- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
майка ми по цял ден работи с компютър, но знае толкова колкото да се оправи в интернетА баща ми с чарковете само може да се оправи. Знае кое какво е
![]()
Станислава
Мама много разбира! Дори и баба ми и дядо ми могат да работят горе долу - аз съм ги учила. Иначе мама преди и филми теглеше
, ама вече ги позабрави тея работи и сяда само в скайпа да си чати
. Но иначе понякога ме скапват
!
Майка ми може да се оправя в интернет и Word, но само тва. Баща ми си може всичко.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
татко разбира г/д, абе оправя се. мама пък мн обича да ми сяда на компютъра и да цъка нещо с мишката, все едно, че мн разбира, а всъщност нищо не знае![]()
НЕ! НЕ! и пак НЕ! егати изнерващото дет е!
МИМЕ, ОТВОРИМИ НОВА ДЖАДЖА!![]()
![]()
МИМЕ, ОТ КЪДЕ ДА КОПИРА!
МИМЕ, ПРИНТЕРА ЩО НЕ РАБОТИ! (при положение че съм в др стая)
МИМЕ, МНОГО БЪРЗО ЦЪКАШ И ЗА ТОВА КОМПА СПЕКВА!![]()
![]()
Баща ми що-годе знае как да се справя, обаче майка ми е пълна скръб. Като седне на компа вика "Сега откъде да влезна тука и тука. Ела да ми намериш Забранена любов. Как се пускаше интернета. Как да пиша в търсачката, къде е "![]()
![]()
И тфа сичкото е с моя помощ или тази на брат ми. Иначе само на карти знае да си играе. Преди мноого време редовно си бачкаше, ама сега явно позабравила, амаа чак до такава степен - направо не се издържа!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
мама разбира, оправя се, няма нужда да и помагам.
баща ми е пълна скръб.
дам
разбират
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами баща ми разбира до извесна степен![]()
Смейте се ама когато аз бях дете да имаш джобна игра CASIO си беше лукс, а компютър направо недостижима мечта. 1-я ми домашен компьтър беше един Правец 16, който беше награда за приемането ми в техникума и беше служебен на баща ми. Тогава нямаше от къде да се купи.
Мама разбира колкото да си пусне филм или песен, да влезне в интернетТатко само знае как се включва и от къде да си пусне да играе карти
![]()
Баща ми е компютърен специалист... това му е работатаА майка ми си разбира нармално.
Мама се оправя, ама тати не знае как да изключи компютъра и държи мишката с цяла ръка .. и като почне да ми гледа скайп-а звъни на всички...![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Майка ми може само да реди пасианс на компаПък баща ми прави повече неща,ама ме убива като почне да се прави на разбирач и да бърника програмите
![]()
Брях,брях
горе-долу
I have super powers i just don't wanna show you.^^
мама - не ,оправя се д/г ама ..
тати - той разбира
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Майка ми- г/д
Баща ми се занимава с компютри.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
разбират по-основните неща