхвани и тялото с ръце и я опипвай -по краката,корема,дупето,цици е...
I can't stop myself from loving you <3
Напрежение над 100 V и направо ще бъде превъзбудена!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Мда.. Най-добрия и бърз начин да възбудиш едно девойчеПървоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Гали я по врата и я целувай страстно по врата.На мен примерно ми е супер приятно,когато ме галят по кръста![]()
Come back and set me free... : )
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Целувай я по вратлето,шепни й нежни и приятни думи и я докосвай внимателно-гали я. Мен лично,когато някое момче ме захапе за мекото на ушето полудявам на секундата.![]()
И ето това, дами и господа, е истинатаПървоначално написано от SabrinaAa
![]()
едно момиче би трябвало да бъде възбудено по всевъзможно най-нежния начин..Всичко е до умения с езиче и пръстчетата на ръчичкитеотделно с леки докосвания,целувки по врата,шепнене(което предполагам,може да я възбуди поне още малко),включително обарването по интимни части и по цялото тяло,но пак толкова внимателно и възбуждащо
и накратко:"Хващай,лижи,сучи, ърти,докосвай,хапи,целувай ,обарвай и се кефи на момента
"
Последно редактирано от WiickchY : 04-13-2012 на 22:10 Причина: исках да е на БГ,а не на ЕN
Съгласна съм с всички! Дай първо малко целувки, а-у.. некаа усетии колко я желаеш .. Мен ми действа, а когато усетя к**а му през панталона да докосва ципа на дънките ми.. пфф.. направоо полудявамм и спира да ми пукаа за целувки и за всичко!![]()
![]()
Е т'ва е! Ако сте заедно, обича те, има чувства въобще, само като те види ще е готова. Например като си плъзнеш ръката по кръка и, бедрото, дупето, знам ли..Ако си нежен където и да я пипнеш, все ще има положителен резултат! Прегърни я, притисни я към себе си, ще полудее, поне аз де
И с това съм съгласна!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ако не са притсняваш да я пипнеш, може и да стане.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Половината, дето ти приказват за нежност тука, искат да ги нашляпаш по задника. Аре моля ви се. Нежност, баце, ама с мярка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
old topic.