- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против сексуалните връзки
kakvo mislite? Za ili protiv vryzkite v koito dvama dushi pravqt samo sex bez emocionalno i dushevno obvyrzvane?
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Ako i dvete strani ne sa obvarzani s drug 4ovek-ZA,tva e samo zadovolqvane na potrebnost v daden moment.No ako ima nqkakvi drugi vrazki i samo za ednoto "iz4ukvane" za edna ve4er-sam tvardo PROTIV!
I will love you forever!
да не се ебавашПървоначално написано от zavinagi_lubov
![]()
Кратко и ясно - против ... Бих си легнала с някой само и единствено ако имам чувства към него. Иначе не бих могла, дори няма да изпитам удоволствие .. Не гоня бройка, може през живота си да спя само с 2-ма примерно, но ще знам, че всеки един е бил специален. Такава съм. Лично мнение! Нямам нищо против хора, които имат такива връзки, все пак различни хора, различни разбирания.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
NI nai-malko.Za6to,kvo tolkova?Първоначално написано от Psychopath*
I will love you forever!
За.Ако и двамата го правят само заради едното удоволствие-не виждам нищо лошо.Макар че често редовните сексуални отношения не могат да си останат само такива и нещата се усложняват.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Еми има хора,които са "за",но аз съм против.Всеки си има свое мнение...
твърдо ЗА, всеки си има нужди![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
me2Първоначално написано от Psychopath*
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Против! Не бих си легнала с някого, към когото не изпитвам абсолютно нищо!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това не е връзка.Връзка се нарича тогава,когато си обвързан с някой с нещо съществино.Отговор ПРОТЕВ
za![]()
Тъпоооо,ква връзка ше е това само секс! С извинение звучи ми като (КУРВА И КУРВАР)
Ей, проституцията също спада в тая графа. Недей да си противоречиш.Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Верно ли? Добре че не всички са на това мнение, че човешкия род отдавна да е изгинал..Първоначално написано от cherinka
О, да. Да преблюдодействаш с някоя, към която имаш влечение.. Кулинарно влечение.Първоначално написано от N0Rull5
Ми ако изпитваш сексуално влечение?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
E .. mila.. tova ne e ni6to... tova e ne6to... i to golqmoПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()