- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против сексуалните връзки
Ми то всъщност на тва се основават тия връзки ама... явно не всички са на това мнениеПървоначално написано от HenoBTopuM
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
За.Някъде, някак си човек трябва да се разтоварва. Сексът понякога е най-доброто успокоително.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зависи....?!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Първоначално написано от picha_gnida
Nesahto konkretno li iskash da mi kajesh?Ili na men taka mi se struva...![]()
Нееееееееееееееееееее...Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
П.П. Мале, мале..
заПървоначално написано от malko_kalpazan4e
Сексуалното влечение при мен трябва да е подплътено и с други чувства/обич например!/, всичко останало ми изглежда чист курвалък.Първоначално написано от Jus7__Me
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
с 2 ръце ЗА![]()
всеки човек има нужди... и трябва да ги задоволява![]()
Za
В момента го правя с човек когото обичам силно и не бих легнала с друг само за едното е**** ... Но виж след време не може човек да знае какво ще се случи в живота му.. Секс без чувства звучи странно за мен .. но всеки с нуждите си все пак.. аС лично предпочитам секс с любов, но нямам против необвързаните хора, които го правят с други необв. само заради удоволствието ...
и За и Против
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Яко ебанье да пада!!! Ама мислете ей, не после да има - бременна съм - какво да правя?!? И вземете да се пообразовате![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Не съм изпитвала сексуално влченене към човек, който не обичам. Всъщност не съм изпитвала сексуално влечение към никой друг, освен към Иво.....Не бих правила секс, ако нямам чувства. Не и след като съм видяла какво е да правиш секс с някой, който обичаш с цяллото си сърце.