- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Несправедливост в днешно време
Трябва да запомня този моментПървоначално написано от picha_gnida
Esenen den mnogo barzo se opitva da zabravi kakvo e kazala predi 15min :P.
.
Отивам да спя.За жалост нямаше нито едно свястно мниние жалко за похабиното време!!
Ех, как изпуснах да те сложа да спиш и да те завия с 2 метра дебело одеало.Първоначално написано от Есенен_Ден
Защо всички се слагат под общ знаменател - защото тези, които вървят по пътя на провала са мнозинство!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Смърт на човечеството!Първоначално написано от Komisar REKS
![]()
![]()
АбеПървоначално написано от Natalia
Кога ше разберете,че 13 годишните независимо курви или не
не си играят с кукли!!!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ima svqstni mneniq. Tova 4e ne savpadat s tvoito e drug vapros. Ako naistina se misli6 za mn zrqla na 15, hodi se ebi tam s onq, ama posle ne puskai temi ot tipa na "Abort" i "Kak da kaja na na6te". Moq savet eПървоначално написано от Есенен_Ден
one sloji kondom, stiga razbira se da ne si tvarde zrqla za takiva raboti...
i,da nespravedlivost v na6e vreme e da ti turqt 4oval na huq ba6 kat si si nameril mlado gadje
![]()
![]()
![]()
Нека възродим тази прекрасна тема, нека не остава из прашните архиви на мащабния ни форум!
Кой иска да се заяждаме![]()
Оооо, ще викна тежката артилерия.. Моите глисти са кат анаконди, внимавай.. Пазят ми дупето от нежелани елементи. Напрао са кат кyр-капанПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
С тения всеки може! Предизвикателството е да почнеш с две глистени яйца и да направиш армия!!!!!!
Много обичат сандвич със сирене, диня, пача и кисело мляко. Ама от оная пача - с недобре смляните копитца. Това е ебати и деликатеса за тях. Аз съм богата на вътрешен животПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Ами защото са 80%, затова се слагат под общ знаменател! Ти като не искаш да си под тоя знаменател, не се дръж като курвентия, мисли и бъди отговорна за действията си! Това ще те отличи от паплачта, дето е заляла света. Въпреки, че аз се съмнявам да има момиче на 14, което да е отговорно за действията си и да разсъждава за възможните псоледствия от действията си, но както и да е....може и аз да греша![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Есенен_Ден,
съгласен съм с това, че всички се поставят под общ знаменател, но в днешно време възрастовата група 12-16 (че дори 17) не гледат на човека като на човек, а като на играчка. В 21-ви век се гледат следните неща:
1. Колко пари ти струват аксесоарите, дрехите и обувките.
2. Дали физически си красив/а.
3. Колко ти е дебело портмонето.
4. Герой си като се напиваш до безсъзнание.
5. Трябва да си лигьо/а и олигофрен/ка, за да си хванеш гадже от същия калибър, които всъщност са най-големите комплексари.
6. Ако не си правил/а секс над 15-годишна възраст - значи си урод, зубър (предполагам пишещите се за по-знаещи знаят, че това е животни) или мамино детенце.
Според мен това са някакви общо-приети "правила". 1/4 от тея 12-16-годишните, като станат на по 19-20 почват да гледат по друг начин на живота и на взаимоотношенията с хората. Аз например не ходя навънка по кръчми или по кафета с хора, за които знам че са стиснати и не щат да си платят сметката. Стигало се е до моменти, в които ако парите не са точни на някой му е неприятно, че все едно се е възползвал от парите на другия. Мисълта ми беше, че като си с правилните хора няма от какво да се притесняваш. Най-важното нещо, което трябва да запомниш е, че по-маловажно в живота от хорското мнение - НЯМА!
Някъде видях, че си на 15..би трябвало да се замислиш над това по-горе, защото малко са родителите, които на биват в главата на децата си какво е редно и какво - не. Аз съм в такова семейство, че ща-не ща трябва да се съобразявам с всички, както и всички с мен. В много други семейства нещата не стоят така и главният акцент над които трябва да се поразмишлява е "Защо родителите оставят децата си на произвола на съдбата?". Четох в други подфорумни теми разни работи, които ме наведоха на мисълта, че около 75% от днешната младеж контактува с родителите си само за дневната надница от 2-3 лева или седмична от 20-25, като когато ги видят им казват "здрасти".
Мога още много да пиша, но заради такива родители и такива "развързани кучета" има такива отношения към всички. Всички са под общ знаменател заради половината от тази младеж, която си мисли, че знае всичко, може всичко и "на мен това никога няма да се случи".
На всички от калибър "на мен това няма никога да ми се случи" ще им кажа само да поумнеят, защото както са казали старите хора "акъл и мензис на време не ти ли дойдат - хич не ги чЕкай". Това се отнася и до 14-годишните бременни.
Със здраве и поздрави
П.П. Есенен_Ден, не се впрягай толкова и не се влияй от хорското мнение.
Don't tell me what I can or can't do !