- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- масаж водедщ до невероятен оргазъм
преди време един приятел ми бе6е пратил линк с един невероятен масаж, който ако се прилага в продължение на мн време и се прави както трябва, може да доведе жената до невероятен оргазъм. сега го търся но не мога да го открия.ако някой се сеща за какво говоря и знае как се казваше и къде да го намеря нвка ми го го прати като линк моля
мерси предваритено за помощта
![]()
![]()
be a good boy!!!
не бе сладък мой.масажа се прави на цялото тяло. и после когато получаваш оргазъм го усещаш с цялото си тяло. аз го гледах клипа невероятно е. само трябва този масаж да се прилага в продължение на мн време преди да даде ефект.
![]()
be a good boy!!!
Който търси намира. Търси!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
А не е ли по-лесно вместо да си мъчиш гаджето 3 часа, да те изшиба за 3 минути и да свършиш?
няма масаж който да стигне до оргазъм ... освен да си масажираш путката де![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Защо пък да няма?Първоначално написано от пLiнцесkъ
Аз не съм го гледала това,но според мен е възможно
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Принципно масажите и да искат не могат да изпитат оргазъм...или аз съм изостанала нещо?!Първоначално написано от пLiнцесkъ
По темата:и аз съм чувала за подобно нещо, но само съм чувала...търси в гугъл!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Em, tarsi, ama az sam saglasna 4e na gadjeto ti 6te mu otneme mn po malko vreme i 6te mu e mn po kef prosto da ti go sloji otkolkoto da se bahti s slojen masaj...![]()
![]()
ina4e ima i az sam go 4uvala tva, ama ili az se laja ili trqbvali nqkvi specialni mazila s koito da te raztriva
![]()
![]()
![]()