Танкиста, ок, имай си си мнение, ама не ни занимавай с твойте болни амбиции да се превърнеш в новия Хитлер или нещо подобно. Определено дразниш с наглото си и арогантно мнение в стил "всеки, който не споделя моето мнение не е истински българин, а предател, дегенерат" и незнам си какъв още. Просто много нагло се опитваш да се налагаш и едва ли по този начин мечтите ти да събереш много свой последователи ще се случат. Всъщност може да намериш много последователи, ама все хора с психични отклонения и избягали или изписани от психодиспансери. Отначало не ми беше ясно що за птица си и макари да имам за някои неща допирни точки с твоето мнение, са много малко. Просто омразата, с която облъчваш интернет пространството дразни стотици хиляди хора, включително и мен. Определено така както си я мислиш, няма да стане, ама ти си още малък и не схващаш някои неща. Като пораснеш ще разбереш, че живота не е висене по цял ден във форумите и пръскане на омраза срещу този и онзи. Освен това такова поведение определено издава доста голямо количество комплекси. Самохвалството ти ги издава категорично. Самият факт, че не искаш да си покажеш физиономията и да се покажеш аджеба кой си, говори красноречиво, че си поредния форумен "герой", който е такъв само по форумите, а в живота е съвсем друг. Явно такива като мистър русенски цървул Фелда ли, там как му беше името и твоята психо-дружинка, оглавена от Калоян "императрицата" доста са те обработили, за да говориш подобни идиотизми във всеки един пост и да смяташ, че за всяко нещо в живота ти, в което не си успял ти е виновна еврейската световна конспирация, турците, славяните, траките и талибаните.