.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    Tampere, Finland
    Ами не знам дали това е възможно... Аз лично без музика не мога да живея... Просто изтрещявам.... Така че за мен музиката (всъщност само метъла и рока) е като наркотик!

ооооооо да вазможно е мн ясно при превишени дицибели мозака заочва да усеща мн силни трептения и ти става няк си отпуснато но чак пак да се чувстваш друсалка мисля че не е вазможно апак и както каза един пич преди мен мн малко системи могат да произведат такав вид звук но ако искаш да се андрусаш по добре веми наркотик от колкото това нещо

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    всичко е възможно.по новините го казаха.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    омг...не
    Не разбирам какво смешно има след като това го дадоха по новините по БТВ. ако не вярвате в вибокса сигурно има нещо подобно
    Мен ако ме представят по сиенен, че съм най-умнио и интелигентен човек на света, ще им повярваш ли?

Евала, че се водиш по мнението на медиите.
    Страшен си!

Супер фен Аватара на Dumb
    Зависи колко си вярваш...

Повече от фен
    Не някаква музика, а музика. ЧУВАЛА съм, че зависимост от херцове и децибели, много много силно и високо, сърцето хваща ритъма, при спирането на музиката може да спре. Ся дали е така или не аз мисля, че наистина е възможно.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

LRAD (long range acoustic hailing device) - е едно от видовете несмъртоносни оръжия. Активно се използва за борба с пирати от 2004 година. Пушката въздейства на човешката психика със звук с ниска честота (така наречения алфа-ритъм), предизвикващ страх, дискомфорт, халюцинации и даже нарушаване на дишането и сърдечния ритъм.
    ето цялата статия, това е от контекста
    http://www.vodnazona.com/index.php?e...B%E8&skMID=232

Ми съмнявам се, но може и да е вярно!
    Keep you're self away, far away from me I'll forever stay you're perfect enemy !!!

Град
    Видин
    Това са пълни глупости няма шанс да се дрогирам и да се държа все едно съм пушил трева от една музика.Пробвал съм нищо не става... пълен шит е тва
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    имаше една такава програма.. да.. спомням си, даже си я бах изтеглила, за да видя какво представлява.. трябва да потърся името й.. издаваше много странни звуци.. стържещи един такива.. ужас.. ако я намеря ще я постна тук

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ето, намерих една статия по темата

Therapist
    Aug 21 2008, 00:33
    Преди 2-3 месеца се зашумя около програми(I-doser) за звукови вълни, които действат като наркотик. Оказа се, че това просто са нискочестотни звуци, които могат да повлият или на даден човек. Тук вече се намесват фактори като озвучителна система, ниво на стрес в момента и дори предпочитаната попринцип музика. Brainwave композициите са познати отдавна - такива, които ви помагат да заспите, да се концентрирате или да отпочинете.

Факт - в днешно време, че музиката става все по-пристрастяваща,агресивна, погълщаща и определещята за обществото ни. Какво е музиката ... дали е това, което ни човърка в мозъка, имайки предвид, че 40% от възприятието ни е съсредоточено със слухът ? Или просто се самозалъгваме и обичаме самите вибрации и първични емоции?

Вдъхнових се да напиша тази тема, защото все по-често виждам мнения и статии, че учените били открили, че в музката (модерната и най-вече електронната) се съдържат все повече и повече звуци, които дори и не са ясно уловими за човешкото ухо (в домашни условия може би), но са опасни за психиката. Учените били установили, че продуцентите все повече и повече слагат подобни зарибяващи звуци из изпълненията си и хората слушайки ги, не осъзнавайки дори, започват да се пристрастяват към тях и да слушат все повече и повече музика. Това се повтаря докато се стигне до момента, в който човек не може да спре да слуша дадена музика. И като се замисля, май има капка истина в тези 'нови' открития на учените. Като се замисля малко по-дълбоко, осъзнавам, че не е капка а си е цял океан. Та нали 'парти музиката' така да я нарека е бъкана с такива звъци, които доста често изобщо не сме и разбрали, че чуваме, но държим да слушаме парчето отново и отново .....Транс музиката за пример се композира в еднакъв равноделен ритъм, въздействащ на делта вълните в мозъка, отговарящи за съня и подсъзнателното - за добро или за лошо. Лично аз съм доста позитивно настроен за това, но ако питам човек от предишното поколение сигурно ще ме анатемоса. Слушам музика почти 24/7, дори когато спя.

Искам да видя мнението ви по тази тема, до колко музиката според вас е един модерен, нестандартен наркотик? Кои стилове са най-въздействащи и защо? Колко сте зарибени ВИЕ? Пречи ли вашата пристрасеност на околните? И въобще споделете каквото ви хрумне по тая тема.
    аз слушам именно споменатия в поста, който намерих, ТРАНС..
    аз лично съм като дрогирана към тази музика, но не заради каквито и да било вълни, а защото самия стил музика меко казано го ОБОЖАВАМ.. тази мелодичност, тези вокали.. разнообразието от елементи.. самата атмосфера.. и по-добре музиката да ми е дрога, отколкото херцата, чадела, коката, бонбоните и т.н... нали така? аз лично и моята доста голяма компания трансъри сме винаги на партитата АБСОЛЮТНО чисти.. без да сме употребявали нищо.. аз дори бира не пия, за да изживея музиката силно и истинско..

Не бе не, пича прав възможно е! И аз го гледах тва по ТВ-то, то е някакъв шум който почти не чуваме, но го оставяме да свири докато слушаме някаква наша любима песен и малко по-малко се отпускаме след тва просто не можеш да се движиш и накрая изпадаш в дълбок сън... Продава се да! Нета става все по-опасен!!!

Супер фен Аватара на Dumb

Голям фен Аватара на dimi93
    Тей аз гледах това по бтв и не е музика а е програма казва се I doser но не действа поне на мен....изобщо...не ми действа...можете да пробвате безопасно е... А иначе аз слушам Метъл, Рок, Рап (само ЕМИНЕМ) и черно

Аз не вярвам ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Повече от фен Аватара на YourPoison
    всичко вече е възможно

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    по начина,по който си го написал не мисля,че е възможно,но аз като слушам транс или минимал и буквално се чувствам като надрусана-нямам връзка с реалността.Когато слушам музика не мога да обръщам внимание на нищо друго.

I'm a machine,fueled by music!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Дори и да може, ти трябват някакви професионални тонколони.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си