- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Класическа история с познат
Бременни са 2 жени от него , ии са забременяли в разлика от 2-3 дни. И оня нашия вика, кво да правя. Ма тя едната дърта на библия, ма е запазена де, и аз сам и фърлил око, ма се свърши вече.
Да вика, дай акъл, ко да г права сега
да се хилиш ли да плачеш ли..?!
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
ей тва не ви е място за спам, тук се решават проблеми, айде по сериозно ако може става ли, а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво трябва да направиш ??? Не те разбрах нещо..
Еми да е мислил преди да действа.Какво очакваш да ти кажем?Мен ако ме питаш е най-добре да се гръмне.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ужас...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Кажи му да ги лупне по още един път може да пребие зародиша ако се постарае!!!
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
Ето едно смислено мнение, мерси пичПървоначално написано от cHaLGa KiLLeR
Какво искаш да нарпавим ние?! ....... Станалото-станало .. Нито имаме инфо на по колко са момичетата, нито нищо, че да можем да помогнем по някакъв начин или да дадем съвет.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Едната е дърта шаврантия на 46 другата е лапешка история, на 18-19 ли, някъде, тя е ученичкаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Малко няма логика в това, което говориш .. А той на колко е!?! На 63?Първоначално написано от terminatorа
Ти пък не земеш да измислиш решение ми го обиждаш тц тцПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
мм не съм сигурна дали съм разбрала какъв е точно въпроса.но ако е туй дето аз си мисля.. да ги събере двете в една къща поне те заедно да си помагат с децата,щото иначе едва ли той ще испее да смогне да тича в 2 къщибз се
![]()
Абе малко ме съмнява цялата тази история, както и някой да забременее на 46 години ама....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Къде видя да съм го обидила?!?! И как по-точно искаш да помогна на приятеля му?Първоначално написано от cHaLGa KiLLeR
прасни и ти тая 46 годишната нали си и хвърлил око..... и да не те боли к*ра за нищо хахаха........мангалска му работа...![]()
Не целта е цел, а пътят
Da plati za abortite.Malko prez gaza she mu izleze ama da e mislil predi tfa![]()
ако жените са навити на аборт, човека ши са наложи да плаща и то яко ши са изръси. Друг вариянт е да поеме отговорност (мале представям си къв баща ще е с тва си поведение)
Fuck you You fucking Fuckers
Aз не искам бъзаици а съвети, като не можете да помогнете не се месете.Първоначално написано от Impossible123
Да си купува билет за Колумбия и да бяга!!! Че не знам как се плаща издръжка на 2 моми![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
За забременяването-възможно е!Първоначално написано от girl_in_black
А пича или да гласи парички за аборти, или да прави харем!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от Slain
![]()
![]()
![]()
![]()
така най-лесно,ама трябва да си поеме отговорност за безрасъдните действия
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ми той ще поеме - там ще влезе в някой нарко картел и ще им праща пари и на двете![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.