- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в даскало?
Ми попринцип ям пица най-редовно... Друг път ям някъф сандвич.. ям банан.. зимам си от вкъщи нещо.. ям солети,бейкролс.. ей такива неща![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Козунак![]()
![]()
![]()
![]()
аааа не яммм
пазя парите за вечерта щото за тогааа ми трааат а наще не дават![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Почти винаги в стола. На ден има поне по 2 яденета, като едното често е доста гнусно, но винаги мога да си намеря някои кюфтета, пържоли, шишчета или неща от рода. Ако не и само с таратор минавам, но рядко. Заслужава си, вместо да се тъпча с боклучави чипсове и вафли от лафката, въпреки че не знам качеството и на готвеното, като знам, че е училище поне някаква хигиена трябва да се спазва.
Чипсове ,бейкролс, солети и много рядко хамборгери ,банички и т.н
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
И аз и азПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аз попринцип не ям ,а само пия някой сок,но ако чак толкова огладнея си купвам от близкия хр.магазин солетки :P
Нося си сандич!В лафката не струват, гадни са, а не искам да ям болклуците на KFC или McDonalds, които са наблизо. Със сухата храна тип солети и бисквити изобщо не мога да се нахраня, пък и не е никак полезна. Преди много обичах бутер баничките от супермаркета до даскало, обаче 1во бяха вскусни само докато са топли и 2ро нещо ги развалиха, та се отказах от тях. Няма по-добро от домашния сандвич!
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
До даскалото имаме бърза закуска и там правят мноо добри пържени картофки,ям сладко,има едни много добри сандвичи с панирано пилешко филе.Абе яде се всичко полезно и не толкова ползно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно така! ПРедпочитам да си нося сандвич от колкото да ям боклуците на лавкатаПървоначално написано от Axel_f
![]()
Плодове,солетки и водаа:P
Всичко ям..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
нещо много много много ама много мазнооо![]()
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Като съм на училище до 3 няма как да не ям нещо сериозно. В стола си обядвам. Каквото има това ям. Обикновено нещо без месо или само с пилешко. И нещо сладко задължително.
Вие на хероин ли сте бе?
Солети или марети
Първоначално написано от ForgotN
поръчваме си KFC с класа
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Нося си ябълка,а ако пак ми се яде си купувам солети
ааа,да и вода-мноооого вода![]()