- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Несправедливост в днешно време
Аз ако зная отговора, за кво да питам?Първоначално написано от Есенен_Ден
Kaji mi imeto na pone 3-ma izpalniteli i 3te im nai golemi hita.Първоначално написано от Есенен_Ден
ot 60te.
Аххаха, ГНИДОО!!!! Любима моя!!! Искам да ти кажа, че вече си на първо място в стъпбицата ми с идоли. Ю. Въчков ПАСТИ ДА ЯДЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В ефир ще се появиш ли скоро време ? Имам сериозно питане ? Не за друго, ама поне да си направя rip![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
За да правиш тривя съответно ти трябва като задаващ да знаеш отговора!Първоначално написано от picha_gnida
Ако искаш аз да ти направя един R.I.P.Първоначално написано от Chaos_Knigh7
![]()
Без агресия, бейби. Всичко беше добронамереноПървоначално написано от picha_gnida
![]()
Знам. Ама нали тряя се ебаваме, че да е весело. Инак живота е гаден.Първоначално написано от Chaos_Knigh7
Бейби.
C-BlockПървоначално написано от Green Manalishi
ABBA
Scorpions голам хит не знам сички писни са хубави
Era
Ultimate
И още многоооооо.......................
Пак ти казвам - МЪЖКО СЪМ. Не се обръщай с бейби към мен, а с "глигане".Първоначално написано от picha_gnida
О, всемогъщи глигане... Глиганко 1..Първоначално написано от Chaos_Knigh7
Все още си замесен в каймата..
1.АББА (на шведски АВВА) е шведска попгрупа, съществувала от 1972 г. до 1982 гПървоначално написано от Есенен_Ден
2.Скорпиънс (на немски Scorpions, също Скорпионс) е една от най-дълго съществуващите и най-известни хеви метъл групи
Албуми [редактиране]
Lonesome Crow (1972)
3.C-Block's first single, Shake Dat Azz, featured rapper A.K. Swift. It was released in early 1996
4. ERA
Origin France
Genre(s) New Age, Gregorian chant, Opera
Years active 1996–present
Ta, kakvo kazvashe za hitovete ot 60te ? Mai si propusnala nqkolko desetki godini ?
Сори, за другите може и да си прав, ама Скорпиънс са от 1965 заедно. Тва че са си пуснали албума по-късно, не значи че групата не е сформирана през 60те.
Фенка съм![]()
Първоначално написано от Green Manalishi
Хъх колко странно,че на касетките на майка ми пише друго
ABBA са от '80те и '90те, Scorpions действат от '70те насам, C-block са от преди 10-12години, Era също е от тогава...само Ultimate не съм ги чувал...та къде отидоха групите от '60те ?Първоначално написано от Есенен_Ден
За ABBA си прав,но за другите си в грешкаПървоначално написано от Tenekii4o
![]()
Nem, ti si v greshka.![]()
Vzemi se machi da montish nqkoi drug, ne si misli, che v tozi forum ima samo palni kreteni. E, verno che sa nad 95%, no vse pak...
Хахах, ти си в грешка, маце.Първоначално написано от Есенен_Ден
Църковна музика никой ли не слуша ?![]()
(Еra - Ameno я имам на компа :P )
Бтв, надпреварата трябва да има правила: Без УИКИПЕДИЯТА !!![]()
Очевидно в 2 през нощта тия 5% се мотаят с тая тема за да спорят с ебливото мацеПървоначално написано от Green Manalishi
![]()
Есенната, тряяше да кажеш Лили Иванова. Не можеш сгрешиш!
Gregorians свирят подобна на тази на EraПървоначално написано от TheChosenOne
Хахаха, поредната простотия. Чула си 1/10 от едно парче и веднага си направила асоциацията.. Нямат много общо. Ебати.Първоначално написано от Есенен_Ден
Офф айде бе.+ това казах подобнаПървоначално написано от picha_gnida
![]()
Шшшш по-тихо че ме цепи главата.За какво се разправяте, че да се намеся заради скуката.
![]()
Гнидата се умори и ще спи. Засега можете да сте спокойни.. Но не забравяйте.. I`ll be back!