- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Несправедливост в днешно време
Тик-так.. Тик-так..
По умния отстъпва.Не мисли,че ме е страх.Просто не съм комфликтно личност!Първоначално написано от picha_gnida
"Esenen den", dai mi nqkoq snimka, predpolagam si se registrilala v
impulse
aha
gepime
Ама отвръщаше преди малко, а? И после като стана страшно и развя белия флаг.. Тц тц. А тва да отстъпиш - простотия пълна. Аз съм софист. Търся истината.Първоначално написано от Есенен_Ден
![]()
Значи сега си женско ? Нещо не се връзва с никнейма ти.Първоначално написано от picha_gnida
Но както и да е.
Виж сега сестричке. Много ми е интересно как наистина ще се почувстваш, ако детето ти направи такава глупост още от рано. Дали ще ме наречеш мен, или милото ти детенце НЕНОРМАЛНО. Оооо сигурен съм, че ще има шамари, ревове и прочие. Едва ли тогава ще ми се нахвърлиш на мнението, че днешната младеж е още по-деградирала от преди.
Не,не,не... просто не виждам никаква връзка между последните ти две мнения. Хем защитаваш младите девойки, хем не искаш дъщеричката ти да се превърне една от тях ?!?!?!!!
Ох, допускам възможността да съм уморен, или.. нее.. по-скоро раздвуението на личността присъства и при 16-годишните като теб![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Pich, ti mai ne razbra ? Deteto i edva li shte napravi neshto podobno. Kakto vijdash, tq ima namerenie da go vazpita.Get it ?
Кво не се връзва? Гнида е в женски род. Кво ще си правя с моето детенце си е моя ралта. Както и това, че какво правят чуждите детенца, не е моя ралта. Капиш?Първоначално написано от Chaos_Knigh7
П.П. Не позна за възрастта. Работила съм в сексшоп - логично е да съм над 18.
Софизма ти включва ли отказване от религията, скептицизъм и всичко останало, което го съпровожда?Първоначално написано от picha_gnida
Ей, един схвана. Амин, братко.Първоначално написано от Green Manalishi
Не зная откъде ги вадиш тези смешни изводи, но викам да потърсиш и в други източници какво означава "софизъм" преди да се правиш, че си чувал думата и друг път.Първоначално написано от plmn``
Думата съм я чувал и друг път.Интересно ми е в какво точно се изразява "твоя" софизъм.
Кое точно те кара да смяташ,че не съм възпитана.Това,че се държа с уважение към другите макар ,че те не.Съжалявам също,че съм и добра учевичкаПървоначално написано от Green Manalishi
![]()
А познай. Ако познаеш ще ти подаря надуваема козичка с две използваеми отверстия.Първоначално написано от plmn``
Аз пък съжалявам.. Тебе.Първоначално написано от Есенен_Ден
Поне не твърдя, че съм нещо повече, от това, което държанието и думите ми доказват, че съм.Първоначално написано от Есенен_Ден
П.П. Никой ли няма да се пробва за надуваема козичка на моята тривия? Първи въпрос - има ли господ и ако да, защо е оставил изрод като мен жив?
Esenen den, kakva muzika slushash ? ( ochakvam da e prikrita painer fenka i da kaje neshto ot sorta na "house" )
При чалгарите е въпрос на чест да отричат, че слушат чалга. Само наистина малоумните си признаватПървоначално написано от Green Manalishi
![]()
Като задаваш въпроси,дали имаш техния отговор?Първоначално написано от picha_gnida
Ами не си падам по подобни играчки, но оценявам жеста.Първоначално написано от picha_gnida
Моля, моля.Първоначално написано от plmn``
Не,че те засягя,но хитове от 60-те денс и ретроПървоначално написано от Green Manalishi