- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
абе знаят колкото да си пуснат google и да напишат някоя думамалко им е зор със смяната на фонетиката с кирилица ама
![]()
Оле..при мен положението беше нещо като трагично хахаха. .
Значии майка ми (много съм и благодарна за това де * ;д) е като индианец пред компа О.О ей така го гледа хахаха..
ама баща миии х,Х . . ужас хахахах..
нещо подобно на хакер (не кракер,ей ! ;д ) . .
( да обясня накратко за тези,които не правят разлика или изобщо не са чували за 'кракери' . . значии хакерите са добри хДД .. те са тези,които правят програмите и ги оправят. . .кракерите са тези,които разрушават сайтове. . крадат пароли,развалят програми и т.н. . не напразно казваме 'кракнаха' . . хДд както и да е хахах ) . .
и чее баща ми мн разбира.. преди живееше в нас (сега е в др апартамент) . .и ме побъркваше тоя човек аххаха.. всеки ден постоянно ..пребере се от работа и айде на компа. . и за капак свири на БАСС китара и се налагаше да се Упражняя..ужас ахааха..
и не ми стигаше той . .ми и ония ден се прибирам аз от даскало и гледам баба ми е хепии до небетои аз нали я питам за кфо тей и наща веднагаа,бърза да ми се похвали " ми баща ти ме научи на скайп " О.о олеле..вярвайте , като чух мии презля хахах..
викам ; абе тии от кога се научи да пишеш ..че скайп ми отваряш х,х и да четешш (зяпам я аз подозрително хаха) .. тя ; ми нее..аз само да звъня там гледам ..
и ся само ме врънка мамка и. .(дай да видя тоя дали е тука,дай да видя ония .. ) ужас,ужас,ужас. . . .хахаха
![]()
Тати от както си има Лап-топ започна да се справя още по-добре.
Мама... оххх... мама е информатичка.ХАКЕР, ако питате мен. През друг скайп ми чела мойте хронологии... и станаха едни проблемии...
![]()
Ужас!!! На всичкото отгоре не иска да ми разкрие тайната...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Чак специалисти не са,но разбират нещтичко.
баща ми по принцип не разбира много ама се прави на голям разбирач.. майка ми пък въобще не е сядала на компа откакто е купен .. (2 години вече че нз дали не е и повече ;д) ..
а иначе баща ми адски мн дразни като започне да ми се прави на разбирач .. що тфа било така що другото било иначе абе да не ви е на главатадобре че майка не сяда че няма да може да се вреждаме кой кога да седи
..
Колкото да си свършат работата бива
Малко знае мама...колкото да разглежда някакви сайтова за мода и козметика![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
майка ми - да и то доста
баща ми - не много :P![]()
![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
аха.. мама много муу разбира..![]()
... като се почне с някви сложни програми... гледам кат индианец... ии тати му разбира.. горе долу.. знае основните неща
майка все ме кара да я науча как се избират и свалят торенти на филми и музика ама и казвам, че е прекалено сложно за нейните умения ;д
И при мен е така.Баща ми и той има компютър ама направоо.. майка ми разбира от скайп г/д и направо ме подлудява, за това си трия хронологиите..Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
хахххаххахха майка ми нищо друго не може да прави освен да играе на Пет Society хахх ..
![]()
Мама не . . знае само как да си пусне играта и да се рови из Google. . Тате разбира повечко, даже нещо като се спече и почва да се прави ина интересен ама иначе аз май най-много си разберам![]()
Мама категорично НЕА баща ми се прави на много оправен
знае как да го включи и да си пусне няква игра "Руска рибалка"
а като зарови из компа да си търси някой филм става страшно
Веднъж му обяснявам от разстояние къде да натиска и той каза нещо от сорта "Тука има едно ФИЛЕС да го натискам ли"
![]()
![]()
Баща ми се прави , че разбира , но всъщност нищо не знае![]()
Майка ми пък горкичката грам нищичко не знае![]()
По едно време се беше научила да влиза в нета и да чете
вестник "Стандарт" , ама сега и това не може![]()
мама дори не знае от къде се влючва компарядко улучва копчето
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
+1Първоначално написано от Girl08
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!