.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 325
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy

п.с преди слизах до лафката да си купувам ама сеа едни са казали че ще ме бият и не хода
    и кво? само в стаята ли си стоиш?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Оооооо,мното неща:тутки,снакс Зайо Байо,Лото пица,кифли,кексчета,кроаса и,един много вкусен сандвич с майонеза,какшкавал,шунка и луканка...зависи какво ми е настроението за деня... Айде бай,че огладнях!

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Голям фен Аватара на krisence
    Ям каквото ми попадно, но и доста нездравословно.

Хамбургер,хот-дог,фанта или кола,чипс,вафли..

Град
    Шумень
    Бейкролс, понякога нищо ;]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от muhumorko
    Всичко, което е вредно
    +1

До нащо даскало има баничарница и от там ядеме с френдовете всеки ден в голямото междучасие .Иначе пия кола ... сокчета ... солети ... вафли ... ии най-важното дъфките ,, всеки час съм с дъфка в устата!!!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Djob ili forneti
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Джобове и хамбургери по-рядко ям,че ме е гнус като гледам зеленчуците,които слагат,на какво приличат.Най-често от закуските си вземам милинка или на "Папа" кроасаните със шоколад.Понякога си вземам Бейкролс или Марети,солети...като ми се дояде нещо сладко си вземам "Република",или шоколад,или пък вафла...напоследък все Corny си купувам..а когато не ми се яде нищо,притиквам деня с едни желирани.

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Зависи какво има на павильончето на даскалото

Слъвам една банчка със сирене и удрям един сок California
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Град
    * South Central *
    Кафенце и боровец 4-ка
    Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.

Преобладават сандвичите. Често ям вкъщи преди да изляза.
    А някой път налазваме и по някоя манджа в стола.

Град
    sofiqqq
    принципно в голямото ходим с момчетата да пием по една бира така че не се яде
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Бейкролс, баница, пица, кроасан, мляко за пиене, солети, тостер.
    Всичко това х 2. За един ден.

Супер фен
    Солети
    nicolepcd

КОлаАА иИИ кРОАсан 7 Days MAx с шОкоЛАдДД
    милен се кАзвам някои ако иска да ме Види Мм www.impulse.bg/user/milen4y1 или на скаип:milen4oo1

Само боклуци общо взето....
    вафли,чипс,сандвичи,'републ ика'..

Град
    летя надолу с главата
    нищо
    paska

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Само някви простотии дето не могат да се нарекат храна..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Mи то аз не ям е много рядко де и ко ям, ям беик ролс, марети, кубети и някви ткива или бисквити.

Стига, бе..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    В една кутиийка преди даскало си режа домати и краставици. В отделна си режа няколко ябълки на ситни парченца. И в друга си нося кюфтета, паржоли или кебапчета. + вилица.
    Опитвам се да спазвам някакво редовно и здравословно хранене като съм в училище, защото пък докато изчакам голямото междучасие - първо, че времето не ми стига да хапвам бавно и хубаво, ами и всички все бързат за някъде и т.н, пък през часовете е супер приятна тихата обстановка и гласецът на госпожата и си блейкам през прозорчето и си хапвам тва, което съм си донесла от вкъщи.

Другите много ми завиждат ама смеят ли да ми се подиграват нещо, веднага ги затапвам с "Аз ли да съм 100 кила и да се тъпча с дюнери, фурнети и тостери, майка ви дейба, млъквайте"

Евала,само така (: Аз за закуска си ям сандвич-джоб с към 10 салати (: Само немога да разбера защо си давате парите за такива боклуци - солети,чипсове и тем подобни..сигорно си мислите че като ядете такива работи и нищо друго няма да дебелеете..но от тях се дебелее наи много :P

дъвки
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

до даскалото има пицаа тва ям най-често....иначе нз кво не много калорично да ядеш... ....

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    В една кутиийка преди даскало си режа домати и краставици. В отделна си режа няколко ябълки на ситни парченца. И в друга си нося кюфтета, паржоли или кебапчета. + вилица.
    Опитвам се да спазвам някакво редовно и здравословно хранене като съм в училище, защото пък докато изчакам голямото междучасие - първо, че времето не ми стига да хапвам бавно и хубаво, ами и всички все бързат за някъде и т.н, пък през часовете е супер приятна тихата обстановка и гласецът на госпожата и си блейкам през прозорчето и си хапвам тва, което съм си донесла от вкъщи.

Другите много ми завиждат ама смеят ли да ми се подиграват нещо, веднага ги затапвам с "Аз ли да съм 100 кила и да се тъпча с дюнери, фурнети и тостери, майка ви дейба, млъквайте"

Евала, мацко и аз си нося обяда в университета... в началото ме гледаха много странно колегите, после свикнаха, сега гледам и други почнали да си носят от вкъщи
    Евала и от мен! И аз винаги съм си носила храна когато нямам време да ям нормално в заведение.
    То затова при учениците е забелязано такова фрапиращо затлъстяване, именно заради тея чипсове и глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си