Танкисте, говориш за крайност...всъщност не знам дали осъзнаваш, че тази крайност, която ти проповядваш едва ли не като манна небесна и решение на всички проблеми, обикновено до нищо добро не води. Давам ти за пример новата история на сърбите - по-скоро разпадането на Югославия и управлението на Милошевич. До какво добро доведе тяхната крайност, етнически прочиствания и прочее? До тоталното затъване на Сърбия в ЛАЙНАТА. Може да живея тук, но това не ми пречи да съм обективна. И повярвай ми, не искам дори мъничка част от нещата случили се в Югославия "благодарение" на крайността на тогавашните политици, да се случи и в Родината ми. Крайността буди съвсем резонен страх в здравомислещите хора. Всъщност, слава богу, че в България задниците с крайни убеждения сте твърде малко и не можете да я докарате до кривата круша (ще ми се да можех да кажа същото и за страната, в която живея в момента...) . На никой не му е нужна крайност, нужен ни е здрав разум !

Иначе, тези изрази ала Волен Сидеров (славяно-мелезирани и др) ме разсмиват до сълзи . Продължавай в същия дух, ако не еволюираш от продавач на сергия до политик, то поне имаш заложби комедиант да станеш... Със здраве!