.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Тик-так.. Тик-так..

Re: Несправедливост в днешно време

Цитирай Първоначално написано от picha_gnida
    Цитирай Първоначално написано от Есенен_Ден

Добра твойто мнение е такова хубаво приемам го и по-вече няма да споря с Вас
    Някой се уплаши, а? Аре де, тъпо ми е. Днес с никой не съм се карала. Давам ти преднина 2 мин да измислиш нещо, с което да ме затапиш..

СТАРТ!
    По умния отстъпва.Не мисли,че ме е страх.Просто не съм комфликтно личност!

"Esenen den", dai mi nqkoq snimka, predpolagam si se registrilala v

impulse
    aha
    gepime

Ама отвръщаше преди малко, а? И после като стана страшно и развя белия флаг.. Тц тц. А тва да отстъпиш - простотия пълна. Аз съм софист. Търся истината.

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)

Сестро, не съм ти братле. Женско съм. Все ми е тая кво ще правят момичетата 7ми клас. Не ми пука за тях. Имат си родители, нека те се оправят с тях. Ще ми пука какво прави в 7ми клас моето дете, не чуждите. Вие да не сте армия от майки терези?
    Значи сега си женско ? Нещо не се връзва с никнейма ти.
    Но както и да е.

Виж сега сестричке. Много ми е интересно как наистина ще се почувстваш, ако детето ти направи такава глупост още от рано. Дали ще ме наречеш мен, или милото ти детенце НЕНОРМАЛНО. Оооо сигурен съм, че ще има шамари, ревове и прочие. Едва ли тогава ще ми се нахвърлиш на мнението, че днешната младеж е още по-деградирала от преди.

Не,не,не... просто не виждам никаква връзка между последните ти две мнения. Хем защитаваш младите девойки, хем не искаш дъщеричката ти да се превърне една от тях ?!?!?!!!
    Ох, допускам възможността да съм уморен, или.. нее.. по-скоро раздвуението на личността присъства и при 16-годишните като теб
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

Pich, ti mai ne razbra ? Deteto i edva li shte napravi neshto podobno. Kakto vijdash, tq ima namerenie da go vazpita. Get it ?

Green ще те разачаровам,но нямам време за глупости!!!!

Цитирай Първоначално написано от Chaos_Knigh7
    Сестро, не съм ти братле. Женско съм. Все ми е тая кво ще правят момичетата 7ми клас. Не ми пука за тях. Имат си родители, нека те се оправят с тях. Ще ми пука какво прави в 7ми клас моето дете, не чуждите. Вие да не сте армия от майки терези?
    Значи сега си женско ? Нещо не се връзва с никнейма ти.
    Но както и да е.

Виж сега сестричке. Много ми е интересно как наистина ще се почувстваш, ако детето ти направи такава глупост още от рано. Дали ще ме наречеш мен, или милото ти детенце НЕНОРМАЛНО. Оооо сигурен съм, че ще има шамари, ревове и прочие. Едва ли тогава ще ми се нахвърлиш на мнението, че днешната младеж е още по-деградирала от преди.

Не,не,не... просто не виждам никаква връзка между последните ти две мнения. Хем защитаваш младите девойки, хем не искаш дъщеричката ти да се превърне една от тях ?!?!?!!!
    Ох, допускам възможността да съм уморен, или.. нее.. по-скоро раздвуението на личността присъства и при 16-годишните като теб
    Кво не се връзва? Гнида е в женски род. Кво ще си правя с моето детенце си е моя ралта. Както и това, че какво правят чуждите детенца, не е моя ралта. Капиш?
    П.П. Не позна за възрастта. Работила съм в сексшоп - логично е да съм над 18.

Ама отвръщаше преди малко, а? И после като стана страшно и развя белия флаг.. Тц тц. А тва да отстъпиш - простотия пълна. Аз съм софист. Търся истината.
    Софизма ти включва ли отказване от религията, скептицизъм и всичко останало, което го съпровожда?

Цитирай Първоначално написано от Green Manalishi
    Pich, ti mai ne razbra ? Deteto i edva li shte napravi neshto podobno. Kakto vijdash, tq ima namerenie da go vazpita. Get it ?
    Ей, един схвана. Амин, братко.

Togava zashto si postnala tema tuk ?

Цитирай Първоначално написано от plmn``

Софизма ти включва ли отказване от религията, скептицизъм и всичко останало, което го съпровожда?
    Не зная откъде ги вадиш тези смешни изводи, но викам да потърсиш и в други източници какво означава "софизъм" преди да се правиш, че си чувал думата и друг път.

Думата съм я чувал и друг път.Интересно ми е в какво точно се изразява "твоя" софизъм.

Кое точно те кара да смяташ,че не съм възпитана.Това,че се държа с уважение към другите макар ,че те не.Съжалявам също,че съм и добра учевичка

Думата съм я чувал и друг път.Интересно ми е в какво точно се изразява "твоя" софизъм.
    А познай. Ако познаеш ще ти подаря надуваема козичка с две използваеми отверстия.

Кое точно те кара да смяташ,че не съм възпитана.Това,че се държа с уважение към другите макар ,че те не.Съжалявам също,че съм и добра учевичка
    Аз пък съжалявам.. Тебе.

Koi govori na teb ?

Гнида държиш се твърде непристойно за твоата "зряла" възраст !

Гнеда държиш се твърде непристойно за твоата "зряла" възраст !
    Поне не твърдя, че съм нещо повече, от това, което държанието и думите ми доказват, че съм.

П.П. Никой ли няма да се пробва за надуваема козичка на моята тривия? Първи въпрос - има ли господ и ако да, защо е оставил изрод като мен жив?

Esenen den, kakva muzika slushash ? ( ochakvam da e prikrita painer fenka i da kaje neshto ot sorta na "house" )

Esenen den, kakva muzika slushash ? ( ochakvam da e prikrita painer fenka i da kaje neshto ot sorta na "house" )
    При чалгарите е въпрос на чест да отричат, че слушат чалга. Само наистина малоумните си признават

Гнеда държиш се твърде непристойно за твоата "зряла" възраст !
    Поне не твърдя, че съм нещо повече, от това, което държанието и думите ми доказват, че съм.

П.П. Никой ли няма да се пробва за надуваема козичка на моята тривия? Първи въпрос - има ли господ и ако да, защо е оставил изрод като мен жив?
    Като задаваш въпроси,дали имаш техния отговор?

А познай. Ако познаеш ще ти подаря надуваема козичка с две използваеми отверстия.
    Ами не си падам по подобни играчки, но оценявам жеста.

Ами не си падам по подобни играчки, но оценявам жеста.
    Моля, моля.

Не,че те засягя,но хитове от 60-те денс и ретро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си