- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- музика - дрога възможно ли е?
Здравейте.
По новините преди месец някъде гледах за някъква музика която като я слушаш и е имало въздействието на наркотика, там някъкви децибели и тн. на мен мн не ми се вярва, но все пак питам възможно ли е това да е истина ?
Не си мислете че съм някой наркоман просто ми е интересно дали е възможно такова нещо?
омг...не![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не разбирам какво смешно има след като това го дадоха по новините по БТВ. ако не вярвате в вибокса сигурно има нещо подобноПървоначално написано от `noтhИng...
Всичко е възможно...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
съгласнаПървоначално написано от GbSy
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Мм Не не мисля,че може да се дрогираш от музика...По тая логика да вземат да направят музика-храна,като я слушаш и да се наяждаш...Ще ни излезе много евтинко![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ами те тогава казаха че става въпрос за ниски мегахерци ли мн знам и аз там какво е и от това нещо и .....
Казаха, че първо пускат 1 аванта а другите се плащат. Незнам и на мен много много не ми се вярваше ама то щом го казаха по новините ...... не ми се вярва да лъжат.
То не е дрогиране....тва са нискочестотни звуци,които те водат до нещо подобно на дрогиране,но е съвсем различно....и много млако уредби могат да възпоризведат тези звуци...![]()
..this world is watching me..
а така кажи го на `noтhИng... щото без да знаят се смеят !!!Първоначално написано от k0kster
Първоначално написано от SHEMKOV
и там казаха, че от звука се оглушава ;]
и че не се пристрастяваш :]
хъхъ..
ДАААААААА прав си!!!!!!!!!!!!!Например за да слушаш метал на слушалки (усилен) трябва да си доста лудПървоначално написано от halino0r
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
...и аз го гледах ама не вярвамПървоначално написано от SHEMKOV
![]()
Ми става дрога ако преди тва си дръпнал едно две масурчета.![]()
![]()
Иначе съвсем сериозно НЕ,това е се едно да запаля колата и да се надрусам от звука на двигателят.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
хахах http://i-doser.com/sample.htm внимавай да не предрусаш само![]()
..иеее има ли тука наркоманчета![]()
Ааааа това е като някъф скапан хаус ,ужас не мога да го понасям.Първоначално написано от Лошко
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от Mortisha`Adams
като мене.![]()
.аз винаги на макс
![]()
![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
ми може нз но неискам да опитвам![]()