Вчера вечерта в скайп ми писа една много добра приятелка която е от моя клас. Но старнното беше 4е запо4на да ме напада и да ми казва че лъжите ми вече не минават обаче нямаше за какво да ми го казва! никога не съм я лъгала, а тя изведнъж започва да ме нарича евтина к*рва, да ми казва че съм се хвърляла на всяко момче на врата, че съм била проста селянка и манипулаторка! и накрая ми изтърсва че всички били на нейното мнение и не искала да се занимава с лъжлива к*рва като мен! на няколко пъти и казах да спре а тя даже ме заплаши че щяла да ми скрие евтината усмивка и щяла да ми налее акъл в главата! при което аз реших да я блокирам за да спре ама тя влезе в скайпа на сестра си и започна от там да ме нарежда! и ги блокирах и двете малко по-късно ги отблокирах и тя пак започна! тоя път реших да не падам на нейното ниво и й се съгласявах с всичко което казва и тя каза офф ква си проста не ми се занимава с такива двуличници и млъкна... и след всичко накрая се сетих за едно нещо което ми беше казал един много добър приятел : ''На тоя свят нямаш истински приятели освен родителите, рано или късно всеки един от приятелите ти ще те предаде.''
И сега в този момент се замислям, че може би е бил прав... И все пак ако някой има идеи какво да правя с такива ''приятели'' които макар и да не са единствени трябва да понасям още 4 години