- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка с обица на езика...
Спорет мен свирката си е свирка зависи кои е прави има момичета каде я прават по добре от колкото тези с обица, а пък ако случите на девоика която си разбира от работата и има обица ще откачиш
Свирка без обица на езика е половин свирка за мен.![]()
Според мен си зависи от човека .... поне на мен двама мои приятели са ми казвали , че било върховно изживяванеА съм чувала , че на някои не им харесва въобще , даже ги боли
Ма май все пак са повече тия , на които им харесва
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
ами за езика и там долу не сам пробвала, ама имам на ушите!!! и понякога моя приятел като е много възбуден ми дърпа ушите.. така де обиците
хихихихихих шегичка![]()
иначе нямам друг опит с пиърсинг
Единствено на езика и на пъпа си нямам обеца, но и без обеца на езика приятеля ми "си умира" следователно....
страхотно е за целувки, но не и за орална
6б3З10
Чувал съм,че било яко да ти духа момиче с пиърсинг на езика.
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
помагат доста обеците ....но както се казва който си го може си го може и без хаха![]()
Не са и правили .......но мисля че е хубаво, а за нараняване хммм..малка вероятност
ама може се пак :P :P :P :P
скромността е за хора ,които нямат други качества
а ако ти се закачи на к*ра![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Някои го могат с обеца , а други без обеца два пъти по-добре !![]()
Пиърсинга не те прави майстор.
Не ми се рискува за момента... ше пасувам настрани![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Ако не можеш обецата няма да ти помогне много![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
за сега не са ми превили ама много ме надахахте че даже се замислям и аз да си сложа щото ме кефи как изглейда и на момичетата сащо ще им е яко
Ся щи кажа. Моята приятелка преди 2 години от келешлък и с цел да се прави на интересна си беше турила обеца на езика въпреки ,че 1000 пъти и казах да не си слага. Нито целувките са нещо особенно , нито свирките. Нито е гадно , нито е готино. Абсолютно никакъв смисъл. След година разбра ,че е тъпо и я махна.
Келешки истории кво да ти кажа......
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от BioX
помага ама друг път......що са прайш на разбирач ?
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
С обеца, без обеца не е от особено голямо значение ... няма почти никаква разлика поне от опита който имамспоред мен по решаващи в случая са уменията на въпросното момиче и желанието да ти направи кефа
![]()
Значи аз имам обица и приятеля ми си има ... казва , че със , без все му е супер яко тъй , че който си го може си го може .... обицата няма да помогне особеноа иначе при момичетата май има голяма разлика ... от опит го знам .. неописуемо е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо особено като е добро момичето и с обица , и без пак е кеф![]()
Ко ми го удере , ще и отсека езика.![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Това дето се е наложило като мода да си слагат обеци на езика момичета/момчета,за да доставят удоволствие на партньора си е супер глупаво според мен.Аз лично съм почитателка на пиърсинга на езика и пъпа,бих си сложила обеца на езика,но само защото на мен ми харесва,не за друго.Това,че удоволствието било по-голямо,това са просто някакви внушения.Както казаха някои по-горе,някой,ако си го може,си го може и това е.
Мне. Без обица не струва. С обица е бахти якото. Моят опит показва, че с обица е в ПЪТИ по-яко.![]()