- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в даскало?
Хм...за ядене...Зайо Байо...Или солети...
А за пиене-сокче Калифорния![]()
![]()
...На един дъх го изпивах...Обаче,като бях жадна и само за това ми оставаха пари след като съм ги профукала за боклуци.
...
И всичко това върви с близалка или дъвки...![]()
Олей, незнам как успявате да изкарате с вода и дъвки. Аз се тъпча с дюнери, пици, банички, пържени картофки, форнети, банички, китайско, и по някой път си копувам и плодове, но не само ...
Купувам си там нещо колкото да не съм гладна.Най-често се тъпча с вафли, разни чипсове, солети и квото ми падне не си падам много по сандвичи и такива работи, не за друго ми шото в старото ми даскало бяха отвратителни.Сега ше вида с кво ше се тъпча в новото.![]()
![]()
Млека и бебешки бисквитки-мн насищат и не ти се яде след товаи чат-пат някой и друг плод..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ям в даскало.
Там само пуша.![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
vseki put razli4no![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
нищо , когато много огладнея пия вода , а вече в краен случай солетки
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
В една кутиийка преди даскало си режа домати и краставици. В отделна си режа няколко ябълки на ситни парченца. И в друга си нося кюфтета, паржоли или кебапчета. + вилица.
Опитвам се да спазвам някакво редовно и здравословно хранене като съм в училище, защото пък докато изчакам голямото междучасие - първо, че времето не ми стига да хапвам бавно и хубаво, ами и всички все бързат за някъде и т.н, пък през часовете е супер приятна тихата обстановка и гласецът на госпожата и си блейкам през прозорчето и си хапвам тва, което съм си донесла от вкъщи.
Другите много ми завиждатама смеят ли да ми се подиграват нещо, веднага ги затапвам с "Аз ли да съм 100 кила и да се тъпча с дюнери, фурнети и тостери, майка ви дейба, млъквайте"
![]()
![]()
![]()
Нещо от "Мега Марина".![]()
Това магазин ли е,някаква марка продукти ли е,какво е?
Бъди изчерпателна.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Мии обикновено съм на солети и спрайт :P ,ако огладнея много си купувам някво сладко и такам
Не страдам от психично разстройство-наслаждавам му се !
Bloodstain on a blue vein
Take it with no shame
Love tracks on a loose train
Bloodstain
Попринцип нищо но иначе по някога си копувам кроасан и солети/или пуканки Сламчо на Пица-обожавам ги/
Всичко ямама най-мноо обичам форнети,тостери,мазни баниции и вода от кенефа
Не си позволявам да оставам гладна в даскало-все пак имам нужда от енергия :P
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
преди се храних много нездравословно.. пици, вахли сладки чипсове.. апук сега ям само солети, пия сокчета и минерална вода.. но понякога си угаждам [то не може без тфа
]
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
ми най-често ям тва , което са си купили фр-теиначе си купувам Данон Ягода и дъвки
![]()
Какво ям,много неща ям.Мура Мега или ако някой от класа е решил да отсочи до Mc Donalds и събира поръчки му давам пари да ми купи нещо.
всичко друго но не и нещо здравословно:P
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
аз ям чипс,солети понякога вафли дъвча и Дъвки абе мн неща ям в даскало![]()
понякога ям и в часовете ама не ме фащатдоста често е
![]()
![]()
![]()
![]()
it`s not easy to be stupid in a large competition
Ами обикновенно Корни с боровинка + 1 литър сок 100% ( уж ) ананас и пакетче дъвки за джоба![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
пица най-често. Понякога даже забравям да ям.![]()