- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в даскало?
Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
и кво? само в стаята ли си стоиш?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Оооооо,мното неща:тутки,снакс Зайо Байо,Лото пица,кифли,кексчета,кроаса и,един много вкусен сандвич с майонеза,какшкавал,шунка и луканка...зависи какво ми е настроението за деня...Айде бай,че огладнях!
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Бейкролс, понякога нищо ;]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+1Първоначално написано от muhumorko
До нащо даскало има баничарница и от там ядеме с френдовете всеки ден в голямото междучасие.Иначе пия кола ... сокчета ... солети ... вафли ... ии най-важното дъфките ,, всеки час съм с дъфка в устата!!!
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Djob ili forneti![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Джобове и хамбургери по-рядко ям,че ме е гнус като гледам зеленчуците,които слагат,на какво приличат.Най-често от закуските си вземам милинка или на "Папа" кроасаните със шоколад.Понякога си вземам Бейкролс или Марети,солети...като ми се дояде нещо сладко си вземам "Република",или шоколад,или пък вафла...напоследък все Corny си купувам..а когато не ми се яде нищо,притиквам деня с едни желирани.
Зависи какво има на павильончето на даскалото![]()
Слъвам една банчка със сирене и удрям един сок California![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Кафенце и боровец 4-ка![]()
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Преобладават сандвичите. Често ям вкъщи преди да изляза.
А някой път налазваме и по някоя манджа в стола.![]()
принципно в голямото ходим с момчетата да пием по една биратака че не се яде
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Бейкролс, баница, пица, кроасан, мляко за пиене, солети, тостер.
Всичко това х 2. За един ден.
Солети![]()
nicolepcd
КОлаАА иИИ кРОАсан 7 Days MAx с шОкоЛАдДД![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
милен се кАзвам някои ако иска да ме Види Мм www.impulse.bg/user/milen4y1 или на скаип:milen4oo1
Само боклуци общо взето....
вафли,чипс,сандвичи,'републ ика'..
нищо![]()
paska
Само някви простотиидето не могат да се нарекат храна..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Mи то аз не ям
е много рядко де и ко ям, ям беик ролс, марети, кубети и някви ткива или бисквити.
Първоначално написано от cherinka
Евала,само така (: Аз за закуска си ям сандвич-джоб с към 10 салати (: Само немога да разбера защо си давате парите за такива боклуци - солети,чипсове и тем подобни..сигорно си мислите че като ядете такива работи и нищо друго няма да дебелеете..но от тях се дебелее наи много :P
дъвки![]()
![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
до даскалото има пицаа тва ям най-често....иначе нз кво не много калорично да ядеш...![]()
....
![]()
Евала и от мен!Първоначално написано от merediana
И аз винаги съм си носила храна когато нямам време да ям нормално в заведение.
То затова при учениците е забелязано такова фрапиращо затлъстяване, именно заради тея чипсове и глупости.