- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
Не разбират, особено баща ми винаги пипа каквото не трябва![]()
Горе-долу
-Мама пише по-бързо от менама много внимава къде какво натиска
-Тати пише средно бързо и си влиза в сайтове спокойно...
За баща ми мога да кажа, че разбира и то доста, а пък майка ми само си проверява пощата и играе на някакви игри![]()
мда, и аз така. Татко влиза в google.bg и пише ДИР, намира dir.bg..Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Разбират как да влязат в скайп, да си пуснат музика и да търсят из гугъл. Много често провеждаме разговори как да си пусна филм и как да сложа субтитри ако няма![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Мама от време на време сяда, научил съм я как да си търси квото и трябва в гугъл, а тате не знае как да мръдне мишката.![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Ами мн малко, но по скоро не и от една страна по-добре![]()
както при менПървоначално написано от ExtrAc7
![]()
моите разбират пък но и мойта нее лесна![]()
На мен майка ми и баща ми ... са чели какво съм си писала с момчето , в което бях влюбена .. бяха адските простотии . Като ме попитаха от къде се познаваме аз ги запитах от къде саразбрали за него ,а те се оправдаха с това " без да искам" и майка ми и баща ми имат скайп и регистрация в някои сайтовеПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
майка ми горе долу разбира повече работи с word excel, скайп има ама влиза много рядко преди имаше нахалството да ми чете хронологиите обаче аз вече си изключвам скайпа и паролата ми не я знае :P абе тя г/д разбира.Баща ми той горкия нищо не разбира когато си пиша с една приятелка там и тя си сложила като аватар на скайпа някви примерно сърчица и тате вика кое пак момче ти праща целувки и сърца няма да си пишеш с момчета( има една подробност която не я знае половината ми абонати са момчета
) ами тфа е когато уж тате трябва да е на компа видял че е свободно и решил да седне веднага ме вика било излезнало нещо ( а то антивирусната ми се активира
) такива са ко да прая
![]()
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
+1Първоначално написано от LeVski_fen
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
майка що-годе се оправя с компютрите , даже много добре.Но що се отнася до баща ми ... веднъж ме попита какво е гугъл?![]()
мама разбира даже си поддържа сайта на работататате е по-зле,ама и той знае все нещо,ровичка се там
![]()
Те работят накомпютъра татко само ми го оправя.
Даже и баба си купи лаптоп и сега само на скайпа в нета и не излиза и като и се развали компа и неиздърожа и си купи нов. Без компютър неможе![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
.........
Мм горе-долу могат да правят някои работи.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от LeVski_fen
не се изказвай неподготвен,прасе
Горе-долу![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Еее горе-долу![]()
Every man dies
But not every really lives
Майка ми малко, а баща ми въобще.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...