- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да свършиш и да имаш оргазъм нали е едно и също нещо?
имам адски тъп въпрос, но понеже днес спорих по него, та реших да се допитам до вас. нали да свършиш и да получиш оргазъм е едно и също нещо? аз лично като кажа че съм свършила имам пред вид, че съм имала оргазъм.![]()
be a good boy!!!
Да.
идея нямамбъзикам се ми доколкото знам едно и също е
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Eх, че смешен бъзик.. Моля те, сподели още от своето остроумие с нас.. *благоговее пред удивителното ти чувство за хумор*.Първоначално написано от f3nkata__
ми не съм правила секс
и все пак не съм чак пък толкова неинформирана...
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Кака Мара каза, че е различно, защото й се налагало да казва на края, че е свършила, но не е получила оргазъм. Приятелят й не бил добър...
Не знам защо така![]()
it`s true ;]Първоначално написано от cherinka
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
на всичкото отгоре има правописна грешка.Първоначално написано от BaBy_bS
Първоначално написано от ^Santra^
За жените не знам ама при мъжете може да има оргазъм без да е свършил...
Задържал е тапата с КамаграПървоначално написано от Green Manalishi
![]()
Обсъждайте трудните въпроси на човека и природата, точно така, поздравления!!!![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Ne mi se vqrva. Bash da svyrshish oznachava, che si poluchil orgazym. Q obqsni za orgazma bez da svyrshish.Първоначално написано от Always
Много ясно, че е едно и също.
Цитат:
Оргазъм, който не е придружен от еякулация се нарича сух оргазъм.
Възможно e да има оргазъм без еякулация или още наричан сух оргазъм, тоест мъжът може да постигне оргазъм без да изхвърля сперма. Някои мъже споделят, че способността съзнателно да разделят оргазъм и еякулация им позволява да постигат многочислени оргазми. Тези, които владеят тази техника споделят, че могат понякога да изпитват продължителна "вълна" от оргазми.
Бе кво толкоз го разисквате тва ве, ми кво значение има, клецаш си па когат са изфърлиш, ба му мамата. е ся ще разграничавам оргазми, на мен да ми стане кеф, па е ся ще мисла за ония глупости![]()